з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Takstar PRO82
Накладні навушники Takstar PRO82
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ TAKSTAR PRO82 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ TAKSTAR PRO82 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ TAKSTAR PRO82 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ TAKSTAR PRO82 3

Накладні навушники Takstar PRO82

Код: 353642
Закінчився
Продано
Обраний колір: Picture
Опис

Накладні Takstar PRO82 — якісні повнорозмірні навушники середньобюджетного позиціювання. Крім збалансованого звучання, продукт потішить покупця належним складанням і лаконічним дизайном. Обладнаний трирівневими регуляторами баса. Постачаються у твердому кейсі, що схожий на "дипломат".

Корпус PRO82 складається як із пластикових (шарніри, внутрішня частина чаш), так і металевих (основа чаш, дуга наголів'я) деталей, що безумовно плюс, адже далеко не всі бюджетні повнорозміри можуть похвалитися наявністю металу у своїй конструкції. Варто зазначити, що чаші обертаються у двох площинах, що, як мінімум, стане в пригоді під час носіння навушників на шиї. Щодо зручності посадки, то тут ситуація досить сприятлива, адже для комфортнішого прослуховування моніторів передбачена м'яка "подушка" наголів'я, а також спеціальні амбушури з дуже м'якої акустичної піни та шкірозамінника. Важливо згадати й про знімний тип підведення кабелю до лівої чаші, що теж додає пристрою балів.

Усередині закритих чаш розміщені 40-мм динамічні випромінювачі, які дістали оригінальний звуковий тюнинг. Насамперед ідеться про якийсь компроміс між V-подібним і моніторним звучанням, що є досить непоганим варіантом як для студійної (інді) роботи, так і для меломанських цілей. Бас, бувши акцентованим навіть у початковій позиції селектора, відіграється об'ємно, розбірливо й енергійно; середина звучить природно, вагомо та музично, тоді як ВЧ подаються дзвінко, детально та граційно, тішачи виправданою кількістю в загальній тональній гамі. Завершує розповідь про аудіопотенціал Takstar PRO82 опція вже згаданих регуляторів баса (макс. +6 дБ), що дають змогу підлаштувати звучання з огляду на особисті переваги слухача.

Крім головного складника, всередині масивного картонного паковання міститься знімний кабель, жорсткий пластиковий кейс з алюмінієвими вставками, а також м'який чохол на затяжці.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack)
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
96 дБ
Опір
26 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумопоглинання
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.6 м
Фізичні параметри
Колір
срібний
Вага
235 г
Матеріал амбушюр
шкіра
Додаткові властивості
Призначення
для нього
Оснащення
регульоване наголів'я
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Takstar PRO82
Накладні навушники Takstar PRO82
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових