з 09:00 до 18:00
Насадка для іригатора Philips HX8032/07
Насадка для іригатора Philips HX8032/07
НАСАДКА ДЛЯ ІРИГАТОРА PHILIPS HX8032/07 0
НАСАДКА ДЛЯ ІРИГАТОРА PHILIPS HX8032/07 1

Насадка для іригатора Philips HX8032/07

Код: 387044
Закінчився
Продано
Опис

Технологія використання найдрібніших крапель води
Клінічно доведені результати забезпечуються завдяки нашій унікальній технології, яка дає змогу використовувати воду чи ополіскувач для порожнини рота у поєднанні з потоком повітря для ефективного та дбайливого очищення між зубами та вздовж лінії ясен.

Розвивати здорові звички — це легко
Регулярне чищення міжзубних проміжків потрібне для підтримки здоров'я всієї порожнини рота. AirFloss допомагає легко сформувати корисну звичку — ретельно очищати проміжки між зубами.

Здоровіші ясна
Клінічно доведено, що Philips Sonicare AirFloss Pro/Ultra так само ефективний для здоров'я ясен, як і зубна нитка. ** Допомагає поліпшити стан ясен лише за два тижні.

Допомагає запобігти розвитку карієсу
Дбайливо видаляючи наліт, який залишився після чищення зубною щіткою, Philips Sonicare AirFloss Pro/Ultra допомагає запобігти розвитку карієсу в міжзубних проміжках.

Високоефективна насадка
Нова високоефективна насадка AirFloss Pro/Ultra збільшує потужність нашої технології мікроструменя з найдрібніших крапель води та потоку повітря, даючи легко домогтися найкращих результатів.

Режим потрійного розпорошення
Потужний розпорошувач приладу AirFloss Pro/Ultra можна настроїти відповідно до ваших уподобань: одноразове, подвійне або потрійне розпорошення під час кожного натискання кнопки.

Характеристики
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Насадка для іригатора Philips HX8032/07
Насадка для іригатора Philips HX8032/07
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових