з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Sennheiser Black Blue
Накладні навушники Sennheiser Black Blue
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER BLACK BLUE 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER BLACK BLUE 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER BLACK BLUE 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER BLACK BLUE 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER BLACK BLUE 4

Накладні навушники Sennheiser Black Blue

Код: 548450
Закінчився
Продано
Опис

Sennheiser GSP 300 призначена для геймерів, які планують підвищити рівень якості улюблених ігор. Ультракомфортні накладки амбушур із самоадаптувальним пінним наповнювачем забезпечують найкращу в цьому класі гарнітур акустичну звукоізоляцію, а мовної якості мікрофон із системою шумозаглушення гранично мінімізує зовнішні фонові шуми. З GSP 300 в гемплей ви занурюєтеся повністю, і ніщо не завадить вам отримувати справжнє задоволення від гри.

Новий рівень ігрового фана
В GSP 300 реалізований цілий комплекс технологічних рішень Sennheiser, що найкращим чином зарекомендували себе, завдяки яким геймплей звучить гранично ясно та реалістично, а гра приносить надзвичайно яскраві та живі враження. Трохи посилені баси, щоб зробити ігровий процес трохи більш гострим і напруженим, так що з GSP 300 пограти ви зможете з цілковитою віддачею.

Новий дизайн — Новий комфорт
Ігрова гарнітура Sennheiser GSP 300 з навушниками закритого типу створено спеціально для тих геймерів, які звикли дуже уважно ставиться до питань організації гри, вміють отримувати та цінувати справжній ігровий фан і завжди готові підвищувати рівень його якості. Розкішні накладки амбушур розміру XL із самоадаптувальним пінним наповнювачем дарують відчуття виняткового комфорту, надійно ізолюють від зовнішнього шумового фону та дають змогу цілком і повністю зосередиться на грі.

Досконала конструкція
GSP 300 обладнується розділеним наголов'ям авіаційної конструкції, з яким гарнітура максимально зручно утримується на своєму місці, тому грати в неї можна впродовж дуже тривалого часу і не відчувати жодного дискомфорту. Цьому сприяють також особливої форми кульові шарніри, які ідеально пристосовуються до форми обличчя й забезпечують оптимальне прилягання навушників і розміщення мікрофона гарнітури.

Суперякість зв'язку
Все — для гранично результативної командної роботи, все — для перемоги! Мовної якості мікрофон із системою шумозаглушення ефективно видаляє фоновий шум і, завдяки вкороченому тримачу, знижує перешкоди від дихання, підвищує у такий спосіб виразність і чіткість мови в ігровому ефірі. А щоб на час вимкнути мікрофон, досить просто підняти тримач вгору, не знімаючи гарнітури та не відволікатися від гри.

Якісне складання
Міцність і надійність гарнітури зумовлені використанням тільки високоякісних матеріалів і попередніми ретельним її тестуванням. Щоб якість складання моделі не викликала у вас жодних сумнівів, на GSP 300 ми надаємо 2-річну міжнародну гарантію.

Мультиплатформена сумісність
З фірмовим адаптером Sennheiser PCV 05, яким комплектується кожна GSP 300, цю гарнітуру ви можете з однаковим успіхом використовувати як із ПК, Mac-му або ігровою консоллю, так і зі смартфонами або планшетами. Тому найвищу якість звуку та зв'язку GSP 300 гарантує вам у будь-якій грі та на будь-який ігровій платформі.

Накладні навушники Sennheiser Black Blue
Накладні навушники Sennheiser Black Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових