10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Конвектор Edler EDHT-7750
Конвектор Edler EDHT-7750

Конвектор Edler EDHT-7750

Код: 547516
Закінчився
Продано
Опис

Простий обігрів

Можливостей конвекційного обігрівача Edler EDHT-7750 буде достатньо для того, щоб використовувати його в якості основного або додаткового джерела тепла в приміщеннях будь-якого типу. Універсальний дизайн, добротна конструкція і надійність, доступна ціна - все це робить даний прилад хорошим придбанням. Новинка відрізняється ефективністю нагріву і поліпшеним дизайном.

Зовнішній вигляд

Корпус конвектора Edler EDHT-7750 виконаний з металу. Білий колір найбільш затребуваний, оскільки його простіше застосовувати в інтер'єрі будь-якого типу. Гладкі поверхні легко очищаються від забруднень. А наявність контрастних елементів чорного кольору роблять прилад візуально більш цікавим і оригінальним.

Надійна робота

За роботу конвектора відповідає сучасний стітч-нагрівач. Це елемент голчастого типу, який являє собою набір металевих прутиків. За рахунок такого рішення конвектор Edler EDHT-7750 нагрівається практично миттєво. Це зручно, якщо вам потрібно швидко обігріти холодне приміщення. Висока потужність забезпечує відмінний рівень тепловіддачі. Тому ви зможете легко підтримувати потрібну температуру повітря. Потрібно тільки правильно підібрати потужність або кількість конвекторів в розрахунку на робочу площу.

Інші особливості

Важливий елемент безпеки конвектора Edler EDHT-7750 - система захисту від перегріву і вбудований термостат. Проста і надійна реалізація дозволяє вам зберегти впевненість у своїй безпеці. Зверніть увагу, що категорично забороняється накривати конвектор чим-небудь або сушити на ньому речі.

Характеристики
Основні параметри
Тип нагрівального елемента
відкритий
Функції
Кількість режимів обігріву
3
Керування
механічне
Функції захисту
захист від пилу та вологи (IP20), захист від перегрівання
Живлення
Потужність
2 кВт
Встановлення
Монтаж
підлоговий, настінний
Розмір приміщення
22 м2
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
2.5 кг
Розміри
40 x 57 x 14.5 см, 39 x 50 x 20 см
Додаткові властивості
Оснащення
термостат
Додаткові характеристики
з коліщатками/ніжками для переміщення, регулятор потужності
Умови товару
Стан товару
Новий
Конвектор Edler EDHT-7750
Конвектор Edler EDHT-7750