з 09:00 до 21:00
Кавоварка Krups Dolce Gusto Piccolo XS Black
Кавоварка Krups Dolce Gusto Piccolo XS Black
3 999
КАВОВАРКА KRUPS DOLCE GUSTO PICCOLO XS BLACK 0
КАВОВАРКА KRUPS DOLCE GUSTO PICCOLO XS BLACK 1
КАВОВАРКА KRUPS DOLCE GUSTO PICCOLO XS BLACK 2
КАВОВАРКА KRUPS DOLCE GUSTO PICCOLO XS BLACK 3
КАВОВАРКА KRUPS DOLCE GUSTO PICCOLO XS BLACK 4

Кавоварка Krups Dolce Gusto Piccolo XS Black

Код: 822067
В наявності
4 999 грн
3 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS – задоволення від кожної хвилини викорстання

За допомогою капсульної кавомашини Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS кожен любитель кави може відчути себе професійним бариста. У цьому мініатюрному приладі об'єдналися неймовірна витонченість, чудовий дизайн, унікальна простота використання, а також неповторний смак одержуваного напою. Процес заварювання проходить з урахуванням всіх традиційних особливостей, прийнятих навіть у кавоварках топ-класу – створюваний тиск помпи становить 15 бар, а вміст герметичної капсули вже спресований у відповідну за формою таблетку. Сьогоднішній асортимент напоїв становить понад 30 видів різних варіантів. Користувачеві буде легко комбінувати їх варіанти приготування, навіть із використанням молочної піни, а просте регулювання об'єму порції спростить створення кожного напою.

Ручний дозатор об’єму напою

Перемикач подачі гарячої води знаходиться на самому зручному для цього місці – вгорі машини Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS. Досить завантажити в контейнер відповідну капсулу, включивши кавоварку, і лише через кілька секунд ви зможете заварити надзвичайно смачний і ароматний напій вашої мрії.

Помпа на 15 бар у Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS

Як і в кращих кавових автоматах самих іменитих брендів у Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS, купити в широкій мережі торговельних точок Комфі яку ви зможете легко, використовується помпа на 15 бар. Вона створює величезний тиск всередині робочого блоку з капсулою і кавою, щоб дозволити гарячій воді зробити найкращу екстракцію всіх смако-ароматичних властивостей кожної крупинки зернятка.

Фантастичний асортимент напоїв

Важко уявити, що настільки компактний кавовий апарат як Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS здатний готувати більш ніж 30 видів різноманітних за своїми смаковими якостями напоїв. Весь секрет криється в його фірмових капсулах, в які виробник закладає найкращі види інгредієнтів для першокласного результату заварювання. Крім звичних еспресо, капучіно та латте користувачеві пропонуються гарячий шоколад і чай.

Тривале збереження свіжості з Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS

Кожна капсула, що купується для Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS, будь вона з кавою, чаєм або шоколадом, ретельно упакована в індивідуальний контейнер і герметично запаяна. Це допомагає напою зберегти всі свої смако-ароматичні якості навіть через тривалий час, поки він потрапить з конвеєра заводу вам у чашку.

Режим приготування холодних напоїв

Перемикач для подачі гарячої води може використовуватися в іншому напрямку руху, щоб активувати режим подачі холодної рідини. Завдяки цьому машина Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS, ціна якої фантастично мала, набуває здатності побалувати вас прохолодними і смачними напоями в спекотну пору року.

Відмінна енергоефективність Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS

Автоматика машини Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS налаштована таким чином, щоб максимально швидко нагрівати пристрій для початку роботи та настільки ж швидко вимикати його автоматично. Це відбувається кожного разу, коли ви протягом однієї хвилини не робите ніяких дій із приладом, що допомагає зробити кавоварку надзвичайно вигідною з класом енергоефективності А.

Гарантія на 2 роки

Офіційна дворічна гарантія на всю машину Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS є приємним бонусом для кожного її майбутнього власника. Таким чином ви завжди зможете бути впевнені в працездатності свого улюбленого кухонного агрегату, покладаючись на його можливості довгий час.

10-річна гарантія ремонту Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS

На додаток до гарантійного терміну більшість користувачів буде вражена сервісною політикою компанії-виробника. Для кавомашини Krups KP1A0131 DOLCE GUSTO Piccolo XS, придбати в Києві яку можна буде без складнощів, випущено досить запасних частин і комплектуючих, що гарантує їй можливість ремонту протягом 10 років. Це також підтверджує, що ви мінімум 10 років можете не змінювати даний пристрій на що-небудь інше – адже її функціональність досконала, а деталі на прилад, в разі необхідності, завжди знайдуться в сервісному центрі.

Характеристики
Основні
Тип
капсульна кавоварка
Спосіб встановлення
настільна
Потужність
1600 Вт
Тиск помпи
15 бар
Об'єм резервуара для води
0.8 л
Тип кави
капсули
Кількість приготованих чашок
1
Оснащення
Приготування капучино
автоматичне
Особливості
відсік для крапель
Фізичні параметри
Вага
1.93 кг
Колір
чорний
Живлення
мережа
Додатково
Вид
автоматична
Сфера використання
побутова
Автоматичне приготування напоїв
еспресо лунго, капучино, лате, еспресо
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кавоварка Krups Dolce Gusto Piccolo XS Black
Кавоварка Krups Dolce Gusto Piccolo XS Black
4 999 грн 3 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових