з 09:00 до 21:00
Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X63 (X63v15)
Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X63 (X63v15)
26 199
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE GAMING X63 (X63V15) 0
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE GAMING X63 (X63V15) 1

Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X63 (X63v15)

Код: 181043
В наявності
26 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ігрові персональні комп'ютери Artline Gaming створені спеціально для тих, хто хоче особисто створити на їхній основі справжній центр домашніх розваг. Редагування тексту й графічних зображень, робота з будь-якими робочими програмами, комфортний перегляд відео високої чіткості, запуск сучасних ігор — це й багато іншого стане доступним із ПК Artline Gaming.

Підбираючи комплектуючі для ігрової серії Artline, насамперед орієнтуємося на можливості кожної деталі комп'ютера, аналізуємо їхню продуктивність і найголовніше — уміння чітко й злагоджено працювати як одне ціле, без збоїв. Зовсім не в останню чергу приділяється увага балансу ціни/можливостей компонентів комп'ютера, що абсолютно потрібно за поточної вартості останніх. Велика розмаїтість конфігурацій модельного ряду Gaming X63 дасть змогу вибрати вам придатний варіант.

У сучасному ПК для ігор найдорожча частина — це відеокарта. Але бувають і винятки. Artline Gaming X63v15 обладнаний удосконаленою версією графічного адаптера середнього класу GTX 1660 на чипі Turing TU116 — GeForce GTX 1660 SUPER. Графічна архітектура nVidia Turing відкриває можливості для наступного покоління застосунків, які моделюватимуть фізичний світ із небувалою швидкістю. Вбудований у ядро апаратний блок кодування відео до 20% ефективніший, ніж у попередника, а використання 6 гігабайтів пам'яті GDDR6 з частотою 14000 МГц дало змогу новинці майже не відставати за продуктивністю від дорожчого GeForce GTX 1660 Ti — це буде справжнім подарунком фанатам марки та неймовірно потужною стартовою платформою для побудови дійсно ігрового домашнього ПК. Збільшена продуктивність плюс широкий вбудований функціонал (просунутий стримінг, робота з фото/відео з пакетом Studio) зробить GeForce GTX 1660 SUPER «народною» відеокартою поточного і, досить імовірно, усього наступного року.

Ну і куди ж без потужного процесора. Завдяки тільки вдалому поєднанню ціни й можливостей установлений у моделі X63v15 шестиядерний AMD Ryzen 5 3600 напевно стане найпопулярнішим CPU у своїй лінійці. Побудований на сучасному 7-нм технологічному процесі FinFET, цей чип родини Matisse має продуктивність, близьку до топових представників найближчого конкурента, але істотно виграючи в кінцевій вартості. А це, як ми знаємо, вельми й вельми велика перевага в очах користувачів.

Базовою основою в цьому складанні є материнська плата ASUS PRIME B450M-K, створена із застосуванням фірмової концепції ASUS 5X Protection III. Реалізована в ній ціла низка цікавих інновацій та інженерних рішень (підтримка високошвидкісної пам'яті DDR4, наявність вбудованого інтерфейсу M.2, що забезпечує швидкість передавання даних до 32 Гбіт/с, портів USB 3.1 з пропускною здатністю до 10 Гбіт/с) орієнтована для досягнення максимальної надійності та довговічності продукту, що гарантує довгу й безперебійну роботу комп'ютера загалом. Так само швидкісний M.2 SSD-накопичувач на 240 ГБ гарантує дуже швидке завантаження системних файлів ОС і всіх інших програм, а додатковий жорсткий диск на 1 ТБ — зберігання великої кількості необхідної інформації й улюблених ігор.

Усі комплектуючі розмістили в сучасному корпусі QUBE SPARK з блоком живлення потужністю 600 Вт. Чотири кольорові вентилятори великого діаметра створять умови для гарного повітрообміну всередині кейса, що позитивно позначиться на температурному режимі всіх компонентів.

Купуючи комп'ютер нашої компанії, ви матимете не просто готовий виріб як набір комплектуючих — ви отримуєте професійно зібраного, надійного помічника на довгі роки, а також якісне технічне обслуговування безпосередньо від виробника впродовж усього терміну експлуатації.

Характеристики
Основні
Встановлена ОС
без ОС
Процесор
Тип процесора
AMD Ryzen 5 3600
Частота
3.6 ГГц
Кількість ядер
6
Оперативна пам'ять
Об'єм оперативної пам'яті
16 Гб
Стандарт
DDR4-2666
Жорсткий диск
Об'єм жорсткого диска
1 ТБ
Об'єм SSD
240 ГБ
Інтерфейс
SATA rev. 3.0
Графічний адаптер
Серія відеокарти
NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER
Об'єм відеопам'яті
6 Гб
Тип пам'яті
GDDR6
Виробник GPU
Nvidia
Тип відеокарти
дискретна
Оснащення
Звуковий контролер
інтегрована
Порти
2xUSB 3.1 Gen 2,4xUSB 3.1 Gen 1,1xUSB 3.0,2xUSB2.0, AV (HD Audio), 2хPS/2,2хDVI-D, D
Мережевий адаптер
10/100/1000
Додатково
Потужність БЖ
600 Вт
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X63 (X63v15)
Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X63 (X63v15)
26 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових