з 09:00 до 21:00
Ноутбук Asus Black
Ноутбук Asus Black
НОУТБУК ASUS BLACK 0
НОУТБУК ASUS BLACK 1
НОУТБУК ASUS BLACK 2
НОУТБУК ASUS BLACK 3
НОУТБУК ASUS BLACK 4
НОУТБУК ASUS BLACK 5
НОУТБУК ASUS BLACK 6
НОУТБУК ASUS BLACK 7
НОУТБУК ASUS BLACK 8
НОУТБУК ASUS BLACK 9

Ноутбук Asus Black

Код: 692633
Закінчився
Продано
Опис

ProArt Studiobook 16 OLED – мобільна робоча станція, з якою вирішувати творчі завдання можна ефективніше, швидше та креативніше.

Професійний OLED екран на 16'' дюймів з широким кольоровим охопленням і точним перенесенням кольорів дозволить реалізувати сміливі творчі ідеї і насолоджуватися улюбленим контентом. Цей ноутбук ідеально підходить для складних візуальних завдань, адже висока контрастність екрану відповідає стандарту VESA DisplayHDR™ 500 True Black, а точність кольору Delta-E < 2 підтверджена сертифікатами Calman Verified і PANTONE® Validated. Додатково безпека дисплея сертифікована агенцією TUV Rheinland.

Особливість моделі полягає в ASUS Dial – вбудованому поворотному контролері для точного та швидкого керування різними параметрами у програмах творчості. Зміна розміру пензля, налаштування прозорості шару, миттєве скасування останньої операції (доступно більше 70 різних команд). ASUS Dial сумісний із чотирма популярними програмами Adobe – Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic та After Effects.

У продуктивності ProArt Studiobook 16 OLED пропонує великий запас потужності, що забезпечується процесором AMD Ryzen 9 5900HS, ємною оперативною пам'яттю та SSD-накопичувачем з 2 ТБ вільного місця. Користувач матиме достатньо місця для зберігання документів, програм, файлів та інших даних для роботи. Дискретна графіка Nvidia GeForce RTX 3070 допоможе працювати над складними проектами, рендеринг багатошарових зображень, тривимірним моделюванням, обробкою відео.

Комплексна система охолодження поєднує апаратні та програмні компоненти для забезпечення ефективного охолодження, незалежно від завдання. Система відрізняється низьким рівнем шуму (40 дБ), тому не заважатиме фокусуватися на роботі.

Ноутбук Asus Black
Ноутбук Asus Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових