з 09:00 до 21:00
Кавомашина Gorenje GFA CM 20S Silver
Кавомашина Gorenje GFA CM 20S Silver
18 899
КАВОМАШИНА GORENJE GFA CM 20S SILVER 0
КАВОМАШИНА GORENJE GFA CM 20S SILVER 1
КАВОМАШИНА GORENJE GFA CM 20S SILVER 2
КАВОМАШИНА GORENJE GFA CM 20S SILVER 3
КАВОМАШИНА GORENJE GFA CM 20S SILVER 4

Кавомашина Gorenje GFA CM 20S Silver

Код: 822083
В наявності
18 899 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Кавомашина Gorenje GFA CM 20S - це супер агрегат для приготування ароматних та улюблених напоїв.

Кава з ідеальним смаком у будь-який час

Система One Touch - це інтуїтивно зрозумілий спосіб використання цього приладу. Простий, доброзичливий, елегантний і абсолютно приємний спосіб приготувати собі чашку смачної, ніжної та ароматної кави. Таким чином, ви можете отримати всі переваги швидкої та легкої кави в будь-який час. Це чи капучино, латте чи маккіато, повністю автоматична кавоварка впорається із завданням швидко та ідеально.

Від грубого та середнього до дрібного - на ваш вибір!

З кавомолкою з безступеневим регулюванням у вас є безліч налаштувань, на які ви можете налаштувати помел. Ви можете відрегулювати налаштування настільки мало або сильно, наскільки вам подобається, тому, відповідно до ваших уподобань, зернистість порошку може змінюватись від грубої, середньої до дрібної.


Дуже багатий досвід

Насолоджуйтесь своїм власним баристом, вручну готуючи бажані молочні напої. Регульований спінювач молока високого тиску допоможе підігріти молоко та приготувати кремоподібну та густу піну. Шовковисто-гладке гаряче або спінене молоко збагатить вашу каву одним ковтком. Справжня вигода: зі знімним блоком можна просто зберігати надлишки молока в холодильнику, а при використанні легко чистити блок.


Вибирайте із 6 різних видів напоїв

Ця машина стане вашим справжнім шеф-кухарем! Насолоджуйтесь ідеальним смаком латте з вершками, капучіно, американо, еспресо, гарячим молоком або чаєм одним простим дотиком. З цими автоматичними програмами не залишайте шансів спробувати смак, але додайте дотик власної уяви. У будь-якому випадку, ви заощадите час і зусилля, тому, що ця перевага дуже зручна для людей, у яких мало часу, і вам не потрібно бути експертом з кави, щоб насолодитися кавою, не виходячи з дому.


Виберіть свій улюблений розмір

Відрегулюйте розмір кави на власний розсуд. Використовуйте велику або маленьку чашку, оскільки машина може адаптуватися відповідно до ваших побажань.


Зручні знімні деталі для легкого обслуговування

Ви можете легко від'єднати шліфувальний вузол від машини та промити його під проточною водою. Шліфувальна головка dmetal робить порошок рівномірнішим, що може зменшити окислення кавового порошку і зберегти аромат кави. Завдяки легкому очищенню ви можете продовжити термін служби приладу та ще більше насолодитися ароматом кави.


Досить маленька, щоб поміститися на будь-якій кухні

Ця кавоварка має елегантний компактний дизайн, який зробить вашу кухню ще стильнішою, не займаючи при цьому зайвого місця. Вона створена для того, щоб випадково вписатися в будь-який куточок вашого будинку і стати частиною ландшафту. І не тільки це - ваш особистий кава-кухар дозволить вам зварити каву як професіонал!

Характеристики
Основні
Тип
кавомашина автоматична
Спосіб встановлення
стоять окремо
Тип кави
зерна
Живлення
мережа
Комплектація
інструкція
Оснащення
Приготування капучино
автоматичне приготування
Об'єм резервуара для води
1.5 л
Тиск помпи
20 бар
Додаткові можливості
Особливості
вибір об'єму порції, регулювання ступеня мелення, сенсорне керування, відсік для крапель, система самоочищення, подавання гарячої води для чаю
Фізичні параметри
Колір
нержавіюча сталь
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кавомашина Gorenje GFA CM 20S Silver
Кавомашина Gorenje GFA CM 20S Silver
18 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових