з 12:00 до 21:00
Каструля RINGEL Zitrone RG-2108-20 BL - R Black 3 л
Каструля RINGEL Zitrone RG-2108-20 BL - R Black 3 л
КАСТРУЛЯ RINGEL ZITRONE RG-2108-20 BL - R BLACK 3 Л 0
КАСТРУЛЯ RINGEL ZITRONE RG-2108-20 BL - R BLACK 3 Л 1
КАСТРУЛЯ RINGEL ZITRONE RG-2108-20 BL - R BLACK 3 Л 2
КАСТРУЛЯ RINGEL ZITRONE RG-2108-20 BL - R BLACK 3 Л 3

Каструля RINGEL Zitrone RG-2108-20 BL - R Black 3 л

Код: 770769
Закінчився
Продано
Опис

Каструля з литого алюмінію серії Zitrone від Ringel відрізняється товстостінною конструкцією та надійним антипригарним покриттям, завдяки чому цей вид посуду є максимально універсальним рішенням для приготування безлічі видів страв.

  • Конструкція, яка забезпечує універсальність і довговічність
Виконані з литого алюмінію, стінки даної каструлі мають товщину 3.2 мм, що забезпечує міцність, довговічність і рівномірний розподіл тепла по всій поверхні каструлі. Антидеформаційний індукційний диск підсилює конструкцію дна каструлі та робить її універсальним посудним рішенням, забезпечуючи можливість використання на всіх типах варильних поверхонь.

  • Посилене антипригарне покриття Mega Stone
Внутрішня частина каструлі покрита надміцним антипригарним покриттям Mega Stone, яке має підвищену стійкість до дії високих температур, а також до утворення механічних пошкоджень. Дозволяє готувати ваші улюблені страви без пригорання і з мінімальним використанням жирів.

  • Ергономіка і естетика вище всяких похвал
Приємний і стильний вигляд, завдяки емальованому кольоровому покриттю, алюмінієвої каструлі серії Zitrone від Ringel перетворює її на справжню прикрасу будь-якої кухні. Крім того, вдала конструкція даної каструлі робить її використання максимально зручним завдяки зручним ручкам, а також кришці з термостійкого скла з клапаном для виходу пари. Прозора конструкція дозволяє стежити за приготуванням їжі, не знімаючи кришки з каструлі. Силіконовий обідок має додаткові клапани для виведення пари.

Без кришки готувати в каструлях серії Zitrone можна і в духовій шафі, що значно розширить коло ваших кулінарних експериментів. У комплекті з каструлями ви отримаєте силіконові прихватки у вигляді метеликів, для безпечного використання на кухні посуду даної серії.

Каструля RINGEL Zitrone RG-2108-20 BL - R Black 3 л
Каструля RINGEL Zitrone RG-2108-20 BL - R Black 3 л
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових