з 09:00 до 21:00
Кріплення для телевізора VOGELS TVM 3243 White
Кріплення для телевізора VOGELS TVM 3243 White
КРІПЛЕННЯ ДЛЯ ТЕЛЕВІЗОРА VOGELS TVM 3243 WHITE 0
КРІПЛЕННЯ ДЛЯ ТЕЛЕВІЗОРА VOGELS TVM 3243 WHITE 1

Кріплення для телевізора VOGELS TVM 3243 White

Код: 671172
Закінчився
Продано
Опис

Діагональ екрану: 19"-43"
Макс. навантаження: 15 кг
. Макс. стандарт VESA: 200 x 200 мм

Стильне та безпечне: поворотне настінне кріплення для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів
. Настінне кріплення дуже міцне та витримує інтенсивне використання. Оскільки настінне кріплення може повертатися на угол до 180°, ви можете дивитися телевізор із будь-якого місця у кімнаті. Нахил можливий на угол до 20 ° (10 ° вперед і назад). Настінне кріплення підходить для телевізорів з діагональю від 19 до 43 дюймів та вагою до 15 кг.

Насолоджуйтесь переглядом телевізора під будь-яким кутом
З поворотним настінним кріпленням для телевізора COMFORT Full-Motion+ можна насолоджуватися переглядом телевізора під будь-яким углом. Введіть модель вашого телевізора на цій сторінці та ми розрахуємо фактичний кут повороту вашого телевізора! Завдяки функції One-Finger™ Movement ви можете розгорнути екран лише одним пальцем. Спеціальні підшипники забезпечують надзвичайно плавний та легкий поворот настінного кріплення.

Простота монтажу
Змонтувати настінне кріплення для телевізора COMFORT Full-Motion+ дуже просто. Vogel's також простягає вам руку допомоги. Шаблон для свердління отворів, шурупи, дюбелі Fischer® DuoPower, кабельні стяжки та рівень включені в комплект. За допомогою нашого безкоштовного додатка доповненої реальності DrillRight™ AR можна легко відзначити місце для першого відвернення, а всі інструкції з монтажу просто та зрозуміло викладені в короткому посібнику з монтажу. На сайті є докладне посібник та відеоролик з монтажу.

Гарантована безпека
Поворотні настінні кріплення COMFORT Full-Motion+ відповідають найсуворішим вимогам безпеки. Вони успішно пройшли випробування на навантаження, що втричі перевищує максимально заявлену, і тому мають сертифікат TUV. Настінні кріплення COMFORT Full-Motion+ надаються 10-річною гарантією.

Характеристики Кріплення для телевізора VOGELS TVM 3243 White
Основні
Максимальні діагоналі телевізора
43
Конструкція
Максимальне навантаження стільниці/кріплення
15 кг
Кут нахилу, град
до 20°
Кут повороту, град
до 180°
Фізичні
Колір
білий
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кріплення для телевізора VOGELS TVM 3243 White
Кріплення для телевізора VOGELS TVM 3243 White