з 09:00 до 21:00
Акустика портативна Tronsmart T7 Mini Black
Акустика портативна Tronsmart T7 Mini Black
1 199
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART T7 MINI BLACK 0
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART T7 MINI BLACK 1
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART T7 MINI BLACK 2
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART T7 MINI BLACK 3
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART T7 MINI BLACK 4
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART T7 MINI BLACK 5
Акустика портативна Tronsmart T7 Mini Black 6

Акустика портативна Tronsmart T7 Mini Black

Код: 763112
В наявності
1 199 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Tronsmart T7 Mini – компактна, водонепроникна та доступнаBluetooth-колонка з тривалим часом автономної роботи. Ця портативна колонкаідеально підійде для тих, хто любить слухати музику будь-де. Якості звуку та автономностітут більш ніж достатньо, щоб ваша музика приносила задоволення, де б ви незнаходилися.

Компанія Tronsmart – відомий технологічний бренд, що пропонуєвисокоякісну продукцію за доступною вартістю. Хоча T7 Mini - не найпотужнішаколонка на ринку, але відповідає одному важливому критерію, якщо ви не хочетеносити із собою дуже важкий аксесуар. Пристрій портативний і міститься майже вбудь-яку сумку.

ДИЗАЙН ТА ОСОБЛИВОСТІ

Ергономічний дизайн призначений для забезпечення максимальноїзручності при взаємодії. Вся бічна поверхня пристрою покрита водонепроникною,приємною на дотик тканиною, з прогумованими елементами у верхній та нижній частині.

Зверху на T7 Mini є кільце зі світлодіодів. Вбудованерізнокольорове підсвічування синхронізується з кожним ударом і ритмом колонкоюмузики, що відтворюється. Тут же розташувалися кнопки для керування музикою тадодаткова клавіша, що дозволяє налаштувати режим роботи світломузики.
Спередуна тканину наклеєно логотип Tronsmart, виглядає він цілком елегантно. До верхньогокраю також прикріплена петелька з міцного шнура, що дозволяє повісити колонкуна дерево, велосипед або прикріпити до рюкзака під час піших походів.
На задній панелі, за гумовою кришкою, яка захищає відпроникнення води та пилу, ми знаходимо різні роз'єми та порти. USB-C длязаряджання батареї, стандартний роз'єм 3.5 мм для навушників та картридер длякарт MicroSD. Завдяки цьому набору ви можете використовувати колонку,підключаючись по дроту або без, а також слухати улюблені пісні, записані на карту-пам'яті.
Портативна колонка T7 Mini дуже стійка при розміщенні на рівнійповерхні через гумову основу. Завдяки своїм розмірам та вазі, відміннопідходить для використання на вулиці, девайс комфортно брати із собою кудизавгодно.

УПРАВЛІННЯ ТА ЗВ'ЯЗОК

Логіка роботи тут ґрунтується на багаторазовому натисканні клавіш.Клавіша гучності теж мають додаткові функції, подвійний клік за однією з нихвідповідає за вибір наступного або попереднього треку. А кнопка відтворенняотримала 5 функцій.

ЯКІСТЬ ЗВУКУ

За заявами виробника, ми отримаємо максимальну потужність звуку 15Вт, коли частотний діапазон становить від 20 до 20 000 Гц. Однак, як дляBluetooth-колонки такого розміру діапазон, швидше за все, буде значно нижчим.
Говорячи про звуковий досвід, можу з упевненістю сказати, якщо вибудете використовувати пристрій на відкритому повітрі або навіть у великомуприміщенні, приємно здивуйтеся якістю та гучністю звуку.
У звуку найбільше підкреслено середні та низькі частоти, а басутрохи не вистачає глибини. Тут виробник не використовував технологіюSoundPulse, інакше низькі та середні частоти втопилися б у басах. Завдяки цьомузвук більш чистий і відносно чіткий, навіть на високих рівнях гучності.

ПІДСУМОК

Якість складання гідна, а працює обладнання краще, ніж більшістьаналогів у бюджетній ціновій категорії. Можливо, відсутність підтримки багатьохаудіокодеків слід вважати недоліком, але це не пропозиція для аудіофілів.

Характеристики
Основні
Тип підключення
бездротове з'єднання
Інтерфейс підключення
3.5 мм jack (AUX 1/4), USB Type-C, Bluetooth 5.3
Комплектація
кабель mini Jack 3,5 mm, кабель USB Type-C, шнур для перенесення – 1 шт., колонка
Параметри аудіо
Формат акустики
1.0
Потужність колонок
15 Вт
Частотний діапазон
20 - 20000 Гц
Підсилювач
вбудований
Фазоінвертор
ні
Живлення
Тип живлення
від usb
Час автономної роботи
до 18 год
Ємність акумулятора
2500 мАг
Додаткові властивості
Оснащення
вбудований мікрофон, IPх7 (захист від занурення у воду до 1 метра на невеликий час)
Фізичні параметри
Вага
0.5 кг
Матеріал
метал, прогумована тканина
Колір
чорний
Розмір пристрою
102 x 108 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акустика портативна Tronsmart T7 Mini Black
Акустика портативна Tronsmart T7 Mini Black
1 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових