з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Asus ROG Delta Black провідні з мікрофоном
Накладні навушники Asus ROG Delta Black провідні з мікрофоном
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA BLACK ПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA BLACK ПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA BLACK ПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA BLACK ПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA BLACK ПРОВІДНІ З МІКРОФОНОМ 4
Накладні навушники Asus ROG Delta Black провідні з мікрофоном 5

Накладні навушники Asus ROG Delta Black провідні з мікрофоном

Код: 149364
Закінчився
Продано
Опис

Заточено на перемогу

ROG Delta – це перша у світі ігрова гарнітура, в апаратній частині якої використовується флагманський ЦАП ESS 9218 із чотирма перетворювачами в одному чипі. Вона забезпечує бездоганно чітке звучання у широкому діапазоні частот, даючи геймерам перевагу, необхідну для перемоги. Гарнітура ROG Delta оснащена роз'ємом USB-C і має у своєму комплекті адаптер USB-C — USB 2.0, завдяки чому її можна використовувати з різними пристроями: настільними ПК, ігровими консолями, смартфонами тощо. Чашки навушників із зовнішнього боку обрамляє регульоване повноколірне підсвічування, яке підкреслює власний стиль гравця.

Зброя професійних геймерів

Почути кожен звук

Багато хто вважає, що геймерські гарнітури не можуть відтворювати звучання аудіофільского рівня. ROG Delta змінює такі стереотипи. Високоякісний ЦАП ESS 9218, до складу якого насправді входять чотири цифро-аналогових перетворювачі, забезпечує обробку звуку без втрат якості. При цьому кожен із перетворювачів виділяє свої ресурси для частини частотного діапазону. Після об'єднання чотирьох сигналів формується вихідний аудіосигнал зі співвідношенням сигнал/шум (SNR) 127 дБ – це набагато вище, ніж у будь-якої геймерської гарнітури, представленої на ринку. У результаті досягається точне позиціонування джерел звуку у просторі, що допомагає гравцеві безпомилково визначати відстань до ворога, напрямок кроків, місця пострілів і багато іншого.

Технологія Hyper Grounding

Hyper-Grounding – це ексклюзивна технологія, що застосовується у пристроях серії ROG, яка передбачає використання багатошарової друкованої плати та спеціального розведення доріжок для запобігання виникненню електромагнітних перешкод. Саме завдяки такому конструктивному рішенню в ROG Delta стало можливим використовувати систему повноколірного підсвічування та ЦАП Quad DAC від ESS, щоб надати можливість геймерам насолодитися рівнем звучання, недосяжним раніше.

Чіткий звук для перемоги в шутерах

Співвідношення сигнал/шум є дуже важливим параметром для геймерських гарнітур, особливо для тих, які використовуються для шутерів. Чим вище значення цього параметра, тим чистіше звучання, а значить гравець може більш точно визначити напрям кроків супротивника, реагувати на вогонь і вибухи на полі бою. Завдяки використанню чотирьох ЦАП у ROG Delta досягається безпрецедентне співвідношення сигнал/шум 127 дБ, недосяжне для ігрових гарнітур з одним ЦАП.

Висока якість у всьому діапазоні частот

У ROG Delta використовуються ексклюзивні динаміки ASUS Essence з технологією Audio Signal Diversion, яка призначена для мінімізації взаємного впливу звучання в високих, низьких і середніх частотах. Крім того, вони можуть похвалитися широким динамічним діапазоном (від 20 Гц до 40 кГц) і здатні видавати потужні баси.

Ексклюзивне повноколірне підсвічування

У цій гарнітурі реалізована система кольорового підсвічування, що складається із семи зон і здатна відображати мільйони різних колірних відтінків у вигляді шести візуальних ефектів.

Технологія ASUS Aura Sync

Підсвічування гарнітури ROG Delta може синхронізуватися з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв, щоб створити справжню симфонію світла.

Широка сумісність

Замість традиційного 3.5-мм аудіороз'єму в гарнітурі ROG Delta використовується сучасний роз'єм USB-C. Крім того, у комплект її постачання входить адаптер USB-C — USB 2.0, завдяки чому гарнітуру можна підключати до різних пристроїв: настільних ПК, ігрових консолей, смартфонів тощо.

Ергономічні D-подібні амбушури

ROG Delta має D-подібні амбушури, які більш точно відповідають формі вух, ніж овальні. Площа контакту знижена на 20% за рахунок усунення його в тих місцях, де він не потрібний. Таким чином прилягання стало кращим і зручнішим, і це особливо відчувається під час використання гарнітури протягом тривалого часу.

Комфорт і якісне звучання

Динаміки всередині кожної чашки нахилено на 12 градусів, що максимально відповідає природному положенню вух людини. Такий дизайн не тільки покращує комфорт, але також сприяє підвищенню якості звучання, оскільки спрямовує звукову хвилю безпосередньо у вушний канал.

Для будь-яких уподобань

Із ROG Delta пропонується два типи амбушур, які можна використовувати в залежності від потреб або вподобань. Амбушури ROG Hybrid поєднують штучну шкіру із тканинної сіткою. Вони мають більш високий профіль і забезпечують максимальний комфорт під час тривалих ігрових сесій. Амбушури зі штучної шкіри є більш тонкими й м'якими. Їх найзручніше використовувати «на ходу».

Керування у грі

На одній із чашок гарнітури розміщено кнопки, які дозволяють керувати гучністю та підсвічуванням прямо у процесі гри. За допомогою двопозиційного перемикача гравець може також миттєво вимкнути мікрофон.

Бездоганна якість голосового зв'язку

Гарнітура ROG Delta оснащується односпрямованим мікрофоном, який створений для якісного голосового зв'язку під час гри. За потреби він легко від'єднується. Індикатор на кінчику мікрофона дозволяє контролювати його стан – якщо мікрофон увімкнено, індикатор блимає червоним.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
USB Type-C
Комплектація
документація
Конструкція
Тип
накладні навушники
Діаметр динаміків
50 мм
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
винесений знімний
Чутливість мікрофона
40 дБ
Частотний діапазон мікрофона
100 - 10000 Гц
Звук
Частотний діапазон навушників
20 - 40000 Гц
Опір
32 Ом
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.5 м
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
378 г
Додаткові властивості
Призначення
для нього, ігрові, іміджеві
Оснащення
регулятор гучності
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Asus ROG Delta Black провідні з мікрофоном
Накладні навушники Asus ROG Delta Black провідні з мікрофоном
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових