з 09:00 до 21:00
Туристичний ніж Boker Magnum Oblong Hole (02RY689)
Туристичний ніж Boker Magnum Oblong Hole (02RY689)
949
ТУРИСТИЧНИЙ НІЖ BOKER MAGNUM OBLONG HOLE (02RY689) 0
ТУРИСТИЧНИЙ НІЖ BOKER MAGNUM OBLONG HOLE (02RY689) 1
ТУРИСТИЧНИЙ НІЖ BOKER MAGNUM OBLONG HOLE (02RY689) 2

Туристичний ніж Boker Magnum Oblong Hole (02RY689)

Код: 551548
В наявності
949 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Ніж з фіксованим клинком Boker Magnum Oblong Hole призначений для повсякденного носіння і використання під час відпочинку на природі. Клинок виготовлений із сталі 440А, на обуху є упор для великого пальця з великими насічками. Накладки рукоятки виконані з полімерного матеріалу з приємним на дотик прогумованим покриттям (типу Softouch). Отвори в рукояті покликані полегшити вагу ножа. В комплект входять піхви з кордуры.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що вміщуються в кишені штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі – це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але і допомагають людині справитися з різними завданнями.

Всі товари такого класу відносяться до холодної зброї, так як хоч це туристичні моделі, хоч міські вони все одно мають гостру частину, і можуть зашкодити людині. Діячі правозахисних організацій прийшли до висновку, що складні ножі впевнено замінюють ножі з фіксованими клинками. Вони перевершують їх по міцності, надійності, розміром і вагою. Крім власної захисту вони застосовуються у більш гуманних цілях використовуються в подорожі, відпочинку на природі, для роботи в польових умовах.

Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Туристичний ніж Boker Magnum Oblong Hole (02RY689)
Туристичний ніж Boker Magnum Oblong Hole (02RY689)
949 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових