з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Sennheiser EPOS ADAPT 561 II (1001170) Black
Накладні навушники Sennheiser EPOS ADAPT 561 II (1001170) Black
8 699
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER EPOS ADAPT 561 II (1001170) BLACK 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER EPOS ADAPT 561 II (1001170) BLACK 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER EPOS ADAPT 561 II (1001170) BLACK 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER EPOS ADAPT 561 II (1001170) BLACK 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SENNHEISER EPOS ADAPT 561 II (1001170) BLACK 4
Накладні навушники Sennheiser EPOS ADAPT 561 II (1001170) Black 5

Накладні навушники Sennheiser EPOS ADAPT 561 II (1001170) Black

Код: 706364
В наявності
9 299 грн
8 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Якісний зв'язок та ідеальний комфорт

Бездротові Bluetooth-гарнітури Epos|Sennheiser серії ADAPT 500 створені для того, щоб у них швидше й простіше можна було зосередитися на роботі - і не лише у гамірному відкритому офісі, а й поза ним (на вулиці, у транспорті тощо).

Завдяки оптимізованій конструкції та широкій пом'якшувальній накладці, оголів'я ніколи не тисне, навіть коли не знімати гарнітуру з голови значно довше, аніж зазвичай. А покриті цупким текстурованим плюшем м'які й приємно глибокі накладки навушників надійно утримують гарнітуру на місці й разом з тим досить щільно охоплюють вуха, забезпечуючи ефективну звукоізоляцію та винятковий комфорт як впродовж тривалого спілкування через телефон чи під час конференції, так і коли ви довго слухаєте музику, зокрема з увімкненою системою шумопригнічення.



Ваша нова бездротова ADAPT 500

Це не просто дуже якісна і комфортна гарнітура, це передусім надефективний аудіоінструмент сучасного професіонала, інструмент, що має продуману конструкцію, виготовлений з високоякісних матеріалів, відтворює надзвичайно чистий і виразний стереозвук та дає змогу повністю зосередитися на роботі й вирішувати професійні задачі з максимальною продуктивністю і з комфортом.

Винятково якісний зв'язок

Два високоякісні мікрофони на компактному рухомому тримачі передають мовлення з найвищою якістю, тому в ADAPT 561 II як через телефон, так і в онлайн-конференціях спілкуватися можна спокійно і без зайвого напруження у будь-якому, навіть дуже галасливому оточенні, в офісі чи у мобільному режимі.

ANC допоможе зосередитися на роботі будь-де і будь-коли

Система активного шумопригнічення з чотирма мікрофонами у поєднанні з об'ємними охоплюючими амбушюрами навушників надійно усувають зовнішні фонові шуми та допомагають працювати більш зосереджено та продуктивно.

Цілий день з комфортом

Зручне оголів'я з широкою пом'якшувальною накладкою та об'ємні м'які амбушюри ефективно усувають зайвий тиск, завдяки чому гарнітура ніколи не втомлює і відчувається однаково зручною як в офісі, так і будь-де (на вулиці, у транспорті тощо).

Найкраща робоча гарнітура для мобільного режиму

Технологія Multi-point дає змогу підключати гарнітуру по Bluetooth-каналу одночасно до смартфона і робочого софтфона, а за допомогою фірмового USB-адаптера BTD 800 ADAPT 561 II легко підключається до будь-якого ПК, при цьому застосунок Microsoft Teams запустити можна одним єдиним натисканням на кнопку, що зручно розташована прямо на навушнику.

На одному заряді вбудованого акумулятора гарнітура в активному режимі працює до 41 години, забезпечуючи якісний звук і зв'язок, незалежно від того, де ви перебуваєте і чим займаєтеся. А фірмова технологія EPOS Voice™ дає змогу швидко, буквально однією кнопкою, перемикатися на зовнішній звук, коли треба щось або когось послухати, не знімаючи для цього щоразу гарнітуру с голови.

Сертифікати усіх провідних UC-платформ

Всі моделі Epos|Sennheiser серії ADAPT 500 оптимізовані для роботи з найпопулярнішими платформами Unified Communications та мають офіційні сертифікати відповідності вимогам Microsoft, Zoom і Google Meet, котрими зокрема підтверджується, що гарнітура повністю сумісна з будь-якою з цих платформ, без жодних проблем підключається до відповідних пристроїв та застосунків і забезпечує найвищу якість звуку.

Весь функціонал гарнітури – на долоні

EPOS Connect - це дуже зручний та інтуїтивно зрозумілий мобільний додаток, котрий завжди допоможе використовувати потенціал бездротової гарнітури EPOS з максимальною ефективністю: налаштувати звук у відповідність зі своїми смаками та уподобаннями, перемкнути режим шумопригнічення, увімкнути смартпаузу, сайд-тон тощо.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
комбінований
Інтерфейс під'єднання
Bluetooth, USB Type-C
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Чутливість навушників
108 дБ
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
до 46 год
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
аудіокабель відсутній
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Призначення
іміджеві, для нього, для неї, ігрові
Оснащення
складаний корпус, поворотна мікрофонна штанга
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Sennheiser EPOS ADAPT 561 II (1001170) Black
Накладні навушники Sennheiser EPOS ADAPT 561 II (1001170) Black
9 299 грн 8 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових