з 09:00 до 21:00
Накладні навушники JBL Quantum 200 Black
Накладні навушники JBL Quantum 200 Black
1 599

Накладні навушники JBL Quantum 200 Black

Код: 240781
В наявності
1 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Провідна геймерська гарнітура для реальної гри

Гарнітура JBL Quantum 200 є ігровою провідною моделлю з навушниками накладного типу та відкидним мікрофоном. Вона забезпечує легендарне якісне звучання за рахунок 50 мм драйверів і фірмової унікальної технології JBL QuantumSOUND Signature, що гарантує повне занурення в світ гри. Відчуйте шелест вітру, тихі кроки, потужність вибуху. Кожна сцена в грі стане реальною та епічною. Абсолютна чутливість і чіткість звучання забезпечує максимально реалістичну картину, завдяки чому ви отримаєте певні переваги в порівнянні з конкурентами в грі.

Амбушюри з ефектом пам'яті — максимум комфорту

Ігрова потужна гарнітура JBL Quantum 200 створена з урахуванням абсолютної зручності для користувачів. Навушники мають легке наголів'я, ретельно опрацьовані амбушюри з м'якої безпечної та практичної екокожі. Амбюшури мають спеціальний наповнювач, що володіє ефектом пам'яті. Завдяки цьому вони ідеально адаптуються до всіх фізіологічних особливостей ваших вушних раковин. Особлива конструкція та матеріали, що використовуються, дозволяють насолоджуватися грою довгий час без дискомфорту та втоми.

Якісний відкидний мікрофон

Геймерська гарнітура JBL Quantum 200 гарантує чіткість і відмінну якість вашого голосу, що в грі дуже важливо. Ваша команда або вороги гарно будуть вас чути за рахунок функції виділення голосу. Віддавайте голосові команди, керуючи гравцями, допомагаючи їм вижити, попереджаючи про небезпеку. Відкидний мікрофон можна використовувати коли необхідно або, якщо ви не хочете, щоб вас чули, можна просто його відсунути. Мікрофон має високу чутливість і відмінну частотну характеристику.

Підтримується багато популярних платформ

Виробник при розробці гарнітури JBL Quantum 200 в першу чергу орієнтувався на персональні комп'ютери та ноутбуки. Однак, гарнітура однаково ефективна на всіх інших пристроях для занурення в ігровий світ. Підтримуються популярні та улюблені ігрові консолі Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, мобільні девайси, пристрої Mac, а також VR. Реалістичне легендарне звучання та комфортне використання на будь-якому з ваших пристроїв забезпечено.

Гарнітура сумісна з Windows Sonic Spatial Sound

Від шикарної провідної геймерской гарнітури JBL Quantum 200 ви отримаєте ідеальну якість. При цьому забезпечте собі повне занурення в гру, використовуючи абсолютну сумісність з програмними вбудованими системами об'ємного звуку операційної системи Windows 10 і моделей ігрових консолей Xbox ONE. Ігрова гарнітура JBL — це гармонія технологій, характеристик і комфорту використання в поєднанні з прийнятною вартістю.

Перемагайте з геймерской гарнітурою JBL

Ігрова гарнітура JBL Quantum 200 з унікальною фірмовою технологією QuantumSOUND Signature, що дає високу ступінь реалістичності звучання, перетворить ігровий процес в справжню подію. Легендарний звук від всесвітньо відомого виробника JBL HARMAN змусить відчути кожну секунду гри. Легке спілкування по мережі гарантує відкидний мікрофон з функцією відключення. Зручні м'які амбушюри з ефектом пам'яті дозволять грати стільки, скільки ви захочете.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack)
Конструкція
Тип
накладні навушники
Діаметр динаміків
50 мм
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
винесений регульований
Шумозаглушення мікрофона
без шумозаглушення мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
100 дБ
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумопоглинання
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.2 м
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
245 г
Матеріал амбушюр
шкірозамінник
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для нього
Оснащення
регулятор гучності, поворотні чаші
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники JBL Quantum 200 Black
Накладні навушники JBL Quantum 200 Black
1 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових