з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Sony WH-XB910N Black
Накладні навушники Sony WH-XB910N Black
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-XB910N BLACK 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-XB910N BLACK 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-XB910N BLACK 2

Накладні навушники Sony WH-XB910N Black

Код: 656950
Закінчився
Продано
Опис

Музика завжди з вами

З навушниками Sony WH-XB910N ви зможете насолоджуватися музикою, коли захочете. Зручна конструкція дозволяє носити навушники багато годин поспіль без дискомфорту. Унікальна система EXTRA BASS гарантує чудове звучання з потужними басами. Зручне керування за допомогою натискань та дотиків дозволить швидко та зручно керувати роботою пристрою. Адаптивне налаштування звуку регулює гучність залежно від оточення, а ємна батарея дасть можливість слухати музику та не думати про підзарядку до 30 годин.

Прокачайте баси

Навушники Sony WH-XB910N із системою EXTRA BASS покращують звук на низьких частотах і роблять баси більш насиченими та глибокими. Спеціальний звуковод на корпусі створює потужний точний ритм та клубне звучання для будь-якої композиції.

Новий рівень сприйняття

Використання інноваційних технологій подвійного шумоподавлення дозволяє повністю позбутися сторонніх шумів, будь то звуки в громадському транспорті, на людній вулиці або в галасливому кафе. Насолоджуйтесь улюбленими хітами, не відволікаючись на зовнішнє середовище.

Чітка розмова під час дзвінків

Завдяки технології розпізнавання голосу та двом мікрофонам з прямим і зворотним зв'язком ваш голос завжди звучить чітко та природно для співрозмовника, навіть якщо розмова відбувається у людному місці.

Унікальна технологія адаптації звуку

Технологія адаптивного налаштування звуку автоматично визначає оточення та налаштовує рівень шумоподавлення залежно від зовнішніх звуків. Але це ще не все. Згодом функція адаптивної настройки може навчитися розпізнавати місця, де ви часто буваєте, і налаштовувати звук відповідно до локації.

Зручне керування

Приймайте дзвінки, регулюйте гучність звучання, вибирайте трек для відтворення – все це і не тільки ви зможете здійснити простим дотиком чи проведенням по панелі. Ви також можете викликати голосового помічника Google Assistant або Alexa, щоб отримувати потрібну вам інформацію, не знімаючи навушників. Функція Fast Pair дозволяє легко підключати навушники до пристроїв Android і швидко знаходити їх, перевіривши в додатку їхнє останнє місцезнаходження.

До 30 годин на одному заряді

З високоємною батареєю ви слухатимете музику до 30 годин, не думаючи про підзарядку. Закінчився заряд? Не проблема. Всього 10 хвилин заряджання, і вам додатково забезпечено до 4.5 годин відтворення.

Комфорт у пріоритеті

Зручні овальні амбушюри Sony WH-XB910N виконані з м'якого матеріалу, вони щільно і водночас делікатно прилягають до вух, не створюючи дискомфорту. Пружне оголов'я рівномірно розподіляє тиск і щільно фіксує навушники на голові, а спеціальний повзунок дає можливість відрегулювати посадку під конкретного користувача для зручного носіння та ефективного шумоподавлення.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
комбінований
Радіус дії
10 м
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack), Bluetooth
Версія Bluetooth
5.2
Комплектація
чохол, кабель для заряджання
Конструкція
Тип
накладні навушники
Тип кріплення
верхня дужка
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Чутливість навушників
96 дБ
Опір
48 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
до 30 год
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.2 м
Форма штекера
L-подібний
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
252 г
Додаткові властивості
Призначення
для нього, для спорту
Оснащення
зі швидкою зарядкою, Multipoint
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Sony WH-XB910N Black
Накладні навушники Sony WH-XB910N Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових