з 09:00 до 21:00
Кулер Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition CL-W234-PL12SW-A Black процесорний
Кулер Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition CL-W234-PL12SW-A Black процесорний
5 699

Кулер Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition CL-W234-PL12SW-A Black процесорний

Код: 156351
В наявності
5 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition являє собою готову до використання замкнуту систему рідинного охолодження, що складається з двосекційного радіатора з двома вентиляторами Pure ARGB 120 мм і потужної помпи, суміщеної з водоблоком. Кожен вентилятор має компресійні лопаті, гідравлічний підшипник і RGB-підсвітку на 16.8 млн. кольорів, якою можна керувати за допомогою контролера, що входить до комплекту. Крім цього, підсвітку можна синхронізувати з підсвіткою материнських плат виробництва Asus, Gigabyte, MSI та AsRock, що мають спеціальний інтерфейс для приєднання світлодіодних стрічок з адресними світлодіодами 5 В RGB. Water 3.0 360 ARGB Sync Edition — це ефективне та стильне охолодження вашого CPU.

Сертифікат Tt LCS
Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS відзначаються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищі вимоги із дизайну, ергономіки та якості охолодження. Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складаних композитних систем (всі компоненти купуються окремо за бажанням користувача). Продукція із сертифікатом Tt LCS вибір істинного ентузіаста.

Вентилятор Pure 12 ARGB Sync
Water 3.0 ARGB Sync Edition комплектується вентиляторами Thermaltake Pure 12 ARGB Sync. Для рівномірного підсвічування всередині вентилятора встановлено 9 адресних світлодіодів із програмним керуванням. Сумарна кількість зображуваних кольорів становить 16.8 мільйона. Підсвітку можна синхронізувати з підсвіткою материнських плат виробництва Asus, Gigabyte, MSI та AsRock, що мають спеціальний інтерфейс для приєднання світлодіодних стрічок з адресними світлодіодами 5 В RGB.

ARGB-контролер
У разі, якщо ваша материнська плата не має спеціального п'ятивольтного роз'єму для приєднання світлодіодних стрічок, вам стане в пригоді спеціальний ARGB-контролер. З його допомогою можна налаштувати рівень яскравості підсвітки, вибрати один із її динамічних режимів (потік, пульсація, пульс, миготіння, хвиля тощо) і швидкість обертання лопатей. За бажання, підсвітку й зовсім можна вимкнути.
* один контролер здатний керувати адресними світлодіодами кількістю до 90 шт.

Високоефективний радіатор
Великий розмір радіатора Water 3.0 ARGB Sync Edition дає змогу холодоагенту швидко охолоджуватися, проходячи через його протоки.

Ефективний теплоприймач. Армовані шланги.
виготовлений із міді, масивний теплознімач дає змогу найшвидше відводити тепло з поверхні центрального процесора. Спеціальне обплетення на шлангу забезпечує максимальну міцність і зносостійкість упродовж тривалого часу експлуатації.

Потужна помпа
Завдяки використанню потужної помпи, вбудованої в блок із мідним теплоприймачем, охолоджувальна рідина циркулює швидко та це сприяє ефективному охолодженню вашого CPU. Висока якість шлангів і всіх з'єднань виключає протікання або випаровування холодоагента.

Просто встановити
Процес встановлення готової СВО серії Water 3.0 ARGB Sync Edition дуже простий і не вимагає використання спеціальних інструментів, крім викрутки. Завдяки компактності, вона не вимагає великого простору всередині корпусу.

Характеристики
Основні
Тип
водяне охолодження
Призначення
для процесора
Радіатор
Сокет
Socket 115x, Socket 2066,2011, Socket AM2 +, Socket AM4, Socket 1366
Вентилятор
Тип підшипника
гідродинамічний + керамічний (помпа)
Кількість вентиляторів
3
Розміри вентилятора
120 x 120 x 25 мм
Регулювання обертів
PWM/адаптер (LNA)
Технічні параметри
Роз'єм
4pin + 3pin
Швидкість обертання
500 - 2300 об/хв
Повітряний потік
24 CFM
Напруга живлення
12 В
Фізичні
Матеріал
алюміній + мідь (блок)
Розміри кулера
394 x 120 x 27 мм
Маса
2250 г
Колір підсвітки
RGB
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кулер Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition CL-W234-PL12SW-A Black процесорний
Кулер Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition CL-W234-PL12SW-A Black процесорний
5 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових