з 09:00 до 21:00
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black
НОУТБУК ASUS VIVOBOOK PRO 15X OLED M6501RR-MA042X BLACK 0
НОУТБУК ASUS VIVOBOOK PRO 15X OLED M6501RR-MA042X BLACK 1
НОУТБУК ASUS VIVOBOOK PRO 15X OLED M6501RR-MA042X BLACK 2
НОУТБУК ASUS VIVOBOOK PRO 15X OLED M6501RR-MA042X BLACK 3
НОУТБУК ASUS VIVOBOOK PRO 15X OLED M6501RR-MA042X BLACK 4
НОУТБУК ASUS VIVOBOOK PRO 15X OLED M6501RR-MA042X BLACK 5
НОУТБУК ASUS VIVOBOOK PRO 15X OLED M6501RR-MA042X BLACK 6
НОУТБУК ASUS VIVOBOOK PRO 15X OLED M6501RR-MA042X BLACK 7
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black 8

Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black

Код: 749409
Закінчився
Продано
Опис

Неперевершена потужність

Розкрийте свої творчі таланти з потужним ноутбуком Vivobook Pro 15X OLED! Процесор AMD Ryzen 9 6900HX та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3070 для ноутбуків відзначаються високою продуктивністю, тож ви зможете втілювати свої ідеї в реальність швидше, ніж будь-коли, а 15,6-дюймовий OLED-дисплей NanoEdge із роздільною здатністю 2,8K й частотою оновлення 120 Гц створює яскраве зображення з реалістичними кольорами. Ви можете працювати над проєктами в тиші завдяки системі охолодження з двома вентиляторами й чотирма вентиляційними отворами, а акумулятор високої ємності на 76 Вт год забезпечує надійне живлення для створення контенту, де б ви не були. Допоможіть своєму таланту розкритися в повній мірі завдяки потужності Vivobook Pro 15X OLED!

Першокласний 15,6-дюймовий OLED-дисплей 2,8K, 120 Гц

Співвідношення сторін 16:9, роздільна здатність 2880 x 1620, частота оновлення 120 Гц, час відгуку 0,2 мс, тонка рамка з трьох сторін (NanoEdge), 100% DCI-P3, налаштування колірної гами, PANTONE® Validated, Delta-E< 2, пікова яскравість 600 кд/м2

Ваш ключ до успіху

Vivobook Pro 15X задовольнить будь-які ваші творчі потреби. Він чудово впорається з будь-яким завданням, від роботи над нескладним контентом до серйозного 3D-рендерінгу, адже кожен компонент ноутбука підібрано для забезпечення оптимальної продуктивності для поставленого завдання. Новітній процесор AMD Ryzen, потужна відеокарта NVIDIA GeForce RTX, твердотільні накопичувачі місткістю до 1 ТБ з підтримкою апгрейду та до 32 ГБ швидкої оперативної пам’яті допоможуть вам досягти успіху.

Пришвидшіть роботу над проєктами з процесором AMD Ryzen

Завдяки новітньому процесору Процесор AMD Ryzen 9 6900HX у максимальній конфігурації ноутбук Vivobook Pro 15X OLED дозволяє легко працювати над декількома проєктами та перемикатися між ними, забезпечуючи ефективне виконання кожного завдання. Новітній процесор, створений на основі гібридної мікроархітектури, оптимізований для виконання завдань, які виникають при розробці контенту.

Чекайте менше, створюйте більше

Відмінна графічна продуктивність має вирішальне значення для створення контенту, і відеокарта NVIDIA® GeForce® RTX™ 3060 для ноутбуків у Vivobook Pro 15X на основі новітньої архітектури NVIDIA Ampere здатна покращити ваші робочі процеси. Незалежно від того, початківець ви чи професіонал, її розширені графічні можливості, як-от трасування променів, підтримка обладнання віртуальної реальності та редагування відео на основі штучного інтелекту, дозволять вам редагувати матеріали, виконувати рендеринг або вести трансляцію ще швидше та в кращій чіткості. А з ексклюзивними безкоштовними драйверами NVIDIA Studio ви отримаєте найкраще від усіх творчих програм.

Тихе та ефективне охолодження

Творчість любить тишу, тому Vivobook Pro 15X OLED оснащено новітньою системою охолодження ASUS IceCool Pro, яка працює за мінімального рівня шуму навіть за максимального навантаження. Конструкція з двома вентиляторами та чотирма вентиляційними отворами з боків і ззаду ноутбука забезпечує швидке й тихе відведення теплого повітря назовні. Також пропонуються три режими роботи вентиляторів, які дозволяють вибрати ідеальний акустичний профіль для поточного завдання.

Творіть із точністю

Розробникам контенту важливо, щоб дисплей відтворював найдрібніші нюанси, і OLED-дисплей Vivobook Pro 15X із роздільною здатністю 2,8K, розширеним динамічним діапазоном (HDR), співвідношенням сторін 16:9 і підтримкою технології Dolby Vision, безсумнівно, забезпечує ці потреби. Він має неймовірно тонку рамку з трьох сторін (технологія NanoEdge), а також відзначається високою частотою оновлення 120 Гц, що забезпечує надзвичайно плавне й реалістичне зображення. Цей OLED-дисплей із високою яскравістю (до 600 кд/м²) відповідає вимогам стандарту DisplayHDR™ True Black 600, а бездоганна точність відтворення кольорів підтверджена сертифікацією PANTONE® Validated. Безпека дисплея для очей сертифікована агентством TÜV Rheinland – у ньому відсутнє мерехтіння, і він випромінює значно менше шкідливого синього світла, ніж звичайні РК-дисплеї. Він покаже ваші роботи в найкращому світлі.

Кінематографічна якість

Дисплей Vivobook Pro 15X OLED має найкраще у своєму класі колірне охоплення. Він відтворює кольори з високою точністю для візуальних ефектів, потрібних професіоналам, тому ідеально підходить для професійних і креативних завдань, а також для будь-кого, хто бажає отримати найкращу точність відтворення кольорів. Завдяки властивостям органічних світлодіодів, дисплеї OLED випромінюють до 70% менше шкідливого синього світла порівняно з РК-дисплеями. Це робить їх особливо комфортними для очей і зменшує ризик пошкодження сітківки.

OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц

Перший у світі OLED-дисплей для ноутбука з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс – це не тільки найкращі кольори та якість відображення будь-якого вмісту. Ігри, програми для творчості, щоденні завдання та мультимедійні розваги отримують недосяжну раніше плавність відображення. Одним словом, він неймовірний!

120 Гц / 0,2 мс – чіткість динамічних сцен

Новий OLED-дисплей преміум-класу з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс відтворює неймовірно плавне й чітке зображення. Це може бути не очевидно, але OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс швидший, ніж РК-дисплей IPS 165 Гц / 3 мс, тож у ньому практично відсутній ореол за рухомими об’єктами. Простіше кажучи, навіть найбільш динамічне зображення є плавним і чітким як ніколи.

OLED-дисплей 120 Гц / 0,2 мс відтворює динамічне зображення більш чітко, ніж РК-дисплей 165 Гц / 3 мс

На перший погляд здається дивним, що OLED-дисплей зі швидкісними характеристиками 120 Гц / 0,2 мс може перевершити РК-дисплей 165 Гц / 3 мс. Як таке можливо? Справа в тому, що РК-панелі потрібно рівно 6,06 мс для оновлення кожного кадру, але для обробки кольорів їй потрібно ще 3 мс часу відгуку. Тож разом для повного завантаження зображення потрібно 9,06 мс. РК-дисплею з 144 Гц / 12,5 мс на це потрібно ще більше часу – 19,44 мс. Завдяки надзвичайно швидкому відгуку OLED-дисплею 120 Гц / 0,2 мс потрібно всього 8,5 мс, щоб виконати те ж саме, що робить його навіть швидшим, ніж РК-дисплей з 165 Гц / 3 мс.

Налаштування кольору для будь-яких потреб

Колірний простір дисплея можна швидко та легко перемикати для різних завдань або вподобань. Крім параметрів оригінального простору з насиченими кольорами можна вибирати простір sRGB для створення або перегляду вебвмісту, DCI-P3 для відтворення кінематографічного контенту або Display P3 для отримання реалістичних кольорів, які відповідають повсякденним потребам.

Дайте волю фантазії!

У програмному центрі ProArt Creator Hub доступні засоби моніторингу та налаштування комп'ютерної системи. Тут можна вибрати режим роботи пристрою, відкалібрувати дисплей, персоналізувати контролер ASUS Dial і задати команди для програмованих клавіш.

Енергія творчості

Vivobook Pro 15X OLED створено з думкою про вас. Акумулятор високої ємності на 76 Вт год14 забезпечить тривалий час автономної роботи протягом дня, тож ви можете шукати натхнення будь-де: і перебуваючи в улюбленій кав’ярні, і на природі. Vivobook Pro 15X OLED продовжить працювати, поки ви творите.

Сучасний стиль

Міцна металева кришка та рельєфний логотип на ній надають Vivobook Pro 15X професійного вигляду, а два стильних кольори: чорний (0˚ Black) і сріблястий (Cool Silver) створюють новий творчий стиль. Під кришкою дисплея кидається в очі візуально виділена клавіша Enter та помаранчева клавіша ESC. Vivobook Pro 15X OLED буде з вами на кожному кроці.

Для креативних людей

Vivobook Pro 15X OLED пропонує повний набір портів, які задовольняє всі потреби для підключення периферійних пристроїв, зовнішніх дисплеїв і проєкторів. Ноутбук пропонує користувачеві порт HDMI® 2.1 для під’єднання зовнішнього монітора з роздільною здатністю до 4K/120 Гц або 8K/60 Гц, а також порти USB 3.2 Gen 2 Type-C; USB 3.2 Gen 2 Type-A, USB 3.2 Gen 1 Type-A та порт Thunderbolt™ 4 (USB-C®), що підтримує швидке заряджання та виведення відеосигналу на зовнішні монітори формату 4K і передачу даних на швидкості до 40 Гбіт/с. Зчитувач карток MicroSD забезпечує швидкісний обмін даними, а порт LAN з підтримкою швидкості 2,5 Гбіт/с забезпечує додаткову гнучкість для реалізації високошвидкісного дротового з’єднання з мережею.

Ергономічна клавіатура ErgoSense

ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіша розробка компанії – клавіатура ASUS ErgoSense – дає змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Повнорозмірна клавіатура з інтервалом клавіш 19,05 мм

Час познайомитися з ErgoSense і попрощатися з тісними клавіатурами ноутбуків! Повнорозмірні клавіші розташовані з інтервалом 19,05 мм – як на клавіатурі настільного комп’ютера, – тож друк на клавіатурі буде надзвичайно комфортним і точним, і робота буде блискавичною.

Увігнута поверхня клавіш – на глибину 0,2 мм

На поверхні клавіш передбачено вигин глибиною 0,2 мм, який повторює форму кінчиків пальців. Заглиблення з гладкими краями ретельно продумані таким чином, щоб клавіші були зручними і водночас чіткими на дотик: така форма акуратно спрямовує ваші пальці до ідеальної точки контакту з клавішами.

Великий хід клавіш – 1,4 мм

Клавіші повинні мати хорошу тактильну віддачу, щоб ви відчували, коли клавіатура сприйняла ваше натискання. Великий хід клавіш – 1,4 мм – дає вам змогу друкувати, не докладаючи надмірних зусиль. Під кожною клавішею встановлений гумовий купольний елемент, розроблений нашими фахівцями з клавіатур: він гарантує, що тактильна віддача на зусилля, з яким ви натискаєте на клавішу, буде саме такою, як потрібно для підтримання хорошого контакту.

Покращений цифровий блок

Прискорте виконання завдань завдяки покращеній розкладці цифрового блоку клавіш! Він містить гарячі клавіші для калькулятора, функції CE та +/-, а також збільшений інтервал між клавішами, як у повнорозмірної клавіатури для більш інтуїтивного введення чисел.

Антибактеріальний захист з ефективністю 99%

На поверхні будь-якого ноутбука мешкають тисячі потенційно шкідливих бактерій. Щоб зробити пристрій більш гігієнічним, він має ексклюзивне захисне покриття ASUS AntiBacterial Guard – яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує ріст бактерій у 24-годинний період на 99%. Цей захист допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука

Засоби захисту

У ноутбуку Vivobook Pro 15X OLED реалізовані різні захисні засоби, серед яких – апаратна шторка для блокування вебкамери та сканер відбитків пальців.

Вбудована шторка

Вебкамера Vivobook Pro 15X OLED оснащена спеціальною шторкою. Закривши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.

Авторизація одним дотиком

Сканер відбитків пальців на кнопці живлення Vivobook Pro 15X OLED забезпечує зручну й швидку авторизацію в операційній системі з функцією Windows Hello. Для цього більше не потрібно вводити пароль – досить лише одного дотику!

Покращення зображення вебкамери в режимі реального часу

Цей новий ноутбук оснащено вебкамерою з роздільною здатністю Full HD. З розробленою ASUS технологією тривимірного усунення шумів (3DNR) та новими ефектами вебкамери, доступними в застосунку MyASUS, ваші відеодзвінки вийдуть на принципово новий рівень. Технологія 3DNR робить зображення веб-камери чіткішим за допомогою унікального алгоритму, який збільшує різкість зображення, і усуває шум у реальному часі, щоб зображення під час відеодзвінка виглядало чітким і ясним.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання, яка в цьому ноутбуку використовує для своєї роботи масив із трьох убудованих мікрофонів. Для відокремлення небажаних шумів від людської мови використовується машинне навчання.

У додатку MyASUS можна вибрати декілька режимів роботи технології: у режимі Single-Presenter від сторонніх шумів «очищається» голос людини, що перебуває безпосередньо перед ноутбуком, а в режимі Multi-Presenter – різноманітні голоси з різних напрямків, що буде корисно під час групових конференцдзвінків На додаток, функція ASUS AI Noise-Canceling Speaker відфільтровує з людської мови всі навколишні шуми, щоб ви чітко чули всіх співрозмовників. Натисніть кнопку відтворення, щоб випробувати систему інтелектуального шумозаглушення.

Новий рівень звучання

Ноутбук Vivobook Pro 15X OLED оснащений незрівнянною аудіосистемою Dolby Atmos, сертифікованою експертами з акустики Harman Kardon. Стереодинаміки ноутбука видають кришталево чисте звучання. Аудіосистема з підтримкою технології Dolby Atmos дасть вам змогу поринути в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, який розгортається навколо вас.

Інтелектуальний підсилювач: на 350% гучніший звук, жодних спотворень

Двоканальний інтелектуальний підсилювач з посиленням звуку та придушенням спотворень оберігає чутливі звукові котушки динаміків від пошкоджень, у той час як аудіосистема з двох динаміків працює на максимально можливому рівні гучності. Звук, який ви записуєте або слухаєте у своїх відео, фільмах, аудіотреках або іграх, ще ніколи не звучав так добре!

Ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master

ASUS пропонує повний спектр технологій бездротового зв’язку. Стандарт Wi-Fi 6E дає змогу вмить завантажувати контент з інтернету – і робить це ще краще з рішенням ASUS WiFi Master, до складу якого входить технологія ASUS WiFi SmartConnect. Вона автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi, тож ваш ноутбук буде з легкістю ловити найпотужніші сигнали Wi-Fi і під’єднуватися до найкращих відомих мобільних точок доступу.

Надійність, на яку можна покластися

Ноутбук Vivobook Pro 15X OLED успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD 810H. Тестування включало в себе перевірку на міцність при падінні та стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, за екстремальних температур і вологості. Крім того, Vivobook Pro 15X OLED витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп’ютерній індустрії стандарти.

Характеристики
Основні
Серія
Asus VivoBook
Клас
для геймерів
Операційна система
Windows 11, Windows 11 Pro
Тип
класичний, ігровий
Дисплей
Діагональ дисплея
15.6"
Покриття дисплея
глянцеве
Тип дисплея
OLED
Роздільна здатність
2880 x 1620
HDR
є
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Модель процесора
AMD Ryzen 9 6900HX
Тип процесора
AMD Ryzen 9
Кількість ядер
8
Мінімальна частота процесора
3.3 ГГц
Максимальна частота процесора
4.9 ГГц
Сертифікація Intel Evo
немає
Чіпсет
AMD SoC
Відеокарта
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 3070
Об'єм відеопам'яті
8 Гб
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR5
Частота оперативної пам'яті
4800 МГц
Кількість слотів ОЗП
1 слот, вбудована в материнську плату
Оперативна пам'ять
32 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
1000 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi, Wi-Fi 6 802.11ax
Роз'єми і порти
1 x Thunderbolt, 1 x 3.5mm combo audio jack, 1 x USB 3.2 Type-C, 1 x HDMI, 2 x USB 3.2 Type-A
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
76 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
сканер відбитку пальця, Ethernet (LAN), веб-камера, з підсвіткою клавіатури, клавіатура з цифровим блоком
Додаткові параметри
pantone validated, 100% dci-p3, 70% less harmful blue light, sgs eye care display
Фізичні параметри
Розміри
355.4 x 239.8 x 20.9 мм
Вага
2.1 кг
Колір
чорний
Матеріал корпусу
пластик, алюміній
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15X OLED M6501RR-MA042X Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових