з 09:00 до 21:00
Накладні навушники JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK Black
Накладні навушники JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK Black
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK BLACK 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK BLACK 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK BLACK 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK BLACK 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK BLACK 4
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK BLACK 5
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK BLACK 6
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK BLACK 7
Накладні навушники JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK Black 8

Накладні навушники JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK Black

Код: 277483
Закінчився
Продано
Опис

JBL T600BT NC Black (JBLT600BTNCBLK) – зручність, якість і стиль

Життя стало набагато зручнішим, коли людство винайшло портативні навушники. Модель гарнітури JBL T600BT NC Black (JBLT600BTNCBLK) зможе стати вашим постійним супутником у будь-яких сферах застосування. Вони оснащуються відмінною системою активного заглушення шумів, технологією посилення басів, потужною батареєю для 12-годинної автономності та відмінною ергономікою. Настільки вигідне поєднання можливостей завжди буде мати попит і допоможе зробити даний пристрій універсальним.

Відсутність сторонніх шумів при розмові

Система мікрофонів, що зчитує ваш голос під час діалогу по телефону, здатна також забезпечувати роботу технології шумозаглушення. Вона інтелектуально розпізнає навколишній шум, усуваючи його з аудіопотоку, допомагаючи вашому голосу звучати кристально чисто.

Фірмовий бас

Мало є людей на земній кулі, які не чули про компанію JBL і про її фірмове, насичене басами, звучання. Всі ці технології, які зробили компанію знаменитою, застосовуються і в гарнітурі JBL T600BT NC Black (JBLT600BTNCBLK), купити яку ви завжди зможете легко в наших магазинах.

Робота без дротів

Надзвичайно зручною якістю навушників є підтримка ними бездротового з'єднання Bluetooth. Власнику гарнітури завжди буде дуже просто з'єднати їх з будь-яким підтримуваним пристроєм – смартфоном, планшетом, ноутбуком, телевізором і багатьма іншими сучасними девайсами.

12-годинна автономність

Здійснювати комфортну експлуатацію гарнітури JBL T600BT Black (JBLT600BTNCBLK), ціна якої настільки ж приваблива, як і вона сама, допомагає вбудований в неї потужний акумулятор. Навіть з активованою технологією шумозаглушення і активним використанням гарнітура зможе пропрацювати на одному заряді батареї до 12 годин. Цей часовий інтервал можна збільшити, якщо ви знаходитесь вдома або в тихому офісі, відключивши активне шумозаглушення. Також зручною виявиться система швидкої зарядки, що дозволяє всього за 2 години відновити заряд акумулятора в навушниках.

Спілкуйтеся без рук

Займаючись улюбленою справою кожен з нас може слухати музику, спілкуватися по телефону або прослуховувати цікаві подкасти. Щоб реалізувати ці процеси максимально зручно в гарнітурі JBL T600BT Black (JBLT600BTNCBLK) вбудований мікрофон, що дозволяє перемикатися з розмови по телефону на звичну функцію навушників швидко і зручно. Всі клавіші управління розташувалися в одному місці на корпусі пристрою і вам буде досить лише натискання на одну з них, щоб прийняти або відхилити дзвінок, змінити рівень гучності або ж, наприклад, викликати голосового асистента.

Фантастична ергономіка

Зручність розташування на голові гарнітури JBL T600BT NC Black (JBLT600BTNCBLK) важко порівняти з чим-небудь ще. Навіть з урахуванням вбудованого в них акумулятора і великих випромінювачів у кожному навушнику, аксесуар може тривалий час використовуватися без натяку на втому або дискомфорт. Мала загальна вага, поворотна і навіть складна конструкція корпусу гарнітури також допомагає легко переносити їх з собою в сумці, швидко одягаючи кожен раз, коли вони будуть потрібні.

Довговічні матеріали

Комфорт, презентабельний стиль навушників і якість звучання йдуть разом з їх надійністю, гарантованих творцями з JBL. Цей першорядний набір особливостей у JBL T600BT Black (JBLT600BTNCBLK), придбати в Києві яку як завжди буде просто, допомагає пристрою простіше завоювати вашу любов з першої хвилини. Ці навушники стануть незамінним доповненням до вашого життя кожен раз, коли необхідно зробити його простіше, зручніше і більш стильним.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
комбінований
Інтерфейс під'єднання
Bluetooth, 3.5 мм (Mini-Jack)
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
без шумозаглушення мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Чутливість навушників
100 дБ
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
до 30 год
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.2 м
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Призначення
для нього, для спорту, для неї
Оснащення
регулятор гучності, складаний корпус
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK Black
Накладні навушники JBL T600ВТ NC JBLT600BTNCBLK Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових