з 09:00 до 21:00
Кавомашина Delonghi ECAM 610.74 MB Icicle Silver
Кавомашина Delonghi ECAM 610.74 MB Icicle Silver
39 599
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 0
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 1
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 2
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 3
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 4
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 5
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 6
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 7
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 8
КАВОМАШИНА DELONGHI ECAM 610.74 MB ICICLE SILVER 9
Кавомашина Delonghi ECAM 610.74 MB Icicle Silver 10

Кавомашина Delonghi ECAM 610.74 MB Icicle Silver

Код: 329795
В наявності
39 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців офіційна від виробника
Опис

Вибух унікального смаку з Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul

При детальному розгляді процесу заварювання кави, звичайний покупець може навіть не помітити, наскільки багато в ньому необхідно враховувати. Якісна вода, правильний помел, збереження аромату кави, як у вигляді зерен, так і в перемеленому вигляді. Помпа нагнітає підігріту до певної температури воду і пропускає під величезним тиском через спресовану порцію меленої кави. Здавалося б, це все? Але в машині Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul застосовується ще цілий ряд додаткових поліпшень, покликаних зробити для вас одержуваний напій найсмачнішим. Вона може адаптуватися до кожного сорту кави і типу обсмаження, підлаштовувати під нього весь алгоритм приготування, температуру і час екстракції. Здатна автоматично подавати спінене молоко строго в певний час, без затримок. І все це відбувається настільки швидко і злагоджено, що залишається лише аплодувати інженерам компанії і привітати майбутнього власника даного досконалого приладу.

Розкіш в сучасному світі

Познайомтесь з кавоваркою Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul ближче. Вона створена італійськими майстрами для найкращого розкриття смако-ароматичних властивостей кожного грама кави, який ви в неї насипите. Це досконалий пристрій, повністю автоматизований і, в той же час, він надає вам можливість впливати на ключові особливості заварювання кожного нового сорту зерен. Ці унікальні властивості роблять її єдиною і неповторною у всьому грандіозному асортименті кавоварок. І ви особисто відчуєте ці якості в кожному ковтку незабутнього напою, приготованого нею.

Управління зі смартфона Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul

Творцям кавомашини Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul, купити в мережі наших магазинів яку ви зможете зручно, вдалося поєднати вікові традиції і сучасні технології разом. Увібравши в себе десятки способів заварювання кави на основі досвіду кращих майстрів світу, пристрій також навчився підключатися до мережі Wi-Fi. Це також зробило можливим роботу з кавоваркою через мобільний додаток. Тепер, ви зможете не просто запустити прогрів приладу і приготування улюблених напоїв, будучи ще в ліжку, а й внести бажані корективи в кожен з них дистанційно.

Великий, кольоровий, сенсорний дисплей

Повністю сенсорний екран машини, що займає значну частину всієї панелі управління, є єдиним і дуже зручним способом взаємодії з нею. TFT-дисплей розміром у 4,3-дюйма є відмінним інструментом для вибору підходящого рецепта приготування кави, установки бажаних параметрів напою, і вибору всіх додаткових функцій роботи приладу. Особливо важливими є легкість роботи з ним і швидкість освоєння всіх можливостей. Кольорові зображення з анімацією завжди допоможуть зрозуміти для чого та чи інша клавіша створена і який, в результаті, напій ви отримаєте, натиснувши цю кнопку.

18 автоматичних програм в Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul

Широкий асортимент рецептів, що автоматично готуються, ставить Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul в один ряд з самими функціональними приладами для приготування кави. Користувачеві пропонується 18 різних видів напоїв, які він може отримати лише натисненням однієї клавіші. Навіть без урахування внесення коригувань в кожен з рецептів, які створюють безліч варіантів і смаків, це велика кількість напоїв. Переважна більшість невеликих кав'ярень навіть можуть програти в цьому асортименті, а фінальне порівняння за смаковими якостями можуть витримати лише одиниці.

Ідеальна молочна пінка

Високоякісна система приготування збитого молока LatteCrema в Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul, ціна якої в точності підходить до її функціоналу, значно збільшує її можливості. Автокапучінатор, що гнучко налаштовується, може управлятися відповідно до загальних налаштувань рецептів заварювання. Його ж додаткові перемикачі забезпечують більш точний контроль за кожним виконуваним завданням. Колба для молока з подвійними стінками дозволить довше підтримувати свіжість інгредієнта і зберігати його у відповідно низькій температурі.

5 профілів для користувачів в Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul

Налаштувавши всі особливості заварювання кожного рецепта кави під свій смак і отримуючи незабутнє задоволення від готового напою, ви можете бути впевнені, що внесені зміни пізніше збережуться. У Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul передбачено 5 різних профілів користувача. Таким чином кожен з членів сім'ї і навіть часті гості можуть мати свій, унікальний і улюблений набір особливостей для приготування одних і тих самих видів кави.

Надзвичайний комплект поставки

Для початку роботи з кавоваркою Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul виробник передбачив всі деталі і забезпечив майбутнього покупця ними. Разом з основним пристроєм ви знайдете в коробці систему для спінювання молока, фільтр для води, мірну ложку, щіточку і навіть набір для обслуговування кавомашини. На окрему увагу заслуговує фірмова термокружка – вона стане незамінним аксесуаром, коли вам буде потрібно взяти улюблений напій з собою, за межі будинку.

Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul розбирається і легко очищується

Простота обслуговування завжди була значущим критерієм при виборі будь-якої побутової техніки. Особливо, якщо це обслуговування необхідно проводити часто і силами самого користувача. У Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul, придбати у Києві яку буде дуже просто, розбирається основна маса компонентів, що відповідають за приготування кави. Вони можуть митися в посудомийній машині або просто під краном, а після цього відразу ж бути готові до роботи. Всі внутрішні системи машина здатна промивати самостійно і дуже якісно, так чином вам залишиться тільки підтримувати її контейнери для відпрацьованої рідини в належному вигляді.

Чайне блаженство

Серед численних режимів роботи виділяються і функції для заварювання різного виду чаю. Кавомашина здатна правильно нагрівати воду для конкретних різновидів цього напою і гнучко адаптувати систему заварювання для чорного, зеленого, улуна, білого, фруктових і трав'яних видів чаю.

Захоплення в кожній миті з Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul

Зібрана в Італії, з особливим стилем і функціональністю, кавоварка Delonghi ECAM 610.74 MB PrimaDonna Soul стане не просто одним з найпопулярніших ваших побутових приладів. Вона повністю змінить ваш образ життя, тому як тепер за найкращою кавою вам не буде потрібно їхати в кав'ярню. Можливість взяти напій з собою в особливу термокружку допоможе адаптувати її ідеально створювану каву до швидкого ритму життя свого власника. А унікальна технологія Bean Adapt Technology дозволить налаштувати всі системи пристрою під конкретний сорт кави і ступінь обсмаження, які ви побачите на етикетці. Це дасть вам найправильніший і ретельно підібраний тип приготування кави, який тільки може бути обраний для конкретного зерна.

Характеристики
Основні
Тип
кавомашина автоматична
Спосіб встановлення
настільна
Потужність
1450 Вт
Тип кави
мелена, зерна
Живлення
мережа
Оснащення
Кількість автоматичних напоїв
23
Приготування капучино
автоматичне приготування
Об'єм резервуара для води
2.2 л
Тиск помпи
15 бар
Ємність контейнера для меленої кави
500 г
Додаткові можливості
Особливості
система самоочищення, регулювання міцності кави
Фізичні параметри
Колір
сріблястий
Вага
9.5 кг
Розміри
348 x 236 x 429
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кавомашина Delonghi ECAM 610.74 MB Icicle Silver
Кавомашина Delonghi ECAM 610.74 MB Icicle Silver
39 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових