з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Anker Soundcore Space Q45 White
Накладні навушники Anker Soundcore Space Q45 White
5 999
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ANKER SOUNDCORE SPACE Q45 WHITE 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ANKER SOUNDCORE SPACE Q45 WHITE 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ANKER SOUNDCORE SPACE Q45 WHITE 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ANKER SOUNDCORE SPACE Q45 WHITE 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ANKER SOUNDCORE SPACE Q45 WHITE 4
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ANKER SOUNDCORE SPACE Q45 WHITE 5
Накладні навушники Anker Soundcore Space Q45 White 6

Накладні навушники Anker Soundcore Space Q45 White

Код: 770707
В наявності
5 999 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Дизайн

Anker Soundcore Space Q45 в основному зроблені із пластику, зі шкіряними амбушюрами, які зручні. Амбушюри регулюються і повертаються, завдяки цьому навушники складаються для зручності зберігання в футлярі, що додається. Армоване металом оголов'я - найміцніша частина гарнітури, воно регулюється по висоті, щоб вмістити великі голови. Амортизація на стрічці пом'якшує тактильні відчуття, які утворюються на маківці користувача. Ця пара навушників послужить вам гарною службою під час поїздок на роботу або під час прослуховування музики. Anker Soundcore Space Q45 має елементи керування на лівій та правій чашках вуха, які акуратно розділені між ними залежно від функції. Елементи керування мультимедіа та гучністю знаходяться на правій чашці вуха, включаючи кнопку відтворення/паузи та гойдалку регулювання гучності. На лівій чашці вуха ви відчуєте більш загальні операційні елементи керування, а саме кнопку живлення та кнопку для перемикання між режимами прослуховування (ANC вкл., ANC вимк. та режим передачі звуку). Ви можете утримувати кнопки збільшення або зменшення гучності протягом двох секунд, щоб відтворити наступну/попередню пісню відповідно. Програма Soundcore (iOS/Android) – дозволяє розширити функціональність за допомогою мобільного пристрою. Він має елементи керування для таких функцій, як придушення шуму вітру, альтернативні кодеки Bluetooth (залежно від їхньої підтримки вашим телефоном), а також можливість змінювати інші частини роботи гарнітури, такі як звуковий сигнал. Він також включає місце для зміни передустановок еквалайзера, наданих Anker, а також для використання вашої власної передустановки еквалайзера. Anker Soundcore Space Q45 підключається за допомогою Bluetooth з резервною опцією для використання дротового з'єднання 3,5 мм. Гарнітура заряджається за допомогою звичайного кабелю USB-C.

Функціонал

Що стосується варіантів підключення, гарнітура сумісна з різними кодеками Bluetooth залежно від телефону. За умовчанням використовується AAC, але він також підтримує SBC, а також LDAC, якщо ви вмикаєте його через програму Soundcore (для цього потрібно, щоб гарнітура вимикалася і знову вмикалася). Anker заявляє, що час автономної роботи становить 65 годин з вимкненим ANC та 50 годин з включеним ANC. В ході нашого тестування ми виявили, що гарнітура працює від батареї 55 годин 48 хвилин, що перевищує ці оцінки. Гарнітура також підтримує швидку зарядку, а це означає, що ви, швидше за все, ніколи не опинитеся в ситуації, коли Space Q45 стає непридатним для використання через розряджену батарею. Загалом у Anker Soundcore Space Q45 досить солідна шумоізоляція. Коли ви одягаєте гарнітуру, вона чудово справляється з маскуванням сторонніх розмов або тихої музики. Гарнітура також підтримує активне шумозаглушення та режим передачі звуку (також відомий як «режим прозорості»), керування якими здійснюється за допомогою кнопки ANC на лівій чашці вуха. Коли ви використовуєте бездротові навушники Soundcore Space Q45 у громадському транспорті, ANC виконує адекватну роботу із блокування шуму поїздів, а також трафіку в автобусі. Для досягнення такого результату потрібно, щоб ви правильно одягли навушники; переконайтеся, що між набивкою та вашою головою немає зазорів.

Особливості

Soundcore Space Q45 йде з двома динамічними драйверами 40mm які пропонують відповідь у частотах від 20Гц до 40кГц, сумісність із Bluetooth 5.3 Multipoint та підтримка кодеків AAC, SBC, LDAC. Немає підтримки AptX, але введення LDAC виводить ці навушники в більш високий сегмент ринку. Мікрофонна система Anker Soundcore Space Q45 напрочуд хороша, хоча і не виділяється в ідеальних умовах. Натомість подвійний масив мікрофонів сяє в неоптимальних умовах. Він ефективно придушує фоновий шум, особливо на міських вулицях та у вітряну погоду. Небагато бездротових навушників вартістю 150 доларів США можуть придушувати непередбачуваний фоновий шум, який чути в нашому змодельованому офісному середовищі, такому як це від Soundcore. Клацання клавіатури практично не чутно, а динамік залишається чутним протягом усього кліпу. Це відмінний вибір навушників ANC для роботи, особливо якщо ви проводите більшу частину свого дня у конференц-зв'язках.

Разом

Загалом Anker Soundcore Space Q45 – надійна гарнітура. Його приємно використовувати, елементи управління добре розташовані та прості в управлінні, та його зручно носити протягом достатньої кількості часу.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
комбінований
Радіус дії
10 м
Інтерфейс під'єднання
Bluetooth, 3.5 мм (Mini-Jack)
Конструкція
Тип
повнорозмірні
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
верхня дужка
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Тип мікрофона
всеспрямований
Конструкція мікрофона
вбудований в корпус
Шумозаглушення мікрофона
без шумозаглушення мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Опір
16 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
до 65 год без шумозниження
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.2 м
Фізичні параметри
Колір
білий
Матеріал амбушюр
шкірозамінник
Додаткові властивості
Призначення
для нього, іміджеві, для спорту
Оснащення
регулятор гучності, складаний корпус
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Anker Soundcore Space Q45 White
Накладні навушники Anker Soundcore Space Q45 White
5 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових