з 09:00 до 21:00
Акустика портативна JBL Xtreme 3 Black (JBLXTREME3BLKEU)
Акустика портативна JBL Xtreme 3 Black (JBLXTREME3BLKEU)
10 999
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА JBL XTREME 3 BLACK (JBLXTREME3BLKEU) 0
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА JBL XTREME 3 BLACK (JBLXTREME3BLKEU) 1
Акустика портативна JBL Xtreme 3 Black (JBLXTREME3BLKEU) 2

Акустика портативна JBL Xtreme 3 Black (JBLXTREME3BLKEU)

Код: 268210
В наявності
10 999 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Портативна акустика JBL Xtreme 3

Залишайтеся на хвилі улюблених мелодій з компактною, потужної портативної колонкою JBL Xtreme 3. Значна сила подачі і фірмове звучання акустичної системи дозволить з головою зануритися в світ музики і відчути улюблені треки по-новому. Якісна місткість батарея відповідає за безперервну автономну роботу більше 10 годин, а сучасна технологія PartyBoost дає можливість синхронізувати пристрій з іншими динаміками, і влаштувати повномасштабне веселощі.

Яскраве звучання

За об'ємний стереозвук з вираженим бас відтінком відповідає унікальна висококласна технологія JBL Pro Sound. Чотири прогресивних драйвера і два низькочастотних випромінювача гарантують багатий насичений звук з глибокою деталізацією сигналу. А два об'ємних стереодинаміки колосальною сумарною потужністю в 40 Вт з головою накривають масивної звуковою хвилею. Звук стає буквально помітний, і заповнює потужним потоком все приміщення в будинку.

Свобода від дротів

Новітній протокол Bluetooth 5.1 дозволяє з легкістю синхронізувати аудиоколонку з зовнішніми пристроями для швидкого бездротового обміну даними. Підключайте відразу два апарати, і обмінюйтеся класними треками з друзями, а також насолоджуйтеся улюбленими піснями у винятковій якості на максимальній гучності формату JBL Pro Sound. Завдяки функції PartyBoost створюйте по-справжньому гучну, грандіозну вечірку, об'єднавши в єдиний ланцюг відразу кілька потужних динаміків.

Поруч в потрібний момент

Акустична система Xtreme просто створена для виїзних вечірок і гучних дискотек. Компактні розміри і вага трохи більше 2 кг дозволяють завжди носити пристрій з собою в рюкзаку або на плечі, а можна просто закинути колонку в салон автомобіля і насолоджуватися музикою без гальм. У комплекті з товаром передбачений зручний широкий ремінь через плече, який завжди можна відрегулювати під себе і без проблем носити акустику як сумку.

Екстремальна витривалість

З портативної колонкою JBL насолоджуватися музикою можна в будь-який час і де завгодно. Врубати потужний звук будинку або візьміть пристрій з собою в дорогу, слухайте улюблені треки на пляжі, в лісі або біля басейну, і все завдяки якісній влагоустойчивой конструкції корпусу. Волого і пилу рівня IP67 гарантує абсолютну безпеку від бризок і вітру, і навіть короткочасне занурення під воду не зашкодить системі. Танцюйте під дощем і радійте життю з надійним товаром серії Xtreme.

Корисний бонус

Ємний акумулятор системи, розрахований на 10000 мАг, дозволяє не тільки насолоджуватися улюбленими мелодіями протягом 15 годин, але і використовувати гарнітуру як Power Bank'а, що значно розширює можливості стандартної аудиоколонки. Заряджайте свій смартфон, навігатор або акумуляторний кейс портативних навушників від універсальної мобільної батареї, яку так зручно брати з собою в дорогу. А спеціальна функція гучного зв'язку дає можливість спілкуватися по телефону в новому ключі без кордонів.

Характеристики
Основні
Тип
портативна колонка
Тип підключення
бездротове з'єднання
Інтерфейс підключення
Bluetooth 5.1
Параметри аудіо
Формат акустики
2.0, 1.0
Потужність колонок
100 Вт
Співвідношення сигнал/шум
80 дБ
Частотний діапазон
53 - 20000 Гц
Живлення
Тип живлення
від акумулятора, від usb
Час автономної роботи
до 15 год
Додаткові властивості
Оснащення
IP67 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 1 хв)
Фізичні параметри
Вага
1.83 кг
Матеріал
пластик
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акустика портативна JBL Xtreme 3 Black (JBLXTREME3BLKEU)
Акустика портативна JBL Xtreme 3 Black (JBLXTREME3BLKEU)
10 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових