з 09:00 до 18:00
Каструля TVS Virtus Induction 24 см Black без кришки, 4.5 л
Каструля TVS Virtus Induction 24 см Black без кришки, 4.5 л
2 999
КАСТРУЛЯ TVS VIRTUS INDUCTION 24 СМ BLACK БЕЗ КРИШКИ, 4.5 Л 0
КАСТРУЛЯ TVS VIRTUS INDUCTION 24 СМ BLACK БЕЗ КРИШКИ, 4.5 Л 1

Каструля TVS Virtus Induction 24 см Black без кришки, 4.5 л

Код: 679844
В наявності
2 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Компанія TVS була заснована 1968 року. Батьківщиною виробника, який сьогодні є одним із лідерів продажів на світовому ринку посуду, є італійська провінція Урбіно.
Посуд TVS — це чудове рішення для будь-якої сучасної кухні, здатне створити по-справжньому комфортні умови для приготування їжі.
Посуд TVS — гармонійне поєднання провідних технологій і неповторного італійського колориту.
Посуд TVS з керамічним покриттям дає змогу готувати практично без використання соняшникової олії. Це забезпечує низький рівень холестерину в їжі, а також наявність яскравого смаку та прекрасного аромату приготовлених страв. Повна відсутність жирових відкладень, які неминуче виникають у процесі експлуатації звичайного кухонного начиння, забезпечує максимальний комфорт в обслуговуванні. Властивості кераміки TVS сприяють полегшенню процесу очищення кухонного начиння від залишків їжі та миття практично без застосування хімічних засобів — досить просто прополоскати його в теплій воді.

Серія Virtus Induction з антипригарним покриттям R3SiSTEK — втілення сили компанії. Завдяки новітньому покриттю антипригарні властивості та міцність Virtus induction збільшуються втричі.

Каструля TVS Virtus Induction виготовлена з алюмінію, швидко та рівномірно нагрівається.
Внутрішнє й зовнішнє антипригарне покриття R3SiSTEK рифлене, із супертвердим рельєфом, стійке до подряпин, металеві кухонні інструменти ковзають по ньому, не пошкоджуючи поверхню.
Покриття R3SiSTEK наноситься за спеціальною "фірмовою" технологією: в процесі затвердіння міцність покриття збільшується по всій глибині, завдяки чому забезпечується його міцне зчеплення з корпусом сковороди та створюються спеціальні нерівності, надстійкі до подряпин і зносу. Проміжний шар, посилений особливо твердими мінеральними частинками. Перший оздоблювальний шар — для особливої міцності. Другий оздоблювальний шар — для тривалої антипригарної й підвищеної теплопровідності. Дає змогу готувати з мінімальною кількістю жиру та легко чистити.
Дно індукційне — сталевий диск, впресований в алюмінієве дно шляхом інноваційного технологічного процесу. Це забезпечує чудову стабільність дна на будь-яких плитах, максимальну енергоефективність, рівномірний розподіл тепла та чудову стійкість до різких перепадів температури. Дає змогу використовувати посуд на всіх плитах, включно з індукційними.
Ручка ергономічної форми з бакеліту з покриттям Soft-touch.

Підходить для всіх типів плит, включно з індукційними.
Можна мити в посудомийній машині.

Об'єм: 4.5 л
Діаметр: 24 см

Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Каструля TVS Virtus Induction 24 см Black без кришки, 4.5 л
Каструля TVS Virtus Induction 24 см Black без кришки, 4.5 л
2 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових