з 09:00 до 21:00
Дротові навушники Kinera Freya Asgardian 90402153
Дротові навушники Kinera Freya Asgardian 90402153
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ KINERA FREYA ASGARDIAN 90402153 0
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ KINERA FREYA ASGARDIAN 90402153 1
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ KINERA FREYA ASGARDIAN 90402153 2
ДРОТОВІ НАВУШНИКИ KINERA FREYA ASGARDIAN 90402153 3

Дротові навушники Kinera Freya Asgardian 90402153

Код: 377180
Закінчився
Продано
Опис

Kinera Freya — гібридні IEM-и середньобюджетної цінової категорії. Обрана модель вирізняється оригінальним дизайном, зручністю експлуатації, а також м'яким мелодійним звучанням, практично позбавленим різкості та сибілянтів. Як матеріал виготовлення звукових модулів (чаш) помірних габаритів послугував гіпоалергенний акрил, який дістав ефектне колірне оформлення. Варто зазначити, що кожен навушник має унікальний візерунок, який наноситься художником вручну. До речі, корпуси вироблені у квазікастомному форм-факторі, що позитивно впливає на комфорт прослуховування й шумоізоляційні властивості навушників. Щодо підібраного знімного кабелю, то тут ситуація гранично сприятлива, адже Freya комплектуються якісним плетеним профілем, "одягненим" у м'яку силіконову ізоляцію; Застосовувані конектори — 2-пін; аудіоджек — прямий, 3.5-мм, з металевою гільзою.
Всередині акустичної порожнини кожного навушника розмістився квартет випромінювачів, що складається із 7-мм динаміка та трьох арматурних твітерів by Knowles. Показово, що для досягнення потрібної звукової сигнатури один арматурний драйвер був спеціально модернізований лабораторією Кінера. Щодо безпосередньо характеристик звучання модель потішить аудиторію басовитим поданням з виправданим ухилом у теплоту й емоційність, яка, проте, навряд чи страждає браком деталей і динаміки. Бас, бувши відчутним, акцентованим, подається масивно, розкотисто й енергійно;; середні частоти відіграються соковито, вагомо й інформативно, тоді як за ВЧ залишаються дзвінкість, легкість і граційність. Завершує розповідь про аудіопотенціал Kinera Freya їх досить простора та читана сцена, відповідна для прослуховування не тільки популярної, а й класичної музики.
Крім головного складника, у великому шестигранному пакованні покупець виявить набір запасних амбушурів двох типів (включно з насадками від Final Audio), жорсткий чохол формату "шкатулка", адаптер ("ЦАП") USB type-C — 3.5-мм для смартфонів, позбавлених аудіоджека, перехідник на 6.3-мм роз'єм, а також акуратну щіточку для чищення звуководів.

Характеристики
Конструкція
Тип конструкції
вакуумні
Тип випромінювача
гібридний (арматурно-динамічний)
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Підключення
Тип підключення
дротові
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack)
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники без мікрофона
Звук
Акустичне оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Опір
22 Ом
Чутливість навушників
110 дБ
Кабель
Довжина кабелю
1.2 м
Додаткові властивості
Призначення
для нього, для неї, спеціальні, іміджеві
Фізичні параметри
Колір
білий, чорний, синій
Матеріал
силікон
Вага
14 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Дротові навушники Kinera Freya Asgardian 90402153
Дротові навушники Kinera Freya Asgardian 90402153
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових