з 09:00 до 21:00
MP3-плеєр Shanling M3X
MP3-плеєр Shanling M3X
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 0
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 1
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 2
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 3
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 4
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 5
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 6
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 7
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 8
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 9
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 10
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 11
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M3X 12

MP3-плеєр Shanling M3X

Код: 377947
Закінчився
Продано
Опис

Shanling M3X — аудіофільський плеєр середньобюджетного цінового сегмента. Вирізняється дорослим збалансованим звучанням, добротною конструкцією, вишуканим дизайном і зразковим часом автономної роботи. На відміну від попередників порівнянного рівня (виробництва Shanling), обладнаний парою ЦАПів від ESS Technology.

Продовжуючи традиції сучасності, під час виготовлення корпусу M3X інженери компанії звернулися до авіаційного алюмінію й загартованого скла, які послугували як шасі та передній бік конструкції відповідно. Сенсорний дисплей теж прикритий загартованим склом, але це не завадило виробнику покласти до комплекту дві захисних плівки. До речі, тачскрин виготовлений за технологією IPS і має роздільну здатність HD, ним комфортно користуватися завдяки помірній діагоналі на 4.2". Набір комунікацій представлений парою навушникових роз'ємів (3.5, 4.4 мм) і портом USB type-C, який знадобиться для підзаряджання акумулятора, виведення цифри та USB-ЦАП функціонала; у наявності й слот для карт пам'яті microSD. Схема елементів керування (зі свого боку) представлена звичними клавішами навігації за треками, а також фірмовим колесом регулювання гучності, що слугує за сумісництвом клавішею пробудження екрана та вмикання плеєра.

Функціонування системи забезпечується перевіреним часом процесором Qualcomm Snapdragon 430, який "посилений" 2 ГБ оперативки, чого в комплексі вистачить для порівняно комфортного повсякденного використання девайса. Показово, що всередині корпусу знайшлося місце і для вбудованого накопичувача на 32 ГБ, що, безсумнівно, плюс, особливо якщо немає карти пам'яті. Що стосується встановленої ОС, то тут, на відміну від тих же M2X і M5S, виробник звернувся вже до Android (7.1). На окрему увагу заслуговує пара сучасних ЦАПів ES9219C (PCM 32 біт/768 кГц), які змінили чипи від Asahi Kasei, які раніше встановлювалися в плеєри Шанлін середнього рівня. Завдяки встановленню нових ЦАП-чипів, M3X отримав більш аналітичне звучання, достатню потужність (240 мВт/32 Ом), а також здатність "грати музику" впродовж 19 годин за активного балансу і ~23 — під час виведення аудіо через 3.5-мм джек. Важливо згадати й про солідний сетап бездротових сервісів, представлений модулями Bluetooth (SBC, AAC, aptX, LDAC) і WiFi (повноцінна підтримка стримінгових платформ).

У плані звучання M3X може похвалитися ефективним симбіозом аналітичності, природності та музикальності, чим славляться й інші портативні DAP-и виробництва Shanling. Бас є акуратно підкресленим для уникнення надмірної лінійності загального звукового подавання і відіграється щільно, рухливо й інформативно, попутно демонструючи розвинену палітру текстур і слушні швидкісні характеристики. Середні частоти відтворюються чисто, об'ємно й аналітично, тішачи до того ж благородними тембрами та правильною кількістю в загальній тональній гамі. Верхи (зі свого боку) звучать дзвінко, детально та граційно, зберігаючи належну вагомість і помірну напористість. Завершує розповідь про аудіопотенціал програвача його простора, добре читана стереопанорама, що справедливо вважати заслугою, зокрема й нових ЦАПів ES9219C.

Характеристики
Підтримка карти пам'яті
так
Підтримка форматів
Диктофон
ні
Додатково
двосторонній bluetooth, airplay, підтримка ota, підтримка id3 тегів, підтримка mqa, wi-fi file transfer, dlna, wi-fi 2.4g/5g, з usb роз'ємом, еквалайзер, tidal
Живлення
li-ion. 3200 mah
Час роботи
Розмір
109 x 72 x 16 мм
Вага
168 г
Комплектація
плеєр, кабель usb, захисні плівки (2 шт.)
Колір
Ємність акумулятора, мА·год
3200
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

MP3-плеєр Shanling M3X
MP3-плеєр Shanling M3X
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових