Каструля TRAMONTINA Trento 6747186 28 см, 4.1 л (20804/028)
Каструля TRAMONTINA Trento 6747186 28 см, 4.1 л (20804/028)
7 799 ₴
Каструля TRAMONTINA Trento 6747186 28 см, 4.1 л (20804/028)
Код: 592426
В наявності
8 599 грн
7 799 грн
Способи оплати:
Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard,
Переказ на рахунок ФОП та ТОВ
Повернення 14 днів
Гарантія 3 місяця
Опис
. Каструля Trento . Об'єм: 4,1 л . Діаметр: 28 см . Матеріал: чавун . Наявність кришки: так
Бренд Tramontina заснований у Бразилії у 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.
Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столового та кухонного приладдя, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina виробляє кухонне начиння лише з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка із часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найвибагливішого професійного кухаря.
Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це поєднує людей, залучених у цей процес.
Особливості:
Емальований чавун товщиною 3,2 мм, який швидко та рівномірно розподіляє тепло
Внутрішнє антипригарне покриття Starflon Excellent, яке не дає їжі прилипати, легко чиститься, міцніше
Ручка з нержавіючої сталі
Можна готувати на всіх видах плит і в духовці
Рекомендації щодо використання:
Максимальна об'ємна ємність для приготування їжі становить 3/4 загальної ємності посуду.
Під час використання на плитах з плоскою основою підніміть каструлю, щоб перемістити її, уникаючи подряпин на плиті.
Гарячий посуд повинен бути у недоступному для дітей місці.
Перед першим використанням вимийте м'якою губкою, милом або м'яким миючим засобом. Висушіть м'якою тканиною.
Після висихання змастіть внутрішню поверхню олією або жиром і прогрійте хвилину-дві. Дайте охолонути та знову вимийте.
Ваш посуд готовий до використання з жиром або без нього, за температури не вище 260ºC.
Повністю висушіть деталі м'якою тканиною і завжди зберігайте їх у сухому та провітрюваному місці, далеко від пари або вологи.
Для перемішування їжі використовуйте лише силіконове, нейлонове або дерев'яне кухонне приладдя.
Емальоване залізо є надзвичайно стійким, але його можна пошкодити при падінні або ударі об тверду поверхню, тому уникайте падінь та ударів, які можуть призвести до відшарування емалі.
У цьому разі на ураженій ділянці може утворитися іржа, що не впливає на робочі характеристики посуду.
Щоб захистити пошкоджене місце, змастіть його харчовою олією, змоченою у паперовій серветці.
Уникайте теплового удару: не занурюйте гарячий посуд у холодну воду.
Ніколи не використовуйте абразивні засоби для миття.
Якщо їжа може пригоріти, змочіть це місце водою та очистіть губкою з м'яким милом.
Після очищення нанесіть на край деталі (корпус і кришку) тонкий шар харчової олії.