з 09:00 до 21:00
Мережевий аудіопрогравач iFi ZEN Stream Black
Мережевий аудіопрогравач iFi ZEN Stream Black
18 330
МЕРЕЖЕВИЙ АУДІОПРОГРАВАЧ IFI ZEN STREAM BLACK 0
МЕРЕЖЕВИЙ АУДІОПРОГРАВАЧ IFI ZEN STREAM BLACK 1
МЕРЕЖЕВИЙ АУДІОПРОГРАВАЧ IFI ZEN STREAM BLACK 2
МЕРЕЖЕВИЙ АУДІОПРОГРАВАЧ IFI ZEN STREAM BLACK 3
МЕРЕЖЕВИЙ АУДІОПРОГРАВАЧ IFI ZEN STREAM BLACK 4
МЕРЕЖЕВИЙ АУДІОПРОГРАВАЧ IFI ZEN STREAM BLACK 5
МЕРЕЖЕВИЙ АУДІОПРОГРАВАЧ IFI ZEN STREAM BLACK 6

Мережевий аудіопрогравач iFi ZEN Stream Black

Код: 594741
В наявності
18 330 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця офіційна від виробника
Опис

IFi Audio Zen Stream — мережевий потоковий аудіотранспорт. Вирізняється належною функціональністю, оригінальним дизайном і простотою експлуатації. На відміну від iFi Zen Blue V2, який був представлений раніше, Stream є повністю новим пристроєм, тобто не має попередників у каталозі iFi.

Як і в інших продуктів лінійки Zen, корпус Stream зроблений зі шліфованого алюмінію, здебільшого забарвленого в стильний темний відтінок. Варто зазначити, що шасі стримера є радіатором, тобто його робота безшумна. На корпусі передбачено мінімум фізичних елементів керування — тільки клавіші вмикання та настроювання, — що наводить на думку про орієнтацію девайса на "бездротове спілкування". Набір комунікацій (так само) представлений суто цифровим блоком, серед яких порт Ethernet, роз'єм USB type-C для оновлення прошивки, порт USB type-A для зчитування аудіо з флешнакопичувачів, а також вихідні коаксіальний та USB інтерфейси. До речі, брак аналогових виходів мимоволі натякає, що плеєр не має ЦАП. На окрему увагу заслуговують фірмові світлові індикатори, що тішать прийнятною яскравістю.

IFi Audio Zen Stream обладнаний процесором ARM Cortex, який інтегрований у схему, налаштовану спеціальним способом для збільшення загальної продуктивності. У пристрої використовуються компоненти високого рівня: конденсатори TDK C0G, дроселі Murata, а також тактовий генератор GMT, що ефективно протистоїть джитеру. Важливо згадати, що транспорт комплектується добротним блоком живлення, що працює на частоті 1,5 МГц для отримання стабільної вихідної напруги за мінімальної частки перешкод. Щодо бездротових інтерфейсів, то тут усе більш-менш очікувано: Stream обладнаний модулем Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Показово, що система підтримує послуги Tidal Connect і Spotify Connect, може під'єднуватися до мережі за протоколом UPnP, працює з AirPlay або може слугувати кінцевою точкою Roon. Крім того, стример керується за допомогою багатьох програм — iFi, Kinsky, Bubble, MConnect та ін., що дуже зручно.

Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мережевий аудіопрогравач iFi ZEN Stream Black
Мережевий аудіопрогравач iFi ZEN Stream Black
18 330 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових