з 09:00 до 21:00
Накладні навушники QCY H2 Black
Накладні навушники QCY H2 Black
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ QCY H2 BLACK 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ QCY H2 BLACK 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ QCY H2 BLACK 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ QCY H2 BLACK 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ QCY H2 BLACK 4

Накладні навушники QCY H2 Black

Код: 706158
Закінчився
Продано
Обраний колір: Black
Опис

Мелодія, що завжди з вами

Не розлучайтеся з улюбленими треками разом з навушниками QCY H2. Вони тримають заряд до 60 годин, використовують потужні 40-мм драйвера NdFe, подають баси в посиленому режимі. Чіп із підтримкою Wireless 5.3 забезпечує низьку затримку 0.078 сек. Легко перемикайтеся між парою девайсів, до яких підключено навушники. Складаний формат і ергономічний дизайн гідні окремої похвали.

Полегшений дизайн

Трендовий концепт стилю читається в обтічних деталях, гармонійному поєднанні матеріалів, мінімалістичних написах. Важить конструкція 228 г, за рахунок чого не викликає дискомфорту в носінні. М'які частини стикаються зі шкірою, не чинячи тиску на неї. Навушники стануть акцентованою деталлю вашого щоденного луку!

Посилення басового спектру

Режим Bass Mode/Super Bass Mode дозволить насолодитися найчистішими нижніми частотами, що збалансовано виділені на загальному тлі. Додати глибини музичній композиції можна, активувавши функцію через мобільний застосунок. Або натиснувши на виділену кнопку на чаші навушників. Світловий індикатор подасть сигнал про включення опції.

Професійні динаміки

40-міліметрові NdFe-драйвера забезпечують професійне опрацювання звукової сцени, виділяючи головні її акценти. Аудіо студійної якості в 3D-звучанні забезпечує неймовірні враження від контенту – чи це запис симфонічного оркестру, чи розважальний ролик на YouTube.

60 годин програвання

Усього 1.5 години зарядки – і тижневий запас для роботи навушників QCY H2 забезпечений! 60 годин безперервного відтворення або 300 годин у режимі простою – ресурсу вистачить для будь-яких завдань. Швидка зарядка впорається зі своїми задачами протягом вашої обідньої перерви.

Новий Bluetooth 5.3

Стандарт бездротового зв'язку Wireless 5.3 забезпечує стабільність сигналу на відстані до 10 м. При цьому відбувається якісна синхронізація аудіо та відео без затримок. Звук залишається чистим та чітким, навіть якщо ви знаходитеся у сусідній кімнаті. Висока швидкість передачі робить свою справу.

Режим низької затримки

Для комфортного геймінгу використовуйте режим, з яким показник затримки зводиться до мінімуму – 0.078 сек. У таких умовах гра миттєво відгукуватиметься на ваші дії та принесе ще більше задоволення. Потрійне натискання кнопки MFB активує цей режим.

Подвійне сполучення

Перевагою моделі стало одночасне поєднання з двома девайсами. Так, якщо ви граєте на планшеті, вам не потрібно вручну перемикатися на смартфон при дзвінку. QCY H2 самостійно визначають пріоритетне джерело та переводять навушники на нього. Одне натискання на кнопку дозволить переключитися назад за потреби.

Вражаючий комфорт

Амбушюри з м'якого приємного матеріалу не викликають подразнення шкіри, а також забезпечують якісний повітрообмін, коли ви в навушниках. Розсувне наголів'я адаптується до голови будь-якого об'єму. При транспортуванні конструкції можна надати компактного вигляду, склавши чаші.

Шумозаглушення дзвінків ENC

У процесі телефонного спілкування алгоритми шумозаглушення ENC забезпечують чіткість вашого голосу, щоб співрозмовник зрозумів вас із першого разу. Це дозволить комфортно спілкуватися у метро, на вокзалі, у галасливому кафе. Новий рівень порозуміння забезпечений!

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
бездротовий
Інтерфейс під'єднання
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.3
Конструкція
Тип
накладні навушники
Діаметр динаміків
40 мм
Тип кріплення
верхня дужка
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
вбудований
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Мінімальна відтворювана частота
20 Гц
Максимальна відтворювана частота
20000 Гц
Чутливість навушників
96 дБ
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумопоглинання
Живлення та автономність
Тип живлення
акумулятор
Час роботи від акумулятора
до 60 год
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
аудіокабель відсутній
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
220 г
Матеріал амбушюр
шкірозамінник
Матеріал навушників
пластик
Додаткові властивості
Призначення
для нього, для спорту
Оснащення
Multipoint, складаний корпус
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники QCY H2 Black
Накладні навушники QCY H2 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових