з 09:00 до 21:00
Ноутбук Lenovo Legion 5 15IMH6 (82NL000WRM) Black
Ноутбук Lenovo Legion 5 15IMH6 (82NL000WRM) Black
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 15IMH6 (82NL000WRM) BLACK 0
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 15IMH6 (82NL000WRM) BLACK 1
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 15IMH6 (82NL000WRM) BLACK 2
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 15IMH6 (82NL000WRM) BLACK 3
НОУТБУК LENOVO LEGION 5 15IMH6 (82NL000WRM) BLACK 4

Ноутбук Lenovo Legion 5 15IMH6 (82NL000WRM) Black

Код: 750317
Закінчився
Продано
Опис

Захопливі розваги у витонченому корпусі

Насолоджуйся іграми як ніколи раніше з Legion 5i на базі процесорів до Intel Core і7 серії H. Грай у найновіші ігри класу ААА та роби стріми на Legion 5i з тактовою частотою до 5,1 ГГц, 8 ядрами, 16 МБ кеш-пам'яті Intel Smart Cache, технологіями Intel Thermal Velocity Boost, Intel Dynamic Tuning та Intel Wi-Fi 6.

GeForce RTX Gaming. RTX. Розпочни гру

Пристрій вражає швидкою і тихою роботою. Відчуй усі переваги візуального досвіду нового рівня! Його забезпечують технологія трасування променів в реальному часі та прокачка графіки за допомогою штучного інтелекту. Отримай мобільність найтоншого та найлегшого у світі пристрою у своєму класі. Усе це — на базі архітектури графічного процесора nVidia Turing та інноваційної платформи RTX. Це те, що треба для комфортної гри. Ці опції доступні лише в ігрових ноутбуках із GeForce RTX.

Удосконалене охолодження Coldfront

Legion 5і із найкращою в галузі тепловою ефективністю в будь-якій ​​конфігурації впевнено крокує попереду інших. Завдяки досконалому терморегулюванню система Legion Coldfront 2.0 охолоджує компоненти, розподіляючи тепло через 2-канальний тепловий механізм. Він складається з 67 лопатей вентилятора з рідкокристалічним полімерним покриттям і спеціальних мідних теплових труб. Тож із суперохолодженням і без перегрівання ти завжди матимеш паревагу в сутичці. Q Control 3.0 дає змогу вручну вибирати між режимами Quiet, Balance і Performance. Крім того, кожен ноутбук Legion підтримує технологію Dual Burn Support, що доводить процесор і відеокарту до максимальної продуктивності у грі.

Швидке оновлення, глибокі кольори

Супершвидкісне оновлення кадрів для захопливого кібердосвіду чи найяскравіші візуальні ефекти з-поміж усіх, які будь-коли з'являлися на екрані, — якими б високими не були твої очікування від ігрового ноутбука, Legion 5і — те, що тобі потрібно. За допомогою дисплея IPS діагоналлю 15,6 дюйма і з роздільною здатністю Full HD (1920 × 1080) ти зможеш підвищити свою конкурентоздатність в іграх завдяки блискавично швидкій частоті оновлення до 144 Гц і часу реагування 3 мс. Поринай із головою в ігровий всесвіт за допомогою вражаючих ефектів та інженерних рішень Dolby Vision, до 100% колірного охоплення Adobe sRGB і підтримкою технології VESA DisplayHDR 400.

Бий потужно. Бий чітко!

Від ігрового ноутбука ти очікуєш надійного контролю і точності. Legion 5і піднімає ці показники на новий рівень за допомогою клавіатури Legion TrueStrike. Створена на основі багаторічного досвіду Lenovo в розробці інноваційних технологій, клавіатура TrueStrike здатна вдвічі зменшити затримку введення. Вона оснащена технологією 100% Anti-Ghosting, а також клавішами з м'яким натисканням і ходом 1,5 мм. TrueStrike має зручну розкладку з виділеними мультимедійними клавішами, цифровим блоком, збільшеними стрілками та суцільним трекпадом. Клавіатура немов «оживає» завдяки підсвічуванню білого кольору чи опціональному RGB-підсвічуванню чотирьох зон.

Заряджений можливостями

Legion 5і — втілення геймерського досвіду в дизайні, де поєднано точність ліній, практичність і продуктивність. Образ доповнюють витончені дизайнерські штрихи: від шарніра-хамелеона, що відбиває світло, і покриття логотипа — до міцних полімерних матеріалів із додаванням тальку, що запобігає утворенню плям. Корпус кольору Phantom Black гармонійно поєднує в собі ігровий і повсякденний стилі. Він вирізняється стриманим дизайном, оснащений дисплеєм із вузькою тристоронньою рамкою з майлара і розташованою зверху вебкамерою зі шторкою приватності.

Потужність і потік

Legion 5і допоможе тобі в будь-який час бути в центрі подій на ігровій арені. Ноутбук оснащений потужною батареєю місткістю до 80 Вт/год. Вона заряджається через тонкий адаптер живлення з 0 до 50% менше ніж за 30 хвилин за допомогою Rapid Charge Pro, та інтелектуальною системою динамічного керування витратами заряду. Режим Hybrid розумно виводить на дисплей потужну графіку дискретної чи інтегрованої відеокарти для збільшення часу автономної роботи. Опція Q Control 3.0 активує режим Quiet, знижуючи вимоги процесора до напруги для проходження «марафону» продуктивності без підзарядження.

Якість звучання — саме така, як треба

Відчуй потужне звучання і глибокі баси акустичної системи Harman Kardon потужністю 2 Вт, вбудованої в Legion 5і. Завдяки підтримці навушників технології Dolby Atmos ти зможеш відчути всеосяжну атмосферу об'ємного тривимірного звучання. Якість і глибина всеохопного звучання дасть змогу повністю поринути в ігрове середовище. Ще одна перевага такої акустики для геймерів — можливість виявляти окремі звуки з будь-якої точки ігрового простору і точніше визначати джерело загрози з різних боків.

Lenovo Vantage — усе під контролем!

Повна готовність до бою, захопливий ігровий досвід і бездоганний ігровий процес доступні з Lenovo Vantage for Gaming. Налаштуй систему як тобі завгодно! Обирай режим Performance для автоматичного підвищення продуктивності програм та під час ігор. «Розганяй» процесор та відеокарту, звільняй пам’ять, щоб отримати максимальну частоту кадрів. Переходь у режим Quiet, щоб заощадити час автономної роботи, чи вибирай режим Balance для звичайного використання. Контролюй усе це з єдиного центру!

Характеристики
Основні
Серія
Lenovo Legion
Клас
для геймерів
Операційна система
FreeDOS
Тип
ігровий, класичний
Дисплей
Діагональ дисплея
15.6"
Покриття дисплея
матове, антивідблискове
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Модель процесора
Intel Core i7-10750H
Тип процесора
Intel Core i7
Кількість ядер
6
Відеокарта
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 3050
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR4
Частота оперативної пам'яті
2933 МГц
Кількість слотів ОЗП
2 слоти
Оперативна пам'ять
16 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
512 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi, Bluetooth
Роз'єми і порти
1 x 3.5mm combo audio jack, 1 x HDMI, 3 x USB 3.2 Type-A
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Потужність батареї
60 Вт/год
Додаткові можливості
Особливості
з підсвіткою клавіатури, вбудовані динаміки, веб-камера, клавіатура з цифровим блоком
Фізичні параметри
Колір
чорний
Матеріал корпусу
пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Lenovo Legion 5 15IMH6 (82NL000WRM) Black
Ноутбук Lenovo Legion 5 15IMH6 (82NL000WRM) Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових