з 09:00 до 21:00
Кавомашина Philips EP1200/00
Кавомашина Philips EP1200/00
12 599

Кавомашина Philips EP1200/00

Код: 866614
В наявності
12 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Кавомашина Philips EP1200/00 сама зробить для вас смачну свіжу ароматну каву або кавовий напій. Це автоматична модель із вбудованою кавомолкою та сенсорним керуванням. Індивідуальні налаштування міцностіі та об'єму – все як ви любите. Ефективний фільтр і просте очищення у поєднанні з ергономічним дизайном полегшують використання та догляд за кавомашиною. Висока якість у всьому. Насолоджуйтесь двома видами кави, готуючи одночасно дві порції. Одне натискання на сенсорній панелі та свіжозаварена кава готова!

Вибір ступеня помелу

Високоякісна функціональна кавоварка Philips EP1200/00 дозволяє легко вибрати потрібну консистенцію помелу зерен кави. Виробник передбачив 12 режимів, з яких ви зможете вибрати найкращий для ідеального результату. Завдяки регулюванню положення керамічних жорен зерна кави можуть перемелюватися від наддрібною до великої консистенції. Розкрийте всі нотки зернової кави, насиченість смаку та аромату, регулюючи ступінь помелу.

Ідеальні пропорції для смачної кави

Кавомашина з вбудованою кавомолкою від відомого виробника підбирає в інтелектуальному автоматичному режимі необхідні параметри для чудової ароматної кави. Aroma Extract забезпечує оптимальні умови приготування. Точно підбирається необхідна температура та ступінь заварювання для максимального звільнення смаку та аромату свіжозавареної кави. Температура підтримується в межах 90-98 градусів та підбирається оптимальна кількість води.

Надійна кавомолка

Якісна кава починається з помелу. Дана модель кавоварки має вбудовану продуктивну сучасну кавомолку. Завдяки міцним керамічним жорнам ви отримаєте 20 000 чашок чудової кави. Для виготовлення жорен використовується міцна кераміка, перевагою якої є довговічність. Кавомолка довгий час ефективно перемелюватиме кавові зерна і завдяки кераміці максимально розкриватиме аромат і особливі нотки кожного окремого сорту кави.

Ніякого накипу

Безперечною перевагою кавомашини Philips є високоефективна технологія фільтрації AquaClean. Якість кави безпосередньо залежить і від води, що використовується. Спеціально розроблений фільтр даної моделі гарантує її чистоту, перешкоджаючи утворенню накипу. Ви зможете легко приготувати до 5 000 чашок ароматної чудової кави, не роблячи очищення від накипу. Все, що потрібно - вчасно замінити фільтр після повідомлення кавомашини. Найкраща якість у всіх деталях!

Простота догляду

Сучасна продуктивна та стильна модель кавомашини Philips EP1200/00 не потребує утомливого догляду. Для вашого комфорту варильна група є повністю знімною. Тому для ретельного очищення необхідно просто сполоснути її під струменем води. Жодних зайвих зусиль і навичок не потрібно. Програма автоматичного видалення нальоту активується однією кнопкою. Підтримувати бездоганну чистоту ніколи не було так просто. Відповідно до жорсткості води відрегулюйте частоту появи повідомлень.

Характеристики
Основні
Тип
кавомашина автоматична
Спосіб встановлення
настільна
Потужність
1500 Вт
Тип кави
мелена, зерна
Вид професійної кавомашини
автоматична
Живлення
мережа
Сфера використання
для дому
Оснащення
Кількість автоматичних напоїв
1
Приготування капучино
немає
Об'єм резервуара для води
1.8 л
Тиск помпи
15 бар
Додаткові можливості
Особливості
подавання гарячої води для чаю, дисплей, система самоочищення, відсік для крапель, регулювання міцності кави, вибір об'єму порції
Фізичні параметри
Матеріал жорн
сталь
Колір
чорний
Вага
7.5 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кавомашина Philips EP1200/00
Кавомашина Philips EP1200/00
12 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових