з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Asus Rog Theta Black провідні з мікрофоном
Накладні навушники Asus Rog Theta Black провідні з мікрофоном
14 299

Накладні навушники Asus Rog Theta Black провідні з мікрофоном

Код: 197551
В наявності
14 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Високоякісний звук в форматі 7.1

ROG Theta 7.1 – це багатоканальна гарнітура високого класу, яка використовує вісім окремих динаміків Essence і віртуальний сабвуфер для точного позиціонування джерел звуку в просторі. Її мікрофон забезпечений технологією інтелектуального шумозаглушення, яка гарантує відмінну якість голосового зв'язку, а кришталево чистий звук при відтворенні будь-якого аудіоматеріалу забезпечується преміальними апаратними компонентами: ексклюзивним 7.1-канальним цифроаналоговим перетворювачем ROG і чотирма драйверами ESS 9601. Пристрій відрізняється міцною і ергономічною конструкцією, підключається до джерела аудіосигналу по інтерфейсу USB-C і наділене барвистою настроюється підсвічуванням.

Багатоканальний просторове звучання

Для забезпечення високоякісного багатоканального звуку в форматі 7.1 в кожної чашці навушників гарнітури ROG Theta 7.1 є по чотири великих окремих динаміка Essence. Завдяки цьому вона здатна забезпечити точне позиціонування джерел звуку, а значить під час комп'ютерної гри ви зможете легко визначити, звідки йде стрілянина або доносяться кроки ваших суперників.

Преміальні компоненти

В гарнітурі ROG Theta 7.1 застосовується 7.1-канальний цифроаналоговий перетворювач ROG з аудіокодеком SupremeFX S1220A. На відміну від багатьох інших багатоканальних гарнітур, що використовують один підсилювач для декількох динаміків, ЦАП цієї моделі підключений до чотирьох підсилювачів ESS 9601, за рахунок чого досягається більш точне позиціонування аудіоефектів в просторі. Чіп цифроаналогового перетворювача ефективно охолоджується, не допускаючи нагрівання гарнітури.

Мікрофон з інтелектуальним шумопоглинання

Сумний односпрямований мікрофон гарнітури ROG Theta 7.1 оснащений передовою технологією інтелектуального шумозаглушення, що забезпечує кристально чисте звучання голосу при спілкуванні в ігровому чаті. Її основу складає спеціальний процесор з заснованими на системі штучного інтелекту профілями, здатний ефективно виділяти голос користувача з навколишнього шуму – усувається до 95% сторонніх звуків, від стукоту по клавіатурі до розмов на задньому плані. Мікрофон сертифікований провідними розробниками сервісів голосового спілкування, включаючи Discord і TeamSpeak. Коли він відключений, індикатор на кінці його штанги мерехтить червоним, дозволяючи швидко оцінити статус пристрою.

Повнокольорове підсвічування Aura

Проявіть свій смак за допомогою підсвічування Aura, що вбудовується в логотип гарнітури ROG Theta 7.1. Вам пропонується палітра з більш ніж 16,8 мільйона відтінків і чотири чарівні візуальні ефекти!

Ергономічний дизайн

В гарнітурі ROG Theta 7.1 застосовуються ексклюзивні амбушюри ROG Hybrid, що поєднують штучну шкіру з тканинної сіткою. Це забезпечує і ідеальну звукоізоляцію, і максимальний комфорт під час тривалих ігрових сесій. Завдяки своїй м'якості вони надають менше тиску на дужку окулярів, що важливо для людей з неідеальним зором. Їх форма – у вигляді перевернутої букви D – гарантує щільне і комфортне прилягання, а бистроостивающій тканинний матеріал зменшує нагрів під час тривалого носіння на 25%.

  • Ексклюзивні амбушюри ASUS Hybrid мають відмінну ергономіку і гарантують гарну звукоізоляцію.
  • Тканинна обробка менше нагрівається при носінні.
  • М'який матеріал амбушюрів забезпечує комфорт для тих користувачів, які носять окуляри.
  • Ергономічна D-подібна форма амбушюри для оптимального прилягання до голови.

Два комплекти амбушюри

Гарнітура ROG Theta 7.1 поставляється з двома комплектами амбушюрів ROG Hybrid, які можна легко міняти в залежності від особистих уподобань і ситуації. Обидва варіанти поєднують штучну шкіру з тканинної сіткою, однак перша пара зроблена більш товстої і з використанням більшої кількості тканинного матеріалу, щоб забезпечити максимальний комфорт під час тривалих ігрових сесій. Другий комплект складається з більш тонких і м'яких амбушюрів, що робить його оптимальним вибором для використання в дорозі.

Міцність конструкції і зручність керування

Оголовье і чашки навушників гарнітури ROG Theta 7.1 виготовлені з алюмінієвого сплаву, який сприяє розсіюванню тепла і наділяє пристрій міцністю, необхідної для геймерского аксесуара. Для зручності користувача на самій гарнітурі є елементи керування, за допомогою яких можна моментально вибирати режим звуку (просторовий або стерео), налаштовувати гучність, відключати мікрофон і управляти підсвічуванням.

  • Перемикач «7.1/стерео»
  • Регулювання гучності
  • Відключення мікрофона
  • Включити/виключити підсвічування логотипу

Широка сумісність

Роз'єм USB- C забезпечує сумісність гарнітури ROG Theta 7.1 з платформами PC і Mac, ігровими консолями (PlayStation 4*і Nintendo Switch), а також мобільними гаджетами.

Armoury II

Armoury II – це програмне забезпечення з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, за допомогою якого можна легко задати всі налаштування аудіосистеми. Також в ньому створюються і застосовуються профілі з різними наборами параметрів, оптимізовані під конкретні сценарії використання пристрою та ігри різних жанрів.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
USB Type-C
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
винесений знімний
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Чутливість мікрофона
40 дБ
Частотний діапазон мікрофона
100 - 12000 Гц
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 40000 Гц
Чутливість навушників
105 дБ
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумопоглинання
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.2 м
Фізичні параметри
Колір
чорний
Матеріал амбушюр
шкірозамінник
Матеріал навушників
метал
Додаткові властивості
Призначення
для нього, ігрові, для неї, іміджеві
Оснащення
регулятор гучності, підсвічування
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Asus Rog Theta Black провідні з мікрофоном
Накладні навушники Asus Rog Theta Black провідні з мікрофоном
14 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових