з 09:00 до 21:00
Ноутбук Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF005FCK) Storm Gray
Ноутбук Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF005FCK) Storm Gray
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 PRO 16IAH7H (82RF005FCK) STORM GRAY 0
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 PRO 16IAH7H (82RF005FCK) STORM GRAY 1
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 PRO 16IAH7H (82RF005FCK) STORM GRAY 2
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 PRO 16IAH7H (82RF005FCK) STORM GRAY 3
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 PRO 16IAH7H (82RF005FCK) STORM GRAY 4
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 PRO 16IAH7H (82RF005FCK) STORM GRAY 5
Ноутбук Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF005FCK) Storm Gray 6

Ноутбук Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF005FCK) Storm Gray

Код: 730883
Закінчився
Продано
Опис

Безкомпромісна продуктивність для ігор

Більше ядер — більше потужності. Процесори Intel Core i5-12500H, доступні для ультратонких ноутбуків на сьогодні, дозволять вам значно підвищити ефективність своєї роботи або гри. Революційна Архітектура ядер, відповідна технологічній нормі 7 нм, забезпечує для новітнього покоління ультратонких ноутбуків безпрецедентне підвищення швидкості та продуктивності для багатозадачної роботи та обробки великих навантажень. Очікуйте підвищення швидкості по всіх фронтах — від запуску додатків і перегляду веб-сторінок до серйозної роботи та розваг.

Грайте на GeForce RTX™

Безпрецедентна продуктивність і низький рівень шуму. Трасування променів в реальному часі та підтримка технологій штучного інтелекту. Найтонші та легкі корпуси у світі. Відеокарти на основі архітектури NVIDIA® Turing™ і революційної технологічної платформи RTX. Все це дозволяє вивести ігровий процес на новий рівень. Доступно тільки в ігрових ноутбуках на базі GeForce RTX.

Передова система охолодження Coldfront

Ноутбук Legion 5 15 впевнено діє в найсуворіших умовах завдяки системі охолодження, що забезпечує ефективність тепловідведення вище рівня галузевих стандартів і здатної виконувати своє завдання при будь-яких навантаженнях. Доведена до досконалості система охолодження Coldfront 2.0 використовує двоканальний механізм на основі мідних трубок і вентиляторів з 67 лопатями, покритими рідкокристалічним полімером, для розсіювання тепла та охолодження компонентів ноутбука. У поєднанні з системою Q Control 3.0, яка дає користувачам можливість самостійно вибирати режим роботи системи охолодження («Тихий», «Баланс» або «висока продуктивність»), вона дозволить вам з легкістю обійти суперників. Крім того, цей ноутбук підтримує технологію Dual Burn, що забезпечує максимальну продуктивність процесора і відеокарти при грі.

Висока частота оновлення і насичені кольори

Незалежно від того, женіться ви за максимальною частотою оновлення екрана, щоб отримати перевагу в кіберспортивних дисциплінах, або просто любите насолоджуватися приголомшливими візуальними ефектами, Lenovo Legion 5 15 задовольнить ваші потреби. Виберіть модель з 15,6-дюймовим дисплеєм стандарту FHD (1920 x 1080) і матрицею IPS, яка підійде саме вам. Перемагайте супротивників, використовуючи дисплеї з частотою оновлення до 165 Гц і часом відгуку 3 мс, або пориньте в дивовижні візуальні ефекти завдяки дисплеям з підтримкою технології Dolby Vision™ і покриттям колірного простору sRGB 100%.

У потрібний момент. І точно в ціль

Природно очікувати особливої точності та чутливості від елементів управління ігрового ноутбука. Ноутбук Legion 5 15 перевершить будь-які очікування завдяки клавіатурі Legion TrueStrike. Як у грі з друзями, так і в рейтинговому матчі клавіатура Trustrike, створена в результаті багаторічної інноваційної діяльності компанії Lenovo, забезпечує стовідсотковий захист від помилкових спрацьовувань і плавний хід клавіш 1,5 мм. В її перемикачах використовується технологія «другого переходу» (second transition), виводить взаємодію з пристроєм на новий рівень завдяки тому, що хід клавіші збільшується при повторному натисканні з тією ж силою. Розкладка клавіатури TrueStrike також оптимізована, і користувачам тепер доступні спеціалізовані клавіші для управління мультимедіа, цифрова панель, великі клавіші зі стрілками та сенсорна панель, оживають завдяки білій або опціональної чотирьох зоннім rgb-підсвічуванні.

Продуктивність без перебоїв

Ноутбук Legion 5 15 створений для того, щоб ви могли продовжувати грати в будь-якому місці та в будь-якій ситуації. Забезпечити це покликані його надійний акумулятор і інтелектуальна система управління живленням на основі динамічного розряду, а компактний адаптер живлення і технологія швидкої зарядки Rapid Charge Pro дозволять вам заряджати пристрій до 50% менш ніж за 30 хвилин. Гібридний режим Hybrid Mode відключить живлення відеокарти, а» Тихий режим системи Q Control 3.0 знизить вимоги процесора до напруги для ще більшого збільшення часу автономної роботи.

Приголомшливий зовнішній вигляд

Ноутбук Legion 5 15-симбіоз практичності, точності та продуктивності. Дизайнерська думка тонко проявляється в його чітких елегантних лініях і формах: від заломлюючих світло петель шарнірного механізму та обробки логотипа до надійного, що захищає від плям, виготовлена з полімерних матеріалів з додаванням тальку. Чи граєте ви або використовуєте ноутбук для повсякденних завдань, витончений корпус кольору «Примарний чорний» і стильний дисплей з тонкими рамками та веб-камерою із захисною шторкою дозволяють цьому пристрою ідеально вписуватися в будь-яку обстановку.

Перевага у звуці

Відчуйте глибокі низькі частоти та всю міць звучання акустичної системи Harman Kardon® з динаміками 2 Вт, якою оснащений ноутбук Legion 5 15. Повністю пориньте у світ будь-якої гри завдяки підтримці технології Dolby Atmos® для навушників, що забезпечує дивовижні якість і глибину реалістичного об'ємного звуку. Чітко визначайте напрямок окремих звуків і будьте завжди готові відобразити загрозу, навіть виходить зверху або ззаду.

Додаток Lenovo Vantage

Насолоджуйтесь продуктивністю, захоплюючими враженнями та плавним ігровим процесом з додатком Lenovo™ Vantage для ігор. Виберіть режим високої продуктивності для автоматичного калібрування параметрів додатків та ігор. Розженете процесор і відеокарту і звільніть пам'ять, щоб домогтися найвищої частоти кадрів. Перейдіть в» Тихий режим, щоб заощадити заряд акумулятора, або виберіть режим «Баланс» для повсякденного використання ноутбука. Всі ці можливості доступні через єдиний зручний інтерфейс!

Дивовижна продуктивність. Чудовий стиль

Надійні, продуктивні та стильні ігрові аксесуари Lenovo Legion створені, щоб допомогти вам досягати успіху в іграх. Захищений рюкзак для спорядження, високоточна миша для підвищення влучності або клавіатура з тактильним відгуком для командування вашими арміями - кожен компонент стане вашим надійним союзником на шляху до перемоги.

Характеристики
Основні
Серія
Lenovo Legion
Клас
для геймерів
Операційна система
Windows 11, Windows 11 Home
Тип
класичний
Дисплей
Діагональ дисплея
16"
Покриття дисплея
матове
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1200
HDR
немає
Частота оновлення екрану
165 Гц
Яскравість, кд/м2
300
Процесор
Модель процесора
Intel Core i5-12500H
Тип процесора
Intel Core i5
Кількість ядер
12
Мінімальна частота процесора
2.5 ГГц
Максимальна частота процесора
4.5 ГГц
Сертифікація Intel Evo
немає
Чіпсет
Intel SoC
Відеокарта
Тип відеокарти
дискретна
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 3060
Об'єм відеопам'яті
6 ГБ
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR5
Частота оперативної пам'яті
4800 МГц
Кількість слотів ОЗП
2 слоти
Оперативна пам'ять
16 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
512 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi 6 802.11ax
Роз'єми і порти
2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 x Power Delivery (роз'єм живлення), 1 x 3.5mm combo audio jack
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Акумулятор
Li-Ion
Потужність батареї
60 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
з підсвіткою клавіатури, Ethernet (LAN), клавіатура з цифровим блоком, вбудовані динаміки, веб-камера, вбудований мікрофон
Фізичні параметри
Розміри
360 x 265 x 19.9 мм
Вага
2.49 кг
Колір
сірий
Матеріал корпусу
алюміній
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF005FCK) Storm Gray
Ноутбук Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H (82RF005FCK) Storm Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових