з 09:00 до 21:00
Ноутбук Dell XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS Black Silver
Ноутбук Dell XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS Black Silver
НОУТБУК DELL XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS BLACK SILVER 0
НОУТБУК DELL XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS BLACK SILVER 1
НОУТБУК DELL XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS BLACK SILVER 2
НОУТБУК DELL XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS BLACK SILVER 3
НОУТБУК DELL XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS BLACK SILVER 4
НОУТБУК DELL XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS BLACK SILVER 5
НОУТБУК DELL XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS BLACK SILVER 6
НОУТБУК DELL XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS BLACK SILVER 7
Ноутбук Dell XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS Black Silver 8

Ноутбук Dell XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS Black Silver

Код: 631701
Закінчився
Продано
Опис

Неймовірна компактність. Ідеальна конструкція.

13,4-дюймовий ноутбук створений з увагою до деталей: пристрій вміщується у надкомпактному корпусі з чудових матеріалів та оснащується неперевершеними процесорами Intel Core 11-го покоління.

Операційна система

Постачається з ОС Windows 10 Home - оптимальне поєднання зручності та функціональності.

Мистецтво майстерності

Високоточне оброблення. Шасі пристрою виконано виключно шляхом обробки на верстаті з ЧПУ. Завдяки застосуванню фрезерованого на високоточному ЧПУ-верстаті алюмінію цей ноутбук має елегантний дизайн, а його корпус міцніший, ніж аналоги з магнієвого сплаву або пластику.

Легкий і прохолодний на дотик. Ноутбук пропонується з опорною панеллю у двох варіантах: із чорного вуглецевого волокна, запозиченого з авіаційно-космічної промисловості, або зі скловолокна кольору Arctic White. Ці матеріали були обрані через високу міцність і малу вагу. Наш проектний колектив невпинно працював над конструкцією, ретельно продумуючи деталі підсвічування та забезпечення захисту від плям, що запобігає пожовтінню та фарбуванню поверхні.

Чудовий екран. Нова модель покриття Corning Gorilla Glass 6 відрізняється високою міцністю, а також стійкістю до ударних навантажень та подряпин.

Блискучі торці. Анодування поверхні забезпечує чудову стійкість до подряпин. При цьому краї занурюють електроліт двічі, щоб додатково захистити їх від пошкодження в процесі багаторазового підключення і відключення периферійних пристроїв. Така процедура дозволяє надати ноутбуку потрібний відтінок без використання фарби, яка схильна до сколів протягом часу.

Деталі мають значення. Логотипи вирізаються лазером з листа нержавіючої сталі та вкладаються у вирізані верстатом виїмки вручну.

Розмір має значення. Розміри дисплея, клавіш та тачпада збільшені для зручної та ефективної роботи. Діагональ дисплея XPS із співвідношенням сторін 16:10 збільшена на 6,8%. Ноутбук також оснащений збільшеним на 17% тачпадом та клавіатурою на всю ширину основи з підсвічуванням та більшими клавішами.

Зручно відчиняти. Нова петля із запресованою здвоєною пружиною дозволяє максимально збільшити співвідношення площі екрану та корпусу та зменшити рамку дисплея з чотирьох сторін шляхом використання технології InfinityEdge. Внаслідок цього кришка ноутбука простіше відкривається і зберігає стійке положення при використанні сенсорного екрана.

Революційна система веб-камери. Веб-камера XPS 13 стала не тільки меншою (всього 2,25 мм), а й краще. Об'єктив оснащений чотирма лінзами (це більше, ніж у звичайних веб-камерах) та забезпечує високу чіткість зображення по всьому кадру. Технологія тимчасового шумозниження значно підвищує якість відео, особливо у сценах зі слабким освітленням. Складання об'єктива здійснюється на високоточному обладнанні, тому кожен міліметр зображення залишається у фокусі.

Без шкоди для функціональності. При зменшеній на 6% товщині збільшилася продуктивність пристрою та збереглися базові елементи, такі як роз'єм для навушників та роз'єм для карт пам'яті microSD.

Компактний 13-дюймовий ноутбук

Завдяки нашим технологіям приголомшливий дисплей InfinityEdge з чотиристоронньою рамкою дозволяє вмістити в 13-дюймовий корпус екран зі співвідношенням сторін 16:10 і збільшеною на 6,8% площею. Пристрій на 2% компактніший у порівнянні з попередніми моделями і забезпечує 91,5% співвідношення площі екрану та корпусу.

Компактний, але потужний

Виняткова зручність роботи з ноутбуком у будь-яких умовах. Платформа Intel Evo забезпечує ідеальне поєднання високої продуктивності, швидкості відгуку, часу роботи від акумулятора та приголомшливої якості зображення для нового класу елегантних та стильних ноутбуків. Ця платформа, розроблена спільно з фахівцями Intel, гарантує виняткову зручність роботи та розваг у будь-яких умовах.

Розширюючи межі продуктивності для тонких та легких ноутбуків. Неперевершена швидкість та інтелектуальні можливості процесорів Intel Core 11-го покоління та графічних адаптерів Intel Iris Xe Graphics забезпечують швидку, плавну та зручну роботу.

Тривала робота від акумулятора: неймовірно довга робота без підзарядки: до 14 годин 11 хвилин на моделі з роздільною здатністю Full HD+ при потоковій передачі улюблених програм і до 8 годин 12 хвилин при потоковій передачі на моделі з роздільною здатністю 4K+.

Швидка пам'ять та ємне сховище даних. Система завантажується та відновлює роботу за лічені секунди завдяки зберіганню даних на твердотілому накопичувачі ємністю 1000 ГБ. Оперативна пам'ять об'ємом 16 ГБ забезпечує блискавичну швидкість роботи навіть ресурсомістких додатків в режимі багатозадачності.

Адаптер бездротового зв'язку Killer. Завдяки підтримці передової технології Wi-Fi 6 з теоретичною пропускною здатністю до 2,4 Гбіт/с адаптер Killer AX1650 майже втричі швидший, ніж пристрої попереднього покоління з підтримкою 80 МГц 2x2 AC. Адаптер призначає відповідні пріоритети потоковому відео, обміну даними та ігровому трафіку в системі, забезпечуючи швидку та безперебійну роботу в Інтернеті.

Удосконалене відведення тепла. Завдяки подвійним вентиляторам, розділеним для розподілу тепла по більшій площі, і одній тепловій трубці з одним випарником і подвійним конденсатором, а також прихованої витяжної вентиляції через петлю, така конструкція забезпечує оптимальну продуктивність системи в максимально тонкому форм-факторі. Крім того, система оснащена термоізоляцією GORE, яка відрізняється нижчим коефіцієнтом теплопровідності, ніж повітря, і тонкою, гнучкою конструкцією для ефективного охолодження компонентів.

Завжди готовий до роботи

Миттєве включення. Завдяки вбудованому в кришку датчику ноутбук включається за лічені мілісекунди після відкриття кришки, незалежно від того, в якому режимі живлення до цього пристрою.

Ви є пароль. У вашому розпорядженні два надійні індивідуальні способи входу в систему. Завдяки інфрачервоній камері з функцією Windows Hello можна розблокувати ноутбук XPS за допомогою надійної технології розпізнавання облич. Сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення, дозволяє увійти до системи одним дотиком.

Турбота про екологію

Збережемо наші моря. Наші чорні лотки, відзначені нагородою CES «Кращі інноваційні рішення 2018», є чудовим прикладом повторного використання матеріалів. Пакувальний матеріал, який ми використовуємо для своєї продукції, на 25% складається із пластику, винесеного океаном на берег, а решту 75% становлять інші види переробленого пластику.

Енергоефективність. Ноутбук XPS 13 відповідає вимогам ENERGY STAR.

Безпечні матеріали. У цьому пристрої не використовуються такі матеріали, як кадмій, свинець, ртуть та деякі фталати. Крім того, воно пройшло сертифікацію EPEAT Gold і не містить ПВХ і антипірену, що містить бром.

Зручна утилізація. 90% компонентів ноутбука можна легко утилізувати або використовувати повторно, а пакувальні лотки з бамбука підлягають повному переробленню.

Об'єднуйте пристрої за допомогою технології Dell Mobile Connect

Проста та зручна інтеграція ПК та смартфона. Не витрачайте свій час на підключення пристроїв: Dell Mobile Connect автоматично підключить до ноутбука смартфон під керуванням iOS або Android.

Зосередьтеся на важливому. За допомогою Dell Mobile Connect ви можете дзвонити, надсилати повідомлення, отримувати повідомлення та навіть виводити на екран зображення зі смартфона, щоб користуватися своїми улюбленими програмами.

Збереження конфіденційності. Телефон підключається до ПК за допомогою захищеного двоточкового з'єднання за технологією Dell Mobile Connect, тому дані не наражаються на загрози, властиві незахищеним інтернет-з'єднанням.

Зручна передача даних. Ви можете швидко переміщувати фотографії, відео, музичні файли та документи між ПК та смартфоном без додаткових складнощів та незручностей, пов'язаних із використанням кабелів або хмарних сервісів зберігання даних.

Характеристики
Основні
Серія
Dell XPS
Клас
для бізнесу
Операційна система
Windows 10 Home
Тип
трансформер, класичний
Дисплей
Діагональ дисплея
13.4"
Покриття дисплея
глянцеве
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Модель процесора
Intel Core i7-1185G7
Тип процесора
Intel Core i7
Кількість ядер
4
Відеокарта
Тип відеокарти
інтегрована
Серія відеокарти
інтегрований Intel Iris Xe Graphics
Об'єм відеопам'яті
використовує оперативну пам'ять
Відеоадаптер, виробник
Intel
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR4
Частота оперативної пам'яті
4266 МГц
Кількість слотів ОЗП
вбудована в материнську плату
Оперативна пам'ять
16 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
1000 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi, Bluetooth
Роз'єми і порти
1 x 3.5mm combo audio jack, 2 x USB 3.1 Type-C
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
52 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
сенсорний екран, з підсвіткою клавіатури, вбудований мікрофон, веб-камера
Фізичні параметри
Розміри
296 x 199 x 14 мм
Вага
1.2 кг
Колір
чорний, сріблястий
Матеріал корпусу
пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Dell XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS Black Silver
Ноутбук Dell XPS 13 9310 XPS9310-7351SLV-PUS Black Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових