з 09:00 до 21:00
MP3-плеєр Shanling M8
MP3-плеєр Shanling M8
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 0
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 1
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 2
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 3
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 4
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 5
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 6
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 7
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 8
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 9
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 10
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 11
MP3-ПЛЕЄР SHANLING M8 12

MP3-плеєр Shanling M8

Код: 377949
Закінчився
Продано
Опис

Shanling M8 — аудіофільський плеєр топового сегмента. Флагман лінійки портативних програвачів від Shanling станом на кінець 2020 р. Вирізняється ультимативним звучанням, чудовим збиранням і лаконічним дизайном. Має опцію змінних навушникових роз'ємів (без потреби зміни підсилювального модуля). Постачається в преміальному дерев'яному футлярі.

Корпус девайса виготовлений на ЧПК-верстаті із суцільного алюмінію, анодованого до стану ефектного темно-сірого відтінку. Наявне й загартоване матове скло, яким закрита тильна сторона корпусу, під якою розміщені антени бездротового зв'язку. Схема керування зовнішнім функціоналом представлена трьома фізичними клавішами, доповненими рифленим колесом регулювання гучності, відпрацьовує натискання. Основна ж комунікація з девайсом відбувається за допомогою 5" сенсорного IPS-дисплея, який може похвалитися високою (Full HD) роздільною здатністю, достатнім запасом яскравості та широкими кутами огляду. Набір інтерфейсів під'єднання так само представлений "шахтою" для встановлення навушникового роз'єму та портом USB type-C, який знадобиться для заповнення заряду акумулятора, оновлення прошивки та USB-ЦАП функціонала. З бездротових інтерфейсів користувачу доступні модулі Bluetooth (з підтримкою більшості кодеків) і WiFi.

Головним складником перетворювального тракту програвача є пара аудіофільських ЦАП-ів AK4499EQ, що підтримують PCM і DSD файли з максимальною наявною на сьогодні тактовою частотою. Підсилювальний тракт так само побудований на базі ОП ADA4896-2, OPA1612 та ADA4610-2, що забезпечують солідну сумарну потужність (840 мВт/32 Ом) за мінімального фонового шуму. Варто зазначити й наявність таких елементів усного ланцюга, як-от фірмові плівкові резистори, тактові генератори KDA і танталові-полімерні конденсатори, що сприятливо впливають на чистоту, натуральність і музичну цілісність звучання M8. Важливо згадати й про належний обчислювальний потенціал програвача, що є заслугою 8-ядерного процесора Qualcomm 430 і 4 ГБ оперативної пам'яті. За автономність роботи відповідає акумулятор ємністю 7000 мА·год, що забезпечує до 14 годин відтворення за небалансного під'єднання й бл. 9 — за активного балансу.

Перед нами перший аудіофільський плеєр, який має змінні навушникові джеки. З коробки користувачеві доступні чотири варіанти (4.4, 2.5, 3.5 класичний і 3.5 балансний) роз'ємів. Для встановлення необхідного роз'єму в комплекті постачання передбачений спеціальний ключ, вироблений у золотому кольорі.

Завдяки застосуванню прецизійних компонентів звукового тракту та технології "обходу" програмних обмежень ОС Android (AGLO), Shanling M8 демонструє автентично аудіофільське звучання, що поєднує природне звукове забарвлення тембрів, найширший динамічний діапазон, масштабну стереокартину, а також найвищу роздільну здатність всього частотного спектра. Крім того, виробник акцентує на зробленому символічному ухилі загальної акустичної картини в теплоту, що сприяє приросту залучення слухача в процес прослуховування музичного матеріалу. Завершує розповідь про аудіопотенціал пристрою його багатий набір утиліт для персоналізації звукового подавання.

Характеристики
Підтримка карти пам'яті
так
Підтримка форматів
Диктофон
ні
Додатково
wi-fi file transfer, підтримка mqa, dlna, wi-fi 2.4g/5g, з usb роз'ємом, еквалайзер, tidal, двосторонній bluetooth, airplay, підтримка ota, підтримка id3 тегів, швидке заряджання qc 3.0
Живлення
li-ion. 7000 mah
Час роботи
Розмір
138 x 80 x 20 мм
Вага
342 г
Комплектація
захисні плівки (2 шт.), плеєр, шкіряний чохол, кабель usb, чохол для аудіороз'ємів, змінні аудіороз'єми
Колір
Ємність акумулятора, мА·год
7000
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

MP3-плеєр Shanling M8
MP3-плеєр Shanling M8
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових