з 09:00 до 21:00
Дренажний насос Werk WQCD12 2.6 кВт
Дренажний насос Werk WQCD12 2.6 кВт

Дренажний насос Werk WQCD12 2.6 кВт

Код: 496734
Закінчився
Продано
Опис

Надійний і продуктивний дренажно-фекальний насос Werk WQCD12 гарантує чудову пропускну здатність і стабільну роботу навіть у найважчих умовах. Техніка являє собою високотехнологічне обладнання для швидкого відведення брудної води з вмістом твердих частинок діаметром до 30 мм.

Різальний механізм.
Головною відмінністю цієї моделі є наявність системи подрібнення, яка складається з ножа з трьома лезами, завдяки чому полегшується процес відкачування/перекачування в'язких рідин і виключається ймовірність утворення засмічень.

Фекальний насос обладнаний асинхронним електричним двигуном потужністю 2600 Вт. Завдяки високій продуктивності техніка здатна пропустити через себе до 300 літрів брудної рідини за хвилину та підняти її на висоту до 12 метрів. Максимальна глибина водночас не повинна перевищувати 5 м. Діаметр приєднувального патрубка 2"

Основний корпус і деталі, що контактують із рідиною, виготовлені з чавуну великої товщини та покриті спеціальною зносостійкою і антикорозійною сумішшю.

Для автоматизації роботи передбачений спеціальний поплавковий механізм. З його допомогою Ви можете самостійно регулювати рівень увімкнення і вимкнення техніки.

Сфера застосування:
Зазвичай дренажно-фекальний насос має широку сферу застосування. Найчастіше він використовується для очищення вигрібних ям, відведення брудної води з підвалів, погребів, гаражів, затоплених земельних ділянок. Також його експлуатація буде актуальною під час відкачування рідини з великих резервуарів (басейнів, фонтанів тощо).

Характеристики
Вага
Висота подачі
Додатково
ніж для подрібнення сміття, мідна обмотка, діаметр приєднувального патрубка 2"
Живлення
Комплектація
інструкція, гарантійний талон, насос, поплавковий вимикач
Максимальний розмір частинок
Потужність
Продуктивність
Розміри
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Дренажний насос Werk WQCD12 2.6 кВт
Дренажний насос Werk WQCD12 2.6 кВт
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових