з 09:00 до 21:00
Контролер розумного будинку Aqara Hub E1 HE1-G01 White
Контролер розумного будинку Aqara Hub E1 HE1-G01 White
999
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB E1 HE1-G01 WHITE 0
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB E1 HE1-G01 WHITE 1
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB E1 HE1-G01 WHITE 2
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB E1 HE1-G01 WHITE 3
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB E1 HE1-G01 WHITE 4
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB E1 HE1-G01 WHITE 5

Контролер розумного будинку Aqara Hub E1 HE1-G01 White

Код: 640062
В наявності
999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Hub E1 – це серце системи керування пристроями розумного будинку Aqara. Цей маленький, але потужний концентратор діє як центр управління підключеними аксесуарами, також може додатково використовуватися як підсилювач сигналу Wi-Fi. Ви можете легко керувати ним за допомогою програми Aqara Home, а завдяки тому, що цей хаб сумісний з Apple Home Kit, Amazon Alexa та Google Home, ви також можете використовувати разом з ним розумні рішення інших виробників. Все це робить Aqara Hub E1 вашим ключем до створення зручного та розумного будинку.

Можливість підключення до 128 пристроїв

Цей маленький, але потужний концентратор для розумного будинку виконує роль мосту між пристроями Aqara та Wi-Fi роутером. Він дозволяє вам користуватися всіма перевагами найшвидшої, стабільної та енергоефективної технології Zigbee 3.0 та підтримує до 128 класичних та новітніх пристроїв Aqara. Що дозволить вам використовувати достатню кількість датчиків та різних розумних девайсів, щоб мати можливість керувати всім своїм будинком. *

Всебічна сумісність

Хаб Aqara Hub E1 робить ваші пристрої Aqara сумісними із широким спектром популярних екосистем та голосових помічників. Зокрема, він підтримує Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT та інші платформи. ** Простіше кажучи, Hub E1 дозволяє датчикам та контролерам Aqara працювати краще за допомогою голосового управління та автоматизації розумного будинку.

Живлення від USB-A

Вбудований порт USB-A дозволяє підключати хаб практично до будь-якого USB-пристрою. Тому він може живитися від блоку живлення, USB-розетки, комп'ютера або навіть маршрутизатора.

Функція підсилювача Wi-Fi

Aqara Hub E1 діє також як ретранслятор Wi-Fi 2,4 ГГц. Таким чином, він може ще більше розширити зону покриття Wi-Fi і робить підключення інших концентраторів Aqara більш стабільним.

Контроль, будь-коли і будь-де

За допомогою цього хаба ви можете підключити свої пристрої Aqara до системи та керувати ними через програму Aqara Home. А головне – перевіряти стан своїх пристроїв та отримувати сповіщення, навіть коли вас немає вдома.

Гнучкість та малий розмір

Один із найвагоміших плюсів цього хаба – його компактність. Цей прилад займає мало місця та може бути розміщений практично скрізь. Крім того, його конструкція дозволяє змінювати кут нахилу в межах 210 градусів, що робить установку Aqara Hub E1 надзвичайно гнучкою.
Характеристики
Колір
білий
Розміри
30 x 108 x 8 мм
Тип під'єднання
бездротові
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Контролер розумного будинку Aqara Hub E1 HE1-G01 White
Контролер розумного будинку Aqara Hub E1 HE1-G01 White
999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових