з 09:00 до 21:00
Мультитул Roxon Storm (S801S)
Мультитул Roxon Storm (S801S)
1 680
МУЛЬТИТУЛ ROXON STORM (S801S) 0
МУЛЬТИТУЛ ROXON STORM (S801S) 1
МУЛЬТИТУЛ ROXON STORM (S801S) 2

Мультитул Roxon Storm (S801S)

Код: 569533
В наявності
1 680 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Модель Roxon Storm S801S створена за принципом класичних мультитулів. Роль головного інструмента в ньому відіграють плоскогубці. Вони додатково обладнані захопленням для круглих предметів і функцією гострозубців. Решта інструментів розміщуються всередині двох металевих ручок. Зокрема, користувачам доступні пила, невеликий напилок, край якого використовується як пряма викрутка, відкривачка та штопор, склобій. Усі вказані інструменти розташовуються в одній ручці, а в інший розташовані ніж із гладко заточеним лезом, стропоріз, консервний ніж, обценьки, посилені ножиці, тримач для біт, який слугує також хрестовою викруткою.

Ще більше функціональність Roxon Storm S801S розширюється завдяки набору біт і перехідника для них. Це, свого роду, комплект компактних викруток різної форми, за допомогою яких можна відкрутити будь-який гвинт. Усі біти зберігаються в одному чохлі, що не дає їм загубитися. Набір біт, як і сам мультитул, поміщається в нейлоновий чохол, який продається разом із мультиінструментом. Цей чохол захистить мультитул від бруду та потертості. Він дуже зносостійкий і легко переться, коли це потрібно.

Roxon Storm S801S повністю виготовлений із неіржавкої сталі 420. Це поширена марка металу з високим рівнем корозійної стійкості та чудовими показниками міцності. Зроблені з неї інструменти підходять для повсякденного використання, туризму, поїздок на риболовлю. За ними не доведеться дуже ретельно доглядати: досить тримати мультитул у чистоті.

Модель Roxon Storm S801S має довжину в складеному стані 106 мм. Ширина мультитула дорівнює 41 мм, а його товщина — 20 мм. Інструмент важить 305 г. Його цілком можна носити просто в кишені, щоб використовувати за потреби.

Особливості:

Повнорозмірний мультитул
Загальна кількість функцій — 16
Матеріал — сталь 420
До комплекту входить набір біт
Мультитул продається з нейлоновим чохлом

Характеристики
Основні
Тип
повнорозмірні
Застосування
для рибалки, універсальні
Інструменти і функції
Кількість інструментів
Фізичні параметри
Довжина
10.6 см
Умови товару
Стан товару
Новий
Чохол у комплекті
нейлоновий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мультитул Roxon Storm (S801S)
Мультитул Roxon Storm (S801S)
1 680 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових