з 09:00 до 21:00
Килимок для мишки 2E Gaming Pro Control L Black (2E-CONTROL-L-BK-PRO)
Килимок для мишки 2E Gaming Pro Control L Black (2E-CONTROL-L-BK-PRO)
299
КИЛИМОК ДЛЯ МИШКИ 2E GAMING PRO CONTROL L BLACK (2E-CONTROL-L-BK-PRO) 0
КИЛИМОК ДЛЯ МИШКИ 2E GAMING PRO CONTROL L BLACK (2E-CONTROL-L-BK-PRO) 1
КИЛИМОК ДЛЯ МИШКИ 2E GAMING PRO CONTROL L BLACK (2E-CONTROL-L-BK-PRO) 2
КИЛИМОК ДЛЯ МИШКИ 2E GAMING PRO CONTROL L BLACK (2E-CONTROL-L-BK-PRO) 3

Килимок для мишки 2E Gaming Pro Control L Black (2E-CONTROL-L-BK-PRO)

Код: 760094
В наявності
499 грн
299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Гра без промахів

Для лінійки CONTROL оновленої серії ігрових поверхонь 2E GAMING PRO впроваджено революційну фактурну поверхню з надміцного жакарду. Чи робить він килимок кращим для миші? Так, адже забезпечує легке розв’язання завдань, за яких потрібні максимальний контроль, вивіреність і чіткість кожного руху до міліметра. З ним курсор опиниться в потрібному місці дуже спритно, а промахнутися буде просто неможливо.

Жодного натяку на зсув

Зовні серія ігрових поверхонь 2E GAMING PRO має звичайний вигляд. Однак за цією простотою прихована якість і надійність. Килимок має текстуровану основу з гуми, яка максимально міцно утримує його на будь-якій поверхні – під час інтенсивних битв він залишатиметься на місці та не буде жодного натяку на зсув. А це сприятиме точності позиціювання курсора, м’якості ходу та легкості рухів, а отже, задоволенню від гри, адже все саме заради цього.

Уникаючи ризиків і бруду

Можна знайти інформацію, що тканинні килимки швидко брудняться та й взагалі складні щодо догляду. Чистити їх легко, і це не тільки питання естетики. Пил, який на них збирається, може спресовуватися, ускладнюючи рух миші. Як результат – промазав з дробовика і дісталися монстри, або не вписався в поворот гоночної траси та розбився.
Але це точно не про серію 2E GAMING PRO CONTROL, бо вони мають водовідштовхувальну поверхню, а для усунення бруду іноді достатньо вологої серветки, яка не залишає ворсинок. Ризикувати грою та швидкістю через підняті краї ніколи не доведеться – їх надійно прошито по контуру, що, крім іншого, гарантує кращу зносостійкість і витривалість.

Переживе пролиту рідину

Килимки серії 2E GAMING PRO CONTROL роблять те, що хочуть від килимка, і навіть трохи більше. Напевне, кожен хоч раз у житті проливав біля комп’ютера рідину. Аби захистити стіл і обладнання від випадково пролитої кави чи газованої води, поверхня килимків серії 2E GAMING PRO CONTROL має водовідштовхувальні властивості. Якщо ця неприємність все-таки трапиться, аксесуар потрібно буде почистити відповідно до правил експлуатації.

Вибір є, і він нескладний

Граєте короткими чи розмашистими рухами? Насправді це має значення, бо виробник постарався і створив 5 варіантів розміру ігрових поверхонь. Якщо на столі порядок, все організовано та чисто – можна не морочитися надто великими килимками та вибрати розмір М чи L. Якщо ні, зверніть увагу на килимок максимального формату, що закриває всю робочу зону, – розміри від XL до 3XL.

Стриманість – складова успіху

Стильні ігрові поверхні 2E GAMING PRO CONTROL чорного кольору. Вигляд, орієнтований більше на гру і менш захопливий для очей, та хіба це може зупинити на шляху до тріумфу.

Тільки необхідне

Килимок постачають у фірмовому пакованні, яке надійно захищає виріб від пошкодження під час транспортування. Комплектовання мінімалістське, завдяки чому його легко брати із собою, коли вирішити пограти деінде.
Полюбляєте міняти килимки часто? У 2E GAMING є чимало пропозицій.

Характеристики
Основні
Колір
чорний
Поверхня
Матеріал
нижній шар - гума, надміцний фактурний жаккард, тканина
Конструкція
одностороння
Фізичні параметри
Розміри
450 x 400 мм
Товщина
3 мм
Додаткові властивості
Особливості
сумісність з лазерною мишею, сумісність з оптичною мишею
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Килимок для мишки 2E Gaming Pro Control L Black (2E-CONTROL-L-BK-PRO)
Килимок для мишки 2E Gaming Pro Control L Black (2E-CONTROL-L-BK-PRO)
499 грн 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових