з 09:00 до 21:00
Набір кухонних ножів Xiaomi Youth Knifes Set 6 в 1 HU0057
Набір кухонних ножів Xiaomi Youth Knifes Set 6 в 1 HU0057
1 449
НАБІР КУХОННИХ НОЖІВ XIAOMI YOUTH KNIFES SET 6 В 1 HU0057 0
НАБІР КУХОННИХ НОЖІВ XIAOMI YOUTH KNIFES SET 6 В 1 HU0057 1
НАБІР КУХОННИХ НОЖІВ XIAOMI YOUTH KNIFES SET 6 В 1 HU0057 2
НАБІР КУХОННИХ НОЖІВ XIAOMI YOUTH KNIFES SET 6 В 1 HU0057 3

Набір кухонних ножів Xiaomi Youth Knifes Set 6 в 1 HU0057

В наявності
Код: 562544
1 449 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

У наборі присутні ножі Xiaomi Huo Hou Fire Kitchen Steel Knife Set для самих різних продуктів, від м'яса і риби до фруктів і зелені. З їх допомогою ви можете швидко приготувати овочевий салат або освоїти страви екзотичних кухонь світу.

Швидкий доступ до ножів.

Підставка для ножів зроблена з дерева і володіє особливою похилій формою, яка була обрана для надання швидкого доступу до приладів. Лаконічний дизайн пристосування буде виглядати витончено незалежно від інтер'єру вашої кухні.

Міцні і довговічні матеріали.

При виготовленні ножів була використана нержавіюча сталь 30Cr13 з числа мартенситних сталей. Її відрізняє висока твердість, стійкість до корозії і подряпин. Міцність і довговічність ножів порадує навіть професійних кухарів.

Комфортні і надійні рукоятки.

Рукоятки ножів Xiaomi Huo Hou Fire Kitchen Steel Knife Set створена з міцного і екологічного поліпропілену, що не містить токсинів і не володіє неприємними запахами. Матеріал є приємним на дотик і не ковзає в руках, що виключає ризик отримання випадкових травм при нарізці продуктів. Крім того, поліпропіленові рукоятки не вимагають додаткового догляду, так як для очищення досить просто промити їх під проточною водою.

Підставка витримує будь-які випробування.

В основі підставки лежить високоякісне дерево, до характеристик якого відноситься стійкість до води і впливу цвілі і бактерій. Міцність конструкції не викликає нарікань, тому вона прослужить вам довгі роки.

Форма ножів не деформується.

У процесі загартування лез ножів надали неймовірну міцність. Завдяки цьому вони не деформуються в процесі експлуатації і завжди підтримують оригінальну форму.

Вражаюча гострота.

Вістря ножів в процесі створення заточували на алмазних каменях під кутом до 45 градусів. У підсумку гострота лез дозволяє вправно нарізати навіть самі тверді продукти. При цьому вам не знадобиться постійно заточувати їх.

Ергономічний дизайн.

Ширина руків'я ножів Xiaomi Huo Hou Fire Kitchen Steel Knife Set в Новосибірську була зменшена до 2 сантиметрів догоду більшої ергономічності і минималистичности дизайну. Зручність у використанні і привабливий зовнішній вигляд – ті основи, які були закладені творцями в ножі із набору Huo Hou.

Характеристики Набір кухонних ножів Xiaomi Youth Knifes Set 6 в 1 HU0057
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Набір кухонних ножів Xiaomi Youth Knifes Set 6 в 1 HU0057
Набір кухонних ножів Xiaomi Youth Knifes Set 6 в 1 HU0057
1 449 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових