10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Кнопковий телефон Sigma mobile Comfort 50 HIT2020 Black
Кнопковий телефон Sigma mobile Comfort 50 HIT2020 Black
744
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA MOBILE COMFORT 50 HIT2020 BLACK 0
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA MOBILE COMFORT 50 HIT2020 BLACK 1
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA MOBILE COMFORT 50 HIT2020 BLACK 2
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН SIGMA MOBILE COMFORT 50 HIT2020 BLACK 3

Кнопковий телефон Sigma mobile Comfort 50 HIT2020 Black

Код: 180372
В наявності
744 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Кнопковий телефон Sigma mobile Comfort 50 HIT2020

Лінійка Comfort 50 роками приносить користувачам Sigma mobile комфорт і спокій. Ці телефони розроблені спеціально для людей літнього віку та осіб із зоровими й слуховими порушеннями – вони дарують усім і кожному доступ до сучасних технологій. Одна з найпопулярніших моделей лінійки – це Comfort 50 HIT. Завдяки великим клавішам, гучному звуку та функціям SOS і “Швидкий набір”, Comfort 50 HIT став улюбленцем користувачів, які не бояться довірити йому безпеку рідних. Це зручний та простий у використанні телефон, який ви можете подарувати бабусі чи дідусю, щоб підтримувати з ними контакт і зробити їхнє життя менш самотнім і більш затишним.

Comfort 50 HIT має дизайн класичного кнопкового телефона:

великі клавіші, контрастний шрифт, матовий корпус, завдяки якому пристрій зручно тримати в руках, світлодіодний ліхтарик і таке інше. Телефон оснащений базовим функціоналом, якого цілком достатньо для щоденного користування: здійснення та отримання дзвінків, надсилання та отримання SMS-повідомлень, налаштування будильника, калькулятор і календар.

Вбудована антена

Особливостями ж саме цього апарата є наявність вбудованої антени, яка дозволяє слухати FM-радіо без навушників, програми для читання електронних книг та кнопки SOS на задній панелі, яка автоматично зателефонує чи напише SMS п’яти заздалегідь запрограмованим абонентам в екстрених випадках (функцію надсилання екстрених SMS можна вимкнути в налаштуваннях). Крім того, компанія Sigma mobile подбала про збереження користувацьких даних та забезпечила телефон низкою функцій, які покликані захистити його від сторонніх. Тут є й блокування SIM-карт, і встановлення пароля (в тому числі для блокування окремих функцій, таких як перегляд контактів і повідомлень та багато інших), й автоматичне блокування клавіш, і навіть функція “Антизлодій”. А “Чорний” і “Білий” списки контактів дозволять заблокувати небажані номери – і вони більше не зможуть вас потривожити.

Функціонал

Comfort 50 HIT 2020 оснащений кольоровим контрастним екраном діагоналлю 1,77 дюймів із з роздільною здатністю 160×128 пікселів. На клавіатурі відображені відразу три абетки: українська, англійська та російська. Телефон має підтримку двох SIM-карт (miniSIM та microSIM) стандарту GSM, а також слот microSD для карток пам’яті ємністю до 32 ГБ для завантаження файлів, а також збереження фотографій, відео тощо. Щодо обміну даними, його забезпечує вбудований модуль Bluetooth.

Швидкий набір

Comfort 50 HIT має телефонну книгу, що може вмістити до 500 контактів, а ще дає змогу на кожну SIM-картку поставити окрему мелодію на виклик і на сповіщення SMS. Ще в налаштуваннях телефонної книги є функція “Швидкий набір”.

Акумулятор

Нарешті, щодо автономності, слід згадати знімний акумулятор ємністю 1450 мА*г. Цього цілком достатньо пристрою для безперервного спілкування протягом 10-11 годин поспіль, а в режимі очікування телефон може “прожити” до тижня.

Comfort 50 HIT з клавішею SOS для екстрених випадків – це чудовий телефон, який пасуватиме як літнім людям, так і школярам.

Характеристики
Основні
Тип
кнопковий телефон
Серія
Sigma mobile Comfort 50 HIT2020
Модельний рік
2020
Екран
Діагональ
1.77"
Технологія дисплею
TFT
Роздільна здатність
160 x 128
Пам'ять
Підтримка карт пам'яті
microSD до 32 Гб
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Micro-SIM, Mini-SIM
Камери
Основна камера
0.8 Мп
Фронтальна камера
відсутня
Технології
Стандарт зв'язку
GPRS
Комунікації
Bluetooth
Живлення
Ємність акумулятора
1450 мАг
Роз'єми
microUSB
Фізичні параметри
Матеріал
полікарбонат
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Габарити
120.2 х 56.1 х 11.9 мм
Маса
79 г
Колір
чорний
Умови товару
Комплектація
гарнітура, телефон, інструкція користувача, документація, кабель microUSB
Стан товару
Кнопковий телефон Sigma mobile Comfort 50 HIT2020 Black
Кнопковий телефон Sigma mobile Comfort 50 HIT2020 Black
744 грн