з 09:00 до 18:00
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck Mini Black
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck Mini Black
2 999
КОНТРОЛЕР ДЛЯ СТРІМІНГУ ELGATO STREAM DECK MINI BLACK 0
КОНТРОЛЕР ДЛЯ СТРІМІНГУ ELGATO STREAM DECK MINI BLACK 1
КОНТРОЛЕР ДЛЯ СТРІМІНГУ ELGATO STREAM DECK MINI BLACK 2
КОНТРОЛЕР ДЛЯ СТРІМІНГУ ELGATO STREAM DECK MINI BLACK 3
КОНТРОЛЕР ДЛЯ СТРІМІНГУ ELGATO STREAM DECK MINI BLACK 4
КОНТРОЛЕР ДЛЯ СТРІМІНГУ ELGATO STREAM DECK MINI BLACK 5
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck Mini Black 6

Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck Mini Black

Код: 725985
В наявності
2 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Маленький, але потужний

Stream Deck Mini має таку ж потужність, як і Stream Deck. Це означає, що ви отримуєте контроль студійного рівня для оптимізації вашого контенту. Таку ж гнучку функціональність для підвищення вартості вашого продукту. І ті ж інтеграції, що заощаджують час для максимального залучення аудиторії. І все це в ультракомпактному пакеті, який легше носити в кишені.

Встановлює нові стандарти

6 повністю настроюваних РК-клавіш, готових запускати необмежену кількість дій. Тактильне управління в один дотик. Миттєвий візуальний зворотній зв'язок. Просунуте, але просте у використанні програмне забезпечення. Традиційно такий рівень управління був ексклюзивним для мейнстрімних розважальних мовників. Тепер він у вас під рукою.

Працює з тим, що ви любите

OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter та інші — Stream Deck Mini легко інтегрує ваші улюблені інструменти та платформи. Від автоматичного визначення сцен і джерел до роботи з каналами соціальних мереж — все це можна зробити одним дотиком.

Оптимізує робочий процес

Завдяки гарячим клавішам запам'ятовування комбінацій клавіш залишилося в минулому. Тепер ви запускаєте програми та веб-сайти, відкриваєте папки, миттєво отримуєте доступ до заздалегідь створених текстів — контролюйте все, що завгодно, без зайвих роздумів.

Любить персоналізацію

Зробити Stream Deck Mini своїм дуже просто. Просто перетягніть дії на клавіші. Призначайте готові іконки або створюйте власні. І перемикайте їх, коли виникає потреба.

Зростає разом з вашими потребами

Перетворіть клавіші на папки, щоб накопичити стільки дій, скільки вам потрібно, і отримати до них доступ. А ще краще — зберігайте унікальні конфігурації клавіш у вигляді розумних профілів для різних ігор і програм. Перемикайтеся між ними на ходу. І діліться ними з іншими творцями.

Працюйте в режимі багатозадачності, як бос

Якщо ви вважаєте, що натискання клавіші для виконання дії — це вражаюче, вам сподобається функція Multi Actions. Саме так — призначайте скільки завгодно дій на одну клавішу і запускайте їх одним натисканням. Одну за одною, з інтервалами між ними. Або всі разом, одночасно.

Тримайте руку на пульсі подій

Минули ті часи, коли вам доводилося переглядати безліч вікон, щоб запустити дію, і покладатися лише на автоматизовані плагіни, щоб підвищити продуктивність. Тепер ви можете стати першопрохідцем у новій ері створення контенту. Тепер у вас все під контролем

Характеристики
Кількість клавіш
6
Стан товару
Бренд
Колір
Живлення
мережа
Кріплення

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck Mini Black
Контролер для стрімінгу Elgato Stream Deck Mini Black
2 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових