з 09:00 до 18:00
MP3-плеєр Shanling M2X
MP3-плеєр Shanling M2X
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M2X 0
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M2X 1
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M2X 2
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M2X 3
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M2X 4
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M2X 5

MP3-плеєр Shanling M2X

Код: 377943
Закінчився
Продано
Опис

Shanling M2X — аудіофільський портативний плеєр із багатим функціоналом і насиченим звучанням. На відміну від моделей-попередниць, пристрій уже має сенсорний екран. Основним матеріалом виготовлення корпусу програвача (крім задньої скляної панелі) послугував шліфований алюміній, пофарбований у шляхетний темний відтінок. Варто зазначити обтічні обриси конструкції девайса, які сприятливо впливають на зручність його експлуатації. Потішив і вже згаданий сенсорний дисплей із діагоналлю 3.2", який отримав прийнятну роздільну здатність, нормальний запас яскравості та бажані кути огляду. Показово, що тачскрин прикритий загартованим склом з ефектом 2.5D, що надає плеєру ефектнішої зовнішності. Схема керування функціоналом (крім сенсорного екрана) представлена механічними клавішами, доповненими фірмовим колесом регулювання гучності, обладнаним енкодером. Набір інтерфейсів приєднання (зі свого боку) об'єднав порт USB type-C (заповнення заряду, USB-ЦАП), а також 2.5-мм балансний і 3.5-мм навушникові джеки. До речі, несиметричний роз'єм суміщений із лінійним виходом. На окрему увагу заслуговує перелік підтримуваних пристроєм бездротових сервісів, серед яких модуль Wi-Fi (AirPlar, DNLA, Tidal) і двобічний протокол Bluetooth (v.4.2; aptX/LDAC/AAC). Що стосується часу автономної роботи M2X, то тут виробник знову заслужив похвал, адже його виріб здатний транслювати аудіо аж до 10.5 години із залученим single-ended виходом і до 7.5 годин — за активного балансу.

За приймання і перетворення цифрового сигналу відповідає популярний аудіофільський ЦАП AK4490, що підтримує декодування PCM-файлів із частотою дискретизації ?32 біт/384 кГц, а також читання DSD з роздільною здатністю ?256. Підсилювальний тракт представлений чипом TI OPA1612 (LPF) і двома операційниками ADI AD8397, які забезпечують впевнений показник сумарної потужності, що становить 106 мВт на 32-Ом навантаження для 3.5-мм виходу і 120 мВт — для балансного. Крім того, потішила й наявність якісних конденсаторів від Панасонік, що відповідають за стабільне функціонування схеми електроживлення. Щодо ж самого звукового почерку Shanling M2X спостерігається така ситуація: бас акуратно акцентований і подається масивно, розбірливо й енергійно; СЧ відіграються разом, тілесно та мелодійно, тоді як верхи звучать дзвінко, детально та музично, демонструючи досить помірний кількісний склад (на тлі інших DAP-ів від Шанлінг).

Уявна сцена (зі свого боку) відзначилася нормальним об'ємом, а також очікувано похвальним калібруванням віртуального простору. Насамкінець треба згадати й про програмний ресурс кастомізації звучання, представлений двома режимами посилення і графічним еквалайзером.

Характеристики
Підтримка карти пам'яті
так
Підтримка форматів
Диктофон
ні
Додатково
tidal;, підтримка id3 тегів;, airplay;, wi-fi передавання файлів;, з usb-роз'ємом;, еквалайзер;, dlna;, wi-fi 2.4g/5g;, підтримка ota;, меню російською мовою
Час роботи
Розмір
90 x 60 x 16 мм
Вага
147 г
Ємність акумулятора, мА·год
2400
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

MP3-плеєр Shanling M2X
MP3-плеєр Shanling M2X
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових