з 09:00 до 21:00
Мережеве сховище (NAS) Netgear ReadyNAS RN422
Мережеве сховище (NAS) Netgear ReadyNAS RN422
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) NETGEAR READYNAS RN422 0
МЕРЕЖЕВЕ СХОВИЩЕ (NAS) NETGEAR READYNAS RN422 1

Мережеве сховище (NAS) Netgear ReadyNAS RN422

Код: 364273
Закінчився
Продано
Опис

Система ReadyNAS 422 забезпечує всі інтелектуальні та актуальні бізнес-функції в одному компактному рішення: збереження файлів і доступ до них, автоматичне резервне копіювання, відновлення і повний захист даних в офісі, за його межами або в хмарі. В основі системи ReadyNAS 422 лежить процесор Intel Atom C3338(1.5 ГГц, 2 ядра) з високим рівнем пропускної здатності корпоративного класу, який забезпечує загальний доступ до файлів і резервного копіювання даних для компаній зі штатом до 40 співробітників.

Загальний доступ до файлів
Сьогодні успіх часто залежить від зручного загального доступу до файлів: даними додатків, віртуальних образів дисків, файлів замовників, електронною поштою, — тобто до всіх цифрових ресурсів, з якими працює ваш бізнес. Завдяки ReadyNAS у вас з'являється сучасне і просте рішення для централізації, забезпечення безпеки і загального доступу до цих критично важливим активам. Більш висока швидкодія процесорів означає, що більше користувачів можуть одночасно отримати доступ до об'єднаного сховища в середовищах з ОС Windows, Mac і Linux. Повна інтеграція з Dropbox максимально спрощує синхронізацію важливих файлів, фотографій і відеороликів на всіх ваших пристроях, підключених до Інтернету.

Резервне копіювання
Саме передове в галузі рішення для захисту даних для малого і середнього бізнесу. Бізнес — це дані: інформація про клієнтів, записи транзакцій, платіжні відомості, дані про розробку продукції, рекламні та інші матеріали. Рішення ReadyNAS допомагає компаніям захистити дані від фізичного збитку, людських помилок, шкідливих атак і стихійних лих. Забезпечення безперервності бізнесу є частиною будь-якого бізнес-плану. Зробіть частиною вашого бізнес-плану систему ReadyNAS, яка забезпечує кілька рішень для резервного копіювання даних:

  • ReadyDR — блокова реплікація для бізнесу
  • Резервне копіювання в хмарне сховище (Dropbox, Amazon, Google Диск, OneDrive, Azure)

Аварійне відновлення
Вбудована ОС ReadyNAS захищає дані в сховищі завдяки автоматичної конфігурації RAID-масиву, необмеженій кількості знімків за розкладом і реплікації з керуванням через хмару. Збережіть будь-яку кількість копій життєво важливих даних за допомогою хмарної реплікації, щоб спростити перенесення даних за межі офісу і захистити їх від стихійного лиха та крадіжки.

Віртуалізація
Система зберігання ReadyNAS сертифікована для VMWare vSphere ESXi 6.0, що забезпечує високопродуктивне виртуализированное зберігання даних з підтримкою високої робочого навантаження. Створіть власну приватну хмару для забезпечення сумісності даних і конфіденційності, що не завжди можливо в рамках публічного хмари.

Характеристики
Інтерфейси
1 x esata
Габарити та вага
3.52 кг
Додатково
процессор: intel atom c3338 (2 ядра. 64 бит. 1.5 - 2.2 ггц), 2 х lan gigabit ethernet (rj-45), 2 х usb 3.0, типи дисків: sata/ssd 2.5 "або 3.5"
Операційна система
Підтримка RAID
raid5, raid6, raid1, raid10, raid0
Програмні функції
веб-керована реплікація для аварійного відновлення даних, антивирусная защита в режиме реального времени, сертификация и совместимость: vmware vsphere esxi 6.0, обнаружение через облако. настройка и управление
Тип носіїв системи
Тип системи зберігання
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мережеве сховище (NAS) Netgear ReadyNAS RN422
Мережеве сховище (NAS) Netgear ReadyNAS RN422
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових