з 09:00 до 18:00
MIDI-клавіатура AKAI MPK Mini MK3 Black
MIDI-клавіатура AKAI MPK Mini MK3 Black
MIDI-КЛАВІАТУРА AKAI MPK MINI MK3 BLACK 0
MIDI-КЛАВІАТУРА AKAI MPK MINI MK3 BLACK 1
MIDI-КЛАВІАТУРА AKAI MPK MINI MK3 BLACK 2
MIDI-КЛАВІАТУРА AKAI MPK MINI MK3 BLACK 3
MIDI-КЛАВІАТУРА AKAI MPK MINI MK3 BLACK 4
MIDI-КЛАВІАТУРА AKAI MPK MINI MK3 BLACK 5
MIDI-КЛАВІАТУРА AKAI MPK MINI MK3 BLACK 6

MIDI-клавіатура AKAI MPK Mini MK3 Black

Код: 748468
Закінчився
Продано
Обраний колір: Black
Опис

AKAI Professional MPK mini mk3 – це портативна MIDI-клавіатура, що представляє собою третю версію популярної моделі MPK mini. Пристрій отримало свій статус серед електронних музикантів, аранжувальників і битмейкеров за рахунок компактного і зручного форм-фактора, наявності необхідних і ефективних в роботі функцій, а також завдяки високоякісної технічної реалізації всіх компонентів. Все це забезпечує максимально комфортну і приємну експлуатацію приладу як в домашніх, так в студійних або сценічних умовах.

Для виконання мелодійних партій тут є чуйна і сучасна клавіатура G2, яка пропонує 25 зменшених клавіш, чутливих до сили натискання. Клавіатура має 10-октавний діапазон, переміщатися в якому можна за допомогою кнопок OCT. Для створення ритм-партій і відтворення семплів є вісім фірмових динамічних педів MPC з підсвічуванням, що мають два банки пам'яті, які, таким чином, подвоюють кількість педів.

Для зміни різних параметрів віртуальних синтезаторів присутній джойстик, за замовчуванням відповідає за зміни висоти і глибини модуляції. Джойстик має три режими роботи і може бути призначений на будь-яку дію, наприклад, зміна частоти фільтра або рівня посилу на шину ефектів. Одним з головних нововведень в порівнянні з другою версією є наявність восьми призначаються регуляторів, які тепер володіють здатністю обертання на 360 градусів. Інші органи управління представлені вісьмома кнопками, які служать для включення вбудованого багатофункціонального арпеджіатора, зміни банків, збереження налаштувань і активації функцій MPC Note Repeat і MPC Full Level.

Пристрій підтримує сумісність з операційними системами Windows і macOS. Для підключення та енергозабезпечення передбачений порт USB-B. Є і можливість роботи з опціональною педаллю сустейна, для якої є вхід на роз'ємі 1/4" Jack TS. Конструкція приладу відрізняється невеликими габаритами і малою вагою, що сприяє легкої транспортування і зберігання. Для відображення всіх змінних параметрів на лицьовій панелі є РК-дисплей, який також відрізняє третю версію від попередніх.

Компактна MIDI-клавіатура AKAI Professional MPK mini mk3 пропонує музикантам зручний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, кілька цікавих і корисних у роботі функцій, а також високу якість всіх органів управління, що забезпечує точний і повноцінний контроль над музичним матеріалом, параметрами програм і ефектів. Комплектація включає в себе ліцензійні ключі для активації фірмової програми MPC Beats з 2 Гб різних семплів, призначеної для створення бітів, треків і пісень, а також для набору віртуальних інструментів під назвами Bassline, Tubesynth, Electric, Hybrid 3, Mini Grand і Velvet.

 

Аксесуари в комплекті ліцензійні ключі для програми MPC Beats і віртуальних інструментів Bassline, Tubesynth, Electric, Hybrid 3, Mini Grand, Velvet, 2 Гб семплів

 

Особливості:

  • 25 зменшених клавіш з чутливістю до сили натискання
  • 8 динамічних педів з підсвічуванням з двома банками пам'яті
  • 8 призначуваних регуляторів, здатних обертатися на 360 градусів
  • Функції MPC Note Repeat і MPC Full Level, багатофункціональний арпеджіатор
  • Великий джойстик для зміни висоти тону і модуляції інтенсивності
  • РК-дисплей відображає всі змінні параметри
  • Підключення до ПК і живлення по USB
  • Органи управління 8 призначуваних регуляторів (обертання на 360 градусів), 1 джойстик (3 режиму роботи), 10 кнопок
  • Вхід 1 x 1/4" Jack TS sustain pedal in
  • USB-інтерфейс 1 x USB-B
  • Живлення по USB
  • Сумісність Windows, macOS
  • Дисплей
  • Габарити 318 x 181 x 44 мм
  • Вага 0.75 кг
Характеристики
Кількість клавіш
Колір
Розмір клавіш
Розміри
317 x 181 x 44
Живлення
Вид механіки
динамічна
Чутливість клавіатури до швидкості натискання
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

MIDI-клавіатура AKAI MPK Mini MK3 Black
MIDI-клавіатура AKAI MPK Mini MK3 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових