з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Razer Hammerhead Black
Бездротові навушники Razer Hammerhead Black
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ RAZER HAMMERHEAD BLACK 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ RAZER HAMMERHEAD BLACK 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ RAZER HAMMERHEAD BLACK 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ RAZER HAMMERHEAD BLACK 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ RAZER HAMMERHEAD BLACK 4
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ RAZER HAMMERHEAD BLACK 5
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ RAZER HAMMERHEAD BLACK 6
Бездротові навушники Razer Hammerhead Black 7

Бездротові навушники Razer Hammerhead Black

Код: 190797
Закінчився
Продано
Опис

Свобода занурення в звук 

Навушники Razer Hammerhead True Wireless представляють бездротову TWC модель для справжньої свободи без проводів. Висока якість звуку, великий запас гучності, чисте і динамічне звучання ідеально підходить для будь-яких цілей. Бездротова гарнітура відмінно підійде для ігрових і повсякденних цілей. Більше ніяких проводів – тільки повне занурення в звук. Максимальний комфорт носіння і стабільність звучання є додатковими перевагами відмінних бездротових навушників. 

Стабільність і сталість сполуки 

Високоякісна гарнітура Razer Hammerhead True Wireless відрізняється надійним з'єднанням з наднизькою затримкою сигналу. Її значення для бездротових навушників вкладишів становить всього 60 мс, що забезпечує стабільний звук без переривань, швидку і якісну синхронізацію з його джерелом. Таким чином, ви отримуєте природну перевагу перед суперниками в командній грі, швидше реагуючи на ігровий процес. Прослуховування улюблених треків або перегляд фільмів буде яскравим і незабутнім. 

Захист від води 

Для безпечного та комфортного використання навушники мають водостійку міцну конструкцію з класом захисту від води IPX4. Бездротова внутрішньоканальна TWS модель надійно захищена від водяних бризок по всьому периметру конструкції. Більше не потрібно хвилюватися за працездатність гаджета під час ефективних спортивних тренувань, прослуховуючи улюблену музику. Гарнітура не боїться дощу, тому сміливо використовуйте її в повсякденному житті або на активному відпочинку. Займайтеся будь-якою справою під улюблену музику.

Оптимізація звуку і автономність 

В бездротовій гарнітурі використані високоякісні динаміки і сучасні технології для оптимізації звучання. Спеціальна настройка 13 мм динаміків забезпечує кришталеву чистоту верхніх і середніх частот. Глибоке звучання соковитих басів обов'язково припаде до смаку справжнім цінителям якісного відтворення аудіочастот. Завдяки відмінній автономності навушники довго працюють. У портативному футлярі гарнітуру легко зберігати і заряджати. 

Сенсор 

Ергономічність навушників Razer Hammerhead True Wireless гармонійно поєднується з сенсорним управлінням. Всього одним дотиком ви зможете перемикатися між треками, збільшувати/зменшити гучність, приймати вхідні дзвінки. Легко активуйте голосового помічника в вашому смартфоні за допомогою сенсорних функцій гарнітури в міру необхідності. Мінімум дій – максимум можливостей подарує бездротова TWS модель. 

Ще швидше і економніше з Bluetooth 5.0 

Сучасний гаджет підтримує нову версію інтерфейсу Bluetooth 5.0, яка відрізняється більш низьким енергоспоживанням в порівнянні з попередніми. Ваші навушники будуть працювати протягом 16 годин з футляром для підзарядки. Бездротова модель миттєво підключається до останнього пыдключеного девайсу для більш комфортного використання. Крім того, даний інтерфейс забезпечує стабільну високошвидкісну передачу даних.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вкладиші
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Частотний діапазон навушників
300 - 5000 Гц
Чутливість навушників
91 дБ
Опір
32 Ом
Живлення
Час роботи в режимі відтворення
до 3 год
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Призначення
для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Razer Hammerhead Black
Бездротові навушники Razer Hammerhead Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових