з 09:00 до 18:00
Клавіатура для сигналізації Orion K-LED4 White
Клавіатура для сигналізації Orion K-LED4 White
2 349

Клавіатура для сигналізації Orion K-LED4 White

Код: 735635
В наявності
2 349 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Світлодіодна клавіатура K-LED4 для ППК "Оріон NOVA" - призначена для керування обладнанням серії ППКО "Оріон NOVA 4/8/16" , "Оріон NOVA 8+", добре відомого і популярного у нас виробника ТОВ "Тірас12". Ця компанія, ось уже понад 25 років успішно працює в галузі виробництва охоронних та протипожежних систем. Йдучи в ногу з часом, враховуючи світові тенденції та прислухаючись до побажань споживача, вона по праву посідає позиції лідера на ринку України.

Надійна, Світлодіодна клавіатура K-LED4 для ППК "Оріон NOVA" –   служить для постановки/зняття сигналізації з охорони, а також для її програмування, для цього на передній панелі розташовано ряд кнопок та індикаторів, які інформують користувача про стан зв'язку, основного та резервного харчування, режим охорони та несправності. Усі дії супроводжуються звуковим та світловим (за допомогою світлодіодної індикації) підтвердженням. Клавіатура призначена для цілодобової роботи та повинна розташовуватись усередині приміщення.

Встановлюється Світлодіодна клавіатура K-LED4 для ППК "Оріон NOVA" - накладним способом, на відстані не більше 1000 метрів від основного блоку ОС, у місці обраному користувачем, за допомогою двох гвинтів, які надійно кріплять задню кришку на площині. Після цього потрібно здійснити підключення основного блоку клавіатури згідно зі схемою зазначеної виробником. Коли підключення закінчили, кріпимо основний блок клавіатури до задньої кришки та фіксуємо його гвинтом (у нижній частині). Потрібно звернути увагу на те, що клавіатура від розтину захищена тампером, і часто при кріпленні задньої кришки на не рівну поверхню він не завжди спрацьовує. В цьому випадку Ви не зможете налаштувати ОС.

Ціна на Світлодіодну клавіатуру K-LED4 для ППК "Оріон NOVA" - невисока та дозволяє технічно грамотно та інформативно організувати систему охорони на об'єкті.

Світлодіодна клавіатура K-LED4 для ППК "Оріон NOVA" – Ви можете купити у нас в інтернет магазині. Наші менеджери детально проконсультують і дадуть відповіді на всі питання, що Вас цікавлять. Ми зможемо доставити замовлений товар по всій території України, в будь-яке місто. 

Характеристики
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Клавіатура для сигналізації Orion K-LED4 White
Клавіатура для сигналізації Orion K-LED4 White
2 349 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових