з 09:00 до 21:00
Кавомашина Nivona CafeRomatica 820 NICR 820
Кавомашина Nivona CafeRomatica 820 NICR 820
29 699
КАВОМАШИНА NIVONA CAFEROMATICA 820 NICR 820 0
КАВОМАШИНА NIVONA CAFEROMATICA 820 NICR 820 1
КАВОМАШИНА NIVONA CAFEROMATICA 820 NICR 820 2
КАВОМАШИНА NIVONA CAFEROMATICA 820 NICR 820 3
КАВОМАШИНА NIVONA CAFEROMATICA 820 NICR 820 4
КАВОМАШИНА NIVONA CAFEROMATICA 820 NICR 820 5
КАВОМАШИНА NIVONA CAFEROMATICA 820 NICR 820 6

Кавомашина Nivona CafeRomatica 820 NICR 820

Код: 642607
В наявності
29 999 грн
29 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

КАВА,
ПРИГОТОВАНА З ПРИСТРАСТЮ

АВТОМАТИЧНІ КАВОМАШИНИ ВІД НАЙКРАЩИХ МАЙСТРІВ СВОЄЇ СПРАВИ

Приготування кави — це тонке мистецтво, що об’єднало в собі давні традиції багатьох поколінь. Потрібно враховувати багато факторів, щоб досягти ідеального балансу смаку та аромату напою. Цієї гармонії й змогли досягти майстри бренду NIVONA. Амбіційна команда інженерів, шанувальників кави та професійних бариста, які знають про приготування кави все, та навіть трішки більше. Кавомашини NIVONA — це німецька якість, перевірена часом.

Історія бренду NIVONA бере свій початок в 2005 році в Німеччині. Кожен етап створення кавомашини відрізняється своєю прискіпливістю та повним контролем якості кожної деталі. Продукція NIVONA створюється на заводах швейцарського підприємства Eugster / Frismag — компанії зі світовим ім'ям. Всі преміум моделі 8, 9 та 10 серії виробляються на заводі в Швейцарії, а моделі 5, 6 та 7 серії — в Португалії. Незалежно від місця виробництва, всі кавомашини комплектуються однаковими за якістю деталями, зробленими в Швейцарії, а відрізняються між собою дизайном і деякими розширеними характеристиками.

Технології NIVONA

AROMA BALANCE

Ідеальний баланс смаку та аромату. Отримайте максимум насолоди від кожної краплі вашого улюбленого напою. AROMA BALANCE (або BARISTA IN BOX) — інноваційна система від компанії NIVONA, що дозволяє отримувати абсолютно різні смаки з одних і тих самих кавових зерен. Три профілі «dynamic», «constant» або «intense» та тонке індивідуальне налаштування тривалості фільтрації і ви всього за кілька дотиків зможете отримати три абсолютно різні за смаком та ароматом кавові напої. Повне керування міцністю, кислотою, гіркотою та насиченістю кави. Отримайте максимум з кожного кавового зерна разом з AROMA BALANCE.

ONE-TOUCH SPUMATORE

Неможливо представити капучино, лате чи еспресо-макіато без м’якої пухкої пінки. Думаєте, що збивати молоко в пінку дуже складно? Але з вбудованою системою ONE-TOUCH SPUMATORE ви з легкістю отримаєте ідеальну за консистенцією молочну піну лише за кілька дотиків. Обирайте повністю автоматичний режим, чи налаштуйте деталі за особистим смаком власноруч в режимі PRO-SPUMATORE. М’яка, легка, чи більш густа та збита, в автоматичних кавомашинах NIVONA молочна пінка може бути такою, якою ви забажаєте.

BLUETOOTH МОДУЛЬ

Керуйте вашою кавомашиною NIVONA за допомогою смартфону. Моделі з 6 серії оснащені Bluetooth модулем, за допомогою якого можна підключити ваш телефон до кавомашини й дистанційно керувати всіма функціями через спеціальний додаток. Запускайте приготування кави, змінюйте рецепти, налаштовуйте процес приготування та відстежуйте повну статистику роботи та процесу варіння вашої кави. Додаток Nivona дає повний дистанційний контроль над кавоваркою прямо з вашого смартфона. Можливість програмування і збереження власних рецептів.

ФІЛЬТР CLARIS

Кавомашини NIVONA комплектуються особливими фільтрами для води CLARIS, таблетками для очищення кавового тракту і мірними ложками. Фільтр CLARIS містить в собі лише органічні матеріали, без хімічних домішок і розрахований на очищення до 50 літрів води. Фірмові таблетки для очищення розроблені спеціально з урахуванням особливостей програм автоматичного очищення кавомашин NIVONA. Вони повністю видаляють залишки кави та кавового масла.

МІНІМУМ ШУМУ

Млини для зерен NIVONA з нержавіючої сталі працюють майже безшумно завдяки особливій шумоізоляції, яку встановлено в кожну модель кавомашин. Завдяки цьому ви майже не будете чути як перемелюються зерна.

ЛЕГКЕ ОЧИЩЕННЯ

Наявність автоматичних програм очищення, які запускаються всього одним дотиком. Промивання, очищення, видалення накипу. Також наявна окрема автоматична програма очищення системи ONE-TOUCH SPUMATORE.

ІНШІ ФУНКЦІЇ

Кавомашини NIVONA оснащені вбудованими системами моніторингу рівня води, наявності кавових зерен, заповненості піддону у всіх моделях. Всі кавомашини NIVONA оснащені функцією регулювання висоти дозатора для зручного використання чашок та стаканів будь-якого розміру.

Купуйте автоматичні кавомашини NIVONA лише у офіційних представників. Це гарантує вам не лише стовідсоткову впевненість у якості товару, а ще й безкоштовний ремонт протягом усього терміну дії гарантії.

Характеристики
Основні
Тип
кавомашина автоматична
Спосіб встановлення
настільна
Потужність
1455 Вт
Тип кави
мелена, зерна
Живлення
мережа
Оснащення
Приготування капучино
автоматичне приготування
Об'єм резервуара для води
1.8 л
Тиск помпи
15 бар
Ступені розмелювання
3 ступеня
Ємність контейнера для меленої кави
250 г
Рівень міцності кави
5 рівнів
Додаткові можливості
Особливості
TFT дисплей, система самоочищення, млин
Додатково
просто натисненням кнопки. система збалансованого аромату (aroma balance system): вибір од, з режимом big picture mode (збільшене зображення напоїв). новий капучинатор spumatore duop, постійний і інтенсивний. 10 власних програмованих індивідуальних напоїв з функцією «мій ка, 3 режими температури, новий кольоровий tft-дисплей
Фізичні параметри
Матеріал жорн
сталь
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кавомашина Nivona CafeRomatica 820 NICR 820
Кавомашина Nivona CafeRomatica 820 NICR 820
29 999 грн 29 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових