з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Violet вакуумні з мікрофоном
Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Violet вакуумні з мікрофоном
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SAMSUNG GALAXY BUDS PRO VIOLET ВАКУУМНІ З МІКРОФОНОМ 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SAMSUNG GALAXY BUDS PRO VIOLET ВАКУУМНІ З МІКРОФОНОМ 1
Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Violet вакуумні з мікрофоном 2

Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Violet вакуумні з мікрофоном

Код: 299740
Закінчився
Продано
Опис

Представляємо Galaxy Buds Pro
Це бездротові навушники з технологіями професійного рівня, що забезпечують неймовірне занурення в захопливий звук. Водночас інтелектуальне активне шумозаглушення дає змогу плавно перемикатися між максимальним усуненням зовнішніх шумів і режимом довколишнього звуку для контролю за тим, що відбувається навколо. Так що, впускати зовнішній світ усередину або залишити його зовні — вибір за вами. Це ваш світ. З навушниками Galaxy Buds Pro ви почуєте тільки найкраще.

Керуйте рівнем шумозаглушення
Технологія активного шумозаглушення в навушниках Galaxy Buds Pro усуває до 99% зовнішніх шумів. Мікрофони всередині та зовні відстежують шум у режимі реального часу. Виберіть рівень регулювання шумозаглушення за допомогою інтелектуального алгоритму, який заглушує шум залежно від довколишнього оточення: встановіть його на високий рівень у шумному автобусі або використовуйте низький рівень у читальному залі бібліотеки. Тепер більше немає потреби міняти гучність. 1,2

Функція виявлення голосу миттєво перемикає бездротові навушники з режиму активного шумозаглушення на режим об'ємного звуку, щойно ви починаєте говорити. Наприклад, коли ви перебуваєте у кафе з ввімкненим у навушниках активним шумозаглушенням для блокування зовнішнього шуму та повідомляєте бариста своє замовлення, активне шумозаглушення автоматично вимикається. Навіть якщо ви використовуєте режим об'ємного звуку або активне шумозаглушення було вимкнене, на час розмови ці інтелектуальні навушники зменшують гучність музики та фокусують мікрофон на вашому співрозмовникові. 3,4

Режим об'ємного звуку означає, що вам не потрібно виймати навушники, щоб приєднатися до розмови. Ви можете чітко чути голоси в режимі реального часу. Завдяки 4-рівневому регулюванню інтенсивності передавання звуків довкілля ви не проґавите важливі моменти обговорення. 5

Розчиніться в студійному звучанні
Чистий і реалістичний звук від найвищих нот до найглибших басів завдяки спеціально розробленим двосмуговим динамікам зі звуком від фахівців AKG. Galaxy Buds Pro пропонують найзахопливіше звучання серед навушників Galaxy Buds, чи то слухаєте ви новий альбом, чи то аудіокнигу в дорозі.
* Звук від AKG у навушниках Galaxy Buds Pro був нагороджений сертифікатом Harman з відмінною оцінкою.

Приймайте вхідні дзвінки без перешкод, якість яких вас дійсно вразить. Найвища якість дзвінків означає, що ви отримаєте менше шуму й чіткіше передавання голосу під час розмов вдома або на вулиці. Завдяки трьом вбудованим мікрофонам і вібраційному датчику кісткової провідності кожне слово звучить кришталево чисто. Конструкція з невеликим виступом мінімізує контакт корпусу навушників із вітром, у той час як спеціальне рішення для захисту від вітру усуває шум вітру під час розмови.
* Результати ґрунтуються на внутрішньому лабораторному тесті Samsung, проведеному відповідно до POLQA (Perceptual Objective Listening Quality Assessment), стандарту оцінки якості передавання мовлення. SNR: Signal to Noise Ratio, співвідношення сигнал/шум.

Звук із неймовірним ефектом занурення
Перенесіться в епіцентр подій і оцініть захопливий об'ємний звук із функцією Аудіо 360. Завдяки технології Dolby Head Tracking у Galaxy Buds Pro ви опинитеся в центрі вашого улюбленого відео, фільму або телешоу. Інтелектуальний датчик відстеження руху визначає напрямок звуку, коли ви рухаєте головою, забезпечуючи потужний ефект присутності під час прослуховування. А з контентом у форматі Dolby Atmos ви зможете ще чіткіше чути кожну деталь і глибше відчути зв'язок з історією. 6
* Доступно тільки на мобільних пристроях, які підтримують Android з One UI версії 3.1 й новішої версії.

Перемикайтеся миттєво
Функція автоматичного перемикання між пристроями в навушниках Galaxy Buds Pro визначає, використання якого пристрою зараз найбільш актуально, і миттєво під'єднується до нього. Так, коли ви дивитеся фільм на планшеті й вам надходить вхідний дзвінок на смартфон, навушники перемикаються на звук із телефона. Потім, щойно ви завершите дзвінок, Galaxy Buds Pro легко під'єднаються назад до планшета. Перемикайтеся між своїми пристроями, навіть не торкаючись екрана. 7,8

Перемагайте в іграх у хованки з навушниками
Відстежити місце розташування загублених навушників легко. Просто відкрийте програму SmartThings. Ваші навушники видадуть звуковий сигнал, щоб ви могли легко знайти їх у своїй кімнаті. А за допомогою автономного пошуку ви можете знайти їх останнє місце розташування, навіть якщо вони більше не під'єднані до вашого смартфона. 9,10,11

Слухайте музику разом із друзями
Вам не доведеться ділити навушники на двох. Під'єднуйте до вашого смартфона дві пари навушників Galaxy Buds Pro, ваші та вашого друга, і слухайте вашу улюблену музику разом. Водночас кожен із вас отримуватиме саме свої повідомлення. 12

Глянцевий блиск як ефектний штрих
Galaxy Buds Pro доступні в трьох актуальних кольорах. 13 Виберіть непідвладний часу чорний, яскравий фіолетовий або чудовий сріблястий, щоб зробити довколишній світ яскравішим. Кожен навушник відполірований до блиску, а матова внутрішня поверхня комфортно стикається зі шкірою. І не забуваємо про такий само стильний і практичний зарядний футляр.

Правильна посадка для вашого комфорту
Новий погляд на класичну форму навушників. Дизайн Galaxy Buds Pro знижує дискомфорт від їх носіння впродовж декількох годин. Навушники надійно закріплені у вухах під час тренування, а з вентиляційними отворами, які балансують тиск у вусі та збільшують потік повітря, вони так природно сидять у вухах, що ви можете забути про них.

Маючи на вибір три розміри вушних вкладок, ви можете спробувати їх усі, щоб переконатися, що ваші Galaxy Buds Pro зручні та надійні у використанні, а також мають гарну ізоляцію, щоб активне шумозаглушення працювало найкраще.

Сповнені енергії для довгої роботи
З ввімкненим режимом активного шумозаглушення навушники Galaxy Buds Pro забезпечать вам 5 годин відтворення музики, а з зарядним футляром — ще 13 годин. Разом 18 годин!14 Коли активне шумозаглушення вимкнене, ви отримуєте загалом 28 годин, з 8 годинами відтворення — і ще 20, якщо розміщуватимуться в чохлі. 15 Незалежно від того, наповнений ваш день відеоконференціями, спілкуванням із друзями або просто прослуховуванням улюбленого плейлиста, ви довго залишатиметеся на зв'язку з Galaxy Buds Pro.

Швидке заряджання. Всього п'ять хвилин заряджання та година відтворення улюбленого плейлиста або нового подкасту вам забезпечена. 16
Зворотне заряджання Wireless PowerShare дасть змогу вам зарядити навушники в дорозі — просто покладіть Galaxy Buds Pro на задню панель смартфона Galaxy для заряджання від смартфона. 17
Стандарт IPX7. Galaxy Buds Pro мають найвищий стандарт захисту від води серед інших навушників серії Galaxy Buds. 18

1. Функція активного шумозаглушення ввімкнена за замовчуванням. Керування активним шумозаглушенням за торканням й утриманням пальця на сенсорній панелі можна настроїти в застосунку Galaxy Wearable.
2. Перемикання між високим і низьким рівнями активного шумозаглушення може бути здійснене в застосунку Galaxy Wearable.
3. Функція виявлення голосу використовує алгоритм штучного інтелекту, щоб розпізнавати людське мовлення. Він може реагувати на різні вібрації, як-от чищення зубів, використання електричної зубної щітки, кашель і дзижчання. 4. Розмовне мовлення може бути не розпізнане, якщо надітий тільки один навушник.
4. Коли функція виявлення голосу ввімкнена, вона автоматично активується за ввімкненого або вимкненого режиму активного шумозаглушення, а також у режимі об'ємного звуку. Щоб повернутися до попереднього режиму, доторкніться до сенсорної панелі будь-якого навушника.
5. Керування режимом довколишнього звуку за торканням й утриманням пальця на сенсорній панелі можна настроїти в застосунку Galaxy Wearable.
6. Підтримка Аудіо 360 і Dolby Head Tracking може залежати від програми та контенту.
7. Функція автоматичного перемикання між пристроями доступна тільки на смартфонах і планшетах Galaxy з OneUI 3.1 й новішої версії. Деякі пристрої й застосунки можуть не підтримувати автоперемикання.
8. На пристроях Galaxy необхідно увійти в обліковий запис Samsung, щоб ввімкнути автоперемикання.
9. Місце розташування загубленого пристрою, знайденого за допомогою програми SmartThings Find, — це приблизне місце, де був виявлений сигнал загубленого пристрою.
10. Застосунок SmartThings Find доступний тільки на пристроях Galaxy з ОС Android 8.0 і вищими.
11. Деякі пристрої в Китаї, Японії й у мережі Verizon не підтримуються.
12. Підтримується на пристроях Samsung з інтерфейсом One UI 2.5 і новішої версії.
13. Доступні кольори можуть відрізнятися залежно від країни.
14. Сумарний автономний час роботи повністю заряджених навушників із ввімкненим режимом активного шумозаглушення під час використання зарядного футляра становить до 18 годин. На основі внутрішнього тестування. Ґрунтується на тестах відповідно до внутрішніх стандартів Samsung. Час відтворення тестувався на передпродажних зразках Galaxy Buds Pro, під'єднаних до смартфона Samsung зі стандартними параметрами (функція "Активне шумозаглушення" ввімкнена). Для первісного заряджання навушників використовувався оригінальний мережевий зарядний пристрій Samsung (не входить до комплекту). Фактичний час роботи акумулятора, час заряджання та відтворення залежить від умов використання, параметрів, сили сигналу, браку або наявності шуму, типу відтвореного файлу, часу використання пристрою та інших чинників.
15. Сумарний автономний час роботи повністю заряджених навушників із вимкненими режимами активного шумозаглушення й довколишнього звуку під час використання зарядного футляра становить до 18 годин. На основі внутрішнього тестування. 16. Ґрунтується на тестах відповідно до внутрішніх стандартів Samsung. Час відтворення тестувався на передпродажних зразках Galaxy Buds Pro, під'єднаних до смартфона Samsung зі стандартними параметрами (функція "Активне шумозаглушення" й режим об'ємного звуку вимкнені). Для первісного заряджання навушників використовувався оригінальний мережевий зарядний пристрій Samsung (не входить до комплекту). Фактичний час роботи акумулятора, час заряджання та відтворення залежить від умов використання, параметрів, сили сигналу, браку або наявності шуму, типу відтвореного файлу, часу використання пристрою та інших чинників.
16. Фактичний час відтворення залежить від параметрів.
17. Galaxy Buds Pro сумісні із функцією зворотного бездротового заряджання Wireless PowerShare на смартфонах серії Galaxy S21, Galaxy Z Fold2, серії S20, Z Flip, серії Note20, серії Note10, серії S10 і Fold. Якщо заряд акумулятора смартфона становить менш ніж 30%, функція Wireless PowerShare може не працювати.
18. Стійкість навушників до впливу води, поту та вологості за стандартом IPX7 ґрунтується на випробуваннях у лабораторних умовах: занурення в прісну воду на глибину до 1 метра на термін до 30 хвилин. Не рекомендується триваліше використання під водою. Не призначені для використання під час плавання й занять водними різновидами спорту. Якщо навушники або ваші руки мокрі, їх необхідно ретельно висушити, перш ніж брати в руки або поміщати в зарядний футляр. Якщо навушники ушкоджені, їх водонепроникність не гарантована. Зарядний футляр не є водонепроникним.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.0
Комплектація
документація, навушники
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Фізичні параметри
Колір
фіолетовий
Додаткові властивості
Призначення
для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Violet вакуумні з мікрофоном
Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Violet вакуумні з мікрофоном
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових