з 09:00 до 21:00
Персональний комп'ютер ARTLINE Overlord P99v69Win
Персональний комп'ютер ARTLINE Overlord P99v69Win
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 0
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 1
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 2
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 3
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 4
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 5
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 6
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 7
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 8
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 9
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 10
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 11
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 12
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE OVERLORD P99V69WIN 13

Персональний комп'ютер ARTLINE Overlord P99v69Win

Код: 723601
Закінчився
Продано
Опис

Одні персональні комп'ютери відмінно відпрацьовують вкладені кошти як робочі конячки, інші – добре почуваються в якості універсальних домашніх станцій, треті – дозволяють з легкістю кришити в капусту ворогів при високому рівні FPS та графіки. А бувають такі, які заслужено отримують епітети у вигляді гучних словосполучень: комп'ютери-«монстри», комп'ютери-ексклюзиви, комп'ютери top-категорії – ARTLINE Overlord. Це ультимативні варіанти спеціально для тих, хто звик завжди отримувати найновіше та найкраще.

Представники лінійки Overlord включають добірні комплектуючі, що пройшли перевірку багатогодинними прогонами в спеціальних тестових додатках, професійно зібрані з пильною увагою до всіх дрібниць, аж до стяжки та укладання найнепомітнішого шлейфа.

Вершиною високопродуктивних комп'ютерів для найвибагливіших користувачів можна вважати модель Artline Overlord P99v69Win. Вона по праву може вважатися спадкоємцем ПК верхнього ешелону серій Extreme Poseidon та Gaming. Він увібрав у себе всі «вершки» і все найкраще вже наявних конфігурацій, доповнюючи останні сучасними віяннями актуальних інноваційних IT-розробок.

В якості відеокарти для Overlord P99v69Win було взято новітню GeForce RTX 4090 на базі архітектури NVIDIA Ada Lovelace, яка дозволить випробувати надвисокопродуктивні ігри з неймовірно деталізованими віртуальними світами. Вона оснащена 24 ГБ пам'яті G6X і надає неперевершені можливості для геймерів та авторів контенту.

Ідеальний кандидат на роль обчислювального центру в P99v69Win був обраний новий процесор Ryzen™ 3-го покоління – AMD Ryzen Threadripper PRO 5975WX. Цей «кремнієвий марафонець» архітектури Zen просто вражає кількістю процесорних ядер: 32 фізичні, 64 паралельні потоки обробки даних (по два на ядро), висока «розгінна» частота до 4,5 ГГц, надзвичайно висока продуктивність та відповідна потужності енергоспоживання.

За таку екстремальну продуктивність доводиться розплачуватись підвищеним енерговиділенням. 280 Вт потужності кристала – не жарт, тому дуже важливо підібрати відповідне тепловідведення. На допомогу приходить ексклюзивна система водяного охолодження (СВО) від іменитої марки EK Water Blocks із жорсткими трубками з акрилу для циркуляції холодоагенту та підтримання мінімальних температур. Нарешті, вона ефектна, що вкрай порадує естетів, поціновувачів сучасних інновацій та тиші.

Якісній основі, на якій будується весь комп'ютер, приділяється особлива увага. Материнська плата ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI була обрана спеціально для тих користувачів, яким важлива висока продуктивність. Цей універсальний "комбайн" дозволяє здійснювати встановлення потужних багатоядерних процесорів AMD, оснащений вісьмома слотами DIMM оперативної пам'яті DDR4, буде базою для мультиграфічних конфігурацій завдяки PCIe 4.0. Ну а контролери USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2 (USB-C), аудіочип SupremeFX ALC4080 у поєднанні з фірмовими технологіями та ексклюзивним RGB-підсвічуванням Aura Sync від ASUS – все це допоможе побудувати унікальний ігровий ПК з мультимедійними функціями.

Блискавичну швидкість відгуку встановленої системи Windows 11 Pro гарантує встановлений NVME SSD-накопичувач місткістю 1 ТБ. Для зберігання великого обсягу даних передбачено другий SSD-накопичувач на 2 ТБ.

128 гігабайтів геймерської ОЗП нового покоління DDR4 з ефективною робочою частотою 3600 МГц точно дозволять забути про апгрейд на найближчі кілька років.

Вся начинка Overlord P99v69Win упакована в ефектний корпус Asus ROG Strix Helios White Edition з блоком живлення ROG Thor потужністю 1200 Вт та «платиновою» сертифікацією. Використання чотирьох 140-мм вентиляторів дозволить організувати найкращий повітряний потік усередині корпусу, а отже, і відмінне охолодження всіх компонентів ПК.

Характеристики
Оперативна пам'ять
Об'єм оперативної пам'яті
128 Гб
Оснащення
Бездротові комунікації
Wi-Fi
Додатково
Потужність БЖ
1200 Вт
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Персональний комп'ютер ARTLINE Overlord P99v69Win
Персональний комп'ютер ARTLINE Overlord P99v69Win
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових