з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Baseus Encok D02 Pro Pink
Накладні навушники Baseus Encok D02 Pro Pink
879
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BASEUS ENCOK D02 PRO PINK 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BASEUS ENCOK D02 PRO PINK 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BASEUS ENCOK D02 PRO PINK 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BASEUS ENCOK D02 PRO PINK 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BASEUS ENCOK D02 PRO PINK 4
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BASEUS ENCOK D02 PRO PINK 5
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ BASEUS ENCOK D02 PRO PINK 6
Накладні навушники Baseus Encok D02 Pro Pink 7

Накладні навушники Baseus Encok D02 Pro Pink

Код: 833675
В наявності
879 грн
Обраний колір: Pink

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Максимальний комфорт із Baseus Encok D02 Pro

Бездротові навушники Baseus Encok D02 Pro можна носити з комфортом цілий день – стерео Bluetooth-гарнітура Baseus Encok D02 Pro настільки легка, що майже непомітна при використанні. Для створення амбушур виробник обрав сучасні матеріали, які гарантують комфортне прослуховування улюблених треків навіть у найгучніших місцях, без дискомфорту. Навушники мають легкі форми, а унікальний дизайн дає можливість повертати їх у різні боки з огляду на особисті уподобання. М'які накладки точно підлаштовуються під анатомічні форми голови, дозволяючи носити їх протягом тривалого часу і не відчувати дискомфорту та болю, навіть при бігу.

Витривалість

Слухайте музику весь день - Bluetooth навушники Baseus Encok D02 Pro оснащені літій-полімерними акумуляторними батареями великої ємності — це дає можливість слухати музику протягом усього дня і навіть при зарядці навушників. У навушники вбудований акумулятор ємністю 450 мАг, що дозволяє слухати музику 40 годин або 40 годин розмовляти мобільним телефоном без підзарядки. Щоб зарядити навушники від 0 до 100 відсотків, потрібно всього 1,5 години.

Одночасне підключення двох пристроїв

У навушниках без кабелю Baseus Encok D02 Pro передбачено функцію одночасного підключення до двох девайсів. Технологія інтелектуального підключення підтримує одночасне підключення двох пристроїв. Тому можна легко перемикатися на дзвінки, слухаючи музику або граючи в ігри. Більше жодних пропущених дзвінків.

Мікрофон

Завдяки вбудованому мікрофону з круговим охопленням навушники можна використовувати як гарнітуру для смартфона. Також, цей мікрофон здатний точно і без спотворень захопити ваше мовлення і гарантувати чітку та плавну її передачу вашому співрозмовнику.

Стабільне з'єднання Bluetooth

Підключення до пристрою здійснюється через Bluetooth версії 5.0 з радіусом дії 10 метрів. Це звільнить руки під час розмови та дозволить не відриватися від поточних справ. Модель бездротових навушників чудово підтримує підключення пристроїв на iOS, Android або WindowsPhone – сумісні зі смартфонами iPhone, Samsung, HUAWEI, Xiaomi, OPPO, Google.

Виконання

Для розробки Bluetooth навушників Baseus Encok D02 Pro, команда Baseus Encok запрошувала безліч музичних фахівців та фанів навушників для тестування звуку протягом тривалого часу. Метою служило тонке тональне підстроювання з урахуванням думки фахівців для досягнення більш мелодійного звучання музичних композицій різних стилів та напрямків. Тому бездротові навушники Baseus Encok D02 Pro забезпечують кришталево чисте і чітке Hi-Fi звучання з відмінним басом і виразними середніми частотами. Навушники точно передають всі деталі композицій, що програються.

Функціональність навушників 2в1

По-перше, дротова ігрова гарнітура для ПК. По-друге, Bluetooth навушники з мікрофоном. Турбуйтеся, що сів акумулятор? Baseus Encok D02 Pro практично миттєво можна перевести в провідний режим завдяки штекерному аудіокабелю mini jack 3.5 - mini jack 3.5 (надається в комплектації). Після цього Encok D02 стає повноцінною ігровою гарнітурою для ПК з можливістю голосового спілкування.

Вирізати небажані шуми

Звукоізоляційні амбушури з пружного поролону дозволять насолоджуватися тільки музикою — пружні амбушури з поролону відсікають зовнішні шуми та забезпечують щільне прилягання bluetooth навушників Baseus Encok D02 Pro до голови так, що у вас з'являється повноцінна можливість насолоджуватися власним світом, навіть у галасливій обстановці.

Просте керування

Користуватися Baseus Encok D02 неймовірно легко. Просте керування – три багатофункціональні кнопки надають просте керування.

Ідеальне поєднання деталей

Складна, міцна конструкція – каркас стереонавушників bluetooth Baseus Encok Wireless Headphone D02 Pro виготовлений із міцного пластику, стійкого до навантажень, що гарантує тривалий термін служби. Чаші навушників, що складаються всередину, дозволяють суттєво економити простір при зберіганні та транспортуванні. У складеному стані Bluetooth гарнітура легко поміститься в невеликій сумці, не кажучи вже про рюкзак.

Регульоване наголів'я

Дана модель Baseus навушників оснащена посиленою дужкою, яка обтягнута м'яким матеріалом, тому наголів’я міцне, гнучке та зручне, а також міцне та антидеформаційне з телескопічними стрижнями, посиленими неіржавною сталлю 304. Міцне наголів’я навушників не деформується протягом тривалого часу.

Захопливий дизайн, божественний звук

Стильний зовнішній вигляд, комфортне наголів’я та можливість тривалої роботи без підзарядки дозволяє користуватися бездротовою Bluetooth-гарнітурою в будь-якому місці – вдома, на роботі, під час відпочинку на природі, на пробіжці та тривалих прогулянках.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
комбінований
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack), Bluetooth
Версія Bluetooth
5.3
Конструкція
Тип
накладні навушники
Діаметр динаміків
40 мм
Чашки
овальні
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
верхня дужка
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Тип мікрофона
всеспрямований
Конструкція мікрофона
вбудований в корпус
Шумозаглушення мікрофона
без шумозаглушення мікрофона
Кількість мікрофонів
1
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Мінімальна відтворювана частота
20 Гц
Максимальна відтворювана частота
20000 Гц
Аудіокодеки
AAC
Чутливість навушників
109 дБ
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумопоглинання
Живлення та автономність
Тип живлення
акумулятор
Час роботи від акумулятора
до 40 год
Час заряджання
1.5 год
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.2 м
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
390 г
Матеріал амбушюр
штучна шкіра
Матеріал навушників
екошкіра, пластик, метал
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для спорту
Оснащення
складаний корпус
Особливості
Hi-Res сертифікація
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Baseus Encok D02 Pro Pink
Накладні навушники Baseus Encok D02 Pro Pink
879 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових